Skocz do zawartości

VIPuser

Użytkownicy
  • Zawartość

    204
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

64 Słaba

O VIPuser

  • Tytuł
    Mały członek

Informacje o profilu

  • Wiek
    duzo

Ostatnie wizyty

671 wyświetleń profilu
  1. FIFA Ultimate Team

    Kilkukrotne spóźnione rozwiązanie testu CAPTCHA prowadzi do trwałej blokady dostępu do web-app i companion Później już można tylko handlować z poziomu konsoli.
  2. FIFA Ultimate Team

    Kiedy i o której dokładnie są przyznawane paczki za LW?
  3. FIFA Ultimate Team

    https://www.ea.com/pl-pl/wymienkod
  4. FIFA 18

    Jeżeli to nie było zamówienie przedpremierowe to w wersji standardowej nie dostajesz nic
  5. FIFA 18

    Gdzie kupiłeś? Kod powinien być na paragonie.
  6. FIFA Ultimate Team

    Odnośnie zablokowanego web appa...
  7. FIFA Ultimate Team

    Na twitchu obecnie jakis Polak daje streama z pelnej wersji na PS4.
  8. FIFA Ultimate Team

    Jakby ktos mial for sell konto z odblokowanym rynkiem to zapraszam na PW
  9. FIFA Ultimate Team

    Nawet nie wiedzialem ze bedzie nowy Web App http://www.futhead.com/news/fifa-18/548/a-new-web-app-and-daily-objectives-are-coming-to-fifa-18/
  10. FIFA 18

    Zagrałem 2 mecze i dupy nie urywa. Jak nie bedzie podobnej promocji w Sferis jak w zeszłym roku to nie kupuje 18.
  11. FIFA 18

    Store z poziomu konsoli nie działa ale można dodać do kolejki poprzez stronę https://store.playstation.com/#!/pl-pl/home/gry
  12. FIFA 18

    UK: 5 / 6pm (BST) Europe: 6 / 7pm (CEST) US East Coast: Noon / 1pm (ET) US West Coast: 9 / 10am (PT) Pojawiło sie demo w sklepie, ja już pobieram, waży 7.36 GB
  13. FIFA Ultimate Team

    18 ma byc jeszcze bardziej oskryptowana, nie ma sie czym podniecac
  14. FIFA 18

    15 wrzesnia, 2 tygodnie przed premiera
  15. FIFA 18

    Już jutro tj. 5 czerwca 2017 poznamy pierwsze oficjalne informacje na temat nowej odsłony FIFY http://www.pssite.com/news/56844/fifa-18-pierwszy-pokaz-juz-jutro.html Edycja Standardowa Duże złote paczki FUT o wartości 15 zł Wypożyczenie Cristiano Ronaldo 8 dodatkowych strojów FUT Edycja Ronaldo Duże złote paczki FUT o wartości 60 zł Wypożyczenie Cristiano Ronaldo 8 dodatkowych strojów FUT 3-dniowy wcześniejszy dostęp do gry Edycja Ikony Duże złote paczki FUT o wartości 60 zł Wypożyczenie Cristiano Ronaldo 8 dodatkowych strojów FUT 3-dniowy wcześniejszy dostęp do gry Paczki wypożyczenia drużyny tygodnia Wypożyczenie Ronaldo Luís Nazário de Lima http://www.pssite.com/news/56857/fifa-18-cristiano-ronaldo-na-okladce-gry.html
×