SkibaPL 1851 Napisano 26 Luty 2017 Na placek tortilli wrzucamy skladniki typu ser, szynka, pomidor itd. skladamy w pol i wrzucamy do opiekacza. Czesto robie tylko z serem i serkiem topionym a placka trzeba dluzej trzymac zeby dobrze sie przypiekl oraz oczywiscie podawane z ketchupem lub dipem serowym. Podczas ogladania meczu jest to zajebista, prosta i szybka do zrobienia przekaska ktora idealnie pasuje do solonych orzeszkow ziemnych i wspaniale zaprzyjaznia sie z zimnym browcem. Murowane 5 gwiazdek 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 27 Luty 2017 Czyli po prostu quesadilla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 28 Luty 2017 No ja ostatnio bez udziwnień. W sobotę kurczak w mleku kokosowym z czerwoną pastą curry plus papryka, marchewka i cukinia. W niedzielę trochę bardziej po męsku na stół wjechały żeberka w miodzie a na dzisiaj i jutro przygotowałem krem z pomidorów z mozzarellą. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 28 Luty 2017 (edytowane) Edytowane 1 Marzec 2017 przez kill Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 1 Marzec 2017 Jeszcze jeden post w podobnym stylu i wyłączymy ci nie tylko Shoutboxa, PW i Statusy ale również pisanie postów 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 2 Marzec 2017 Dzisiaj na obiadokolację zaserwowałem Frittatę. Środek to wiadomo, co kto lubi. U mnie pomidorki, szpinak, trochę kiełbaski, cebulka i górę posypałem Grana Padano. Zjadłbym całą taką patelnię 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 2 Marzec 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Grecky napisał: Dzisiaj na obiadokolację zaserwowałem Frittatę. Środek to wiadomo, co kto lubi. U mnie pomidorki, szpinak, trochę kiełbaski, cebulka i górę posypałem Grana Padano. Zjadłbym całą taką patelnię Normalnie forumowa Geslerowa jak nic... Gut Dzob... EDIT: Indukcja to podstawa w kuchni Edytowane 2 Marzec 2017 przez DigitalMan_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 3 Marzec 2017 Indukcja? Chyba kpisz, najlepiej gotuje się na gazie 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 3 Marzec 2017 Wszystko w domu mam na prąd. Na gaz to mogę sobie kupić co najwyżej zapalniczkę. Poza tym indukcja jest zajebista, nie wyobrażam sobie powrotu na gaz. Poza tym najlepiej gotuje się na prawdziwym ogniu w jaskini 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 3 Marzec 2017 44 minut temu, Grecky napisał: Poza tym najlepiej gotuje się na prawdziwym ogniu w jaskini Potwierdzam, zdecydowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 3 Marzec 2017 Dlatego Ja osobiście rozdupczę piwnicę i zrobię Sobie prywatną mini jaskinie w ogniskiem i PS PRO... ooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korwin 242 Napisano 3 Marzec 2017 6 godzin temu, toreso napisał: Indukcja? Chyba kpisz, najlepiej gotuje się na gazie Bez gazu amfy i piwa nie uwarzysz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 4 Marzec 2017 Wy tu jakieś Karbonary na goudzie a ja co? Patrzcie na tą cebulę, tyle wygrać w życiu Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 4 Marzec 2017 Daquas w wykonaniu szwagierki, niebo w gębie tyle napisze Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 22 Marzec 2017 Sami pozerzy. To sa prawdziwe kulinaria z pitokiem na wierzchu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 29 Marzec 2017 Panowie bez pitolenia prosto z mostu... Polecam tą ciekawą przyprawę ma naprawdę zaskakującą kompozycje smakową http://www.kamis.pl/produkty/mieszanki-przypraw/grill/kurczak-smoky-texan A tutaj prezent od znajomego Do mojej kolekcji dołączają nowe przyprawy tym razem z Birmy (niewiele bo nie wiele, ale zawsze coś )... No zupełnie inne, ciężko mi powiedzieć nawet jak smakują, inaczej (na początki pierwsze skojarzenie, jakiś Szafran i Jakaś papryczka, ale to na oko, a jak spróbowałem to gówno prawda Zupełnie inny smak ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Kwiecień 2017 Jak tu nie lubić Biedroneczki I IKEI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Kwiecień 2017 10 minut temu, kill napisał: Jak tu nie lubić Biedroneczki Pokaż ukrytą zawartość I IKEI Nie chwal się bo zaraz zobaczysz co nasza forumkowa Geslerowa vel Bany tobie powie o takim bieda obiedzie BTW: Dla mnie spoko choć ja bym wolał sadzone na czymś tam (w sensie na wędlince lub boczku) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 23 Kwiecień 2017 Jak szparagi duszone w maśle to dla ciebie bieda obiad to ja już nie mam pytań 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Kwiecień 2017 2 minuty temu, kill napisał: Jak szparagi duszone w maśle to dla ciebie bieda obiad to ja już nie mam pytań Czytaj mój przyjacielu NIE DLA MNIE... pisałem o Banym (to nasz VIP kulinarny z najwyższej półki) Dla mnie pisałem, że spoko pycha tylko jajko sadzone na czymś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 23 Kwiecień 2017 (edytowane) Jajo sadzone, ziemniak z boczkowo- cebulową okrasą i jakiś kefirek pitny , mmmmmm..... Edytowane 23 Kwiecień 2017 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Kwiecień 2017 2 minuty temu, okoni napisał: Jajo sadzone, ziemniak z boczkowo- cebulową okrasą i jakiś kefirek pitny , mmmmmm..... Ale nie pitol, tylko zrób i dawaj fotke a nie.... Tak na sucho na klawirce wyklepać każdy może... BTW: już niedługo będzie pogoda na takie lekkie dania typu: Jajko sadzone, ziemniaczek gotowany z koperkiem i masełkiem + fasolka szparagowa z zeszkloną bułką tartą/mizeria/jakikolwiek inny przyjemny dodatek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Kwiecień 2017 deserek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 23 Kwiecień 2017 11 minut temu, DigitalMan_PL napisał: Ale nie pitol, tylko zrób i dawaj fotke a nie.... Tak na sucho na klawirce wyklepać każdy może... BTW: już niedługo będzie pogoda na takie lekkie dania typu: Jajko sadzone, ziemniaczek gotowany z koperkiem i masełkiem + fasolka szparagowa z zeszkloną bułką tartą/mizeria/jakikolwiek inny przyjemny dodatek Ale mi te jajo to się zamarzyło , nie mam czasu ani chęci na robotę. Tak siebie westchnąłem i zamlaskałem, dziś na obiad mam kotlety, ziemniaki i ogórka kiszonego. Bieda danie Btw. Cwir, co to za kakałowy klocek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 23 Kwiecień 2017 O 26.02.2017 o 03:20, SkibaPL napisał: Na placek tortilli wrzucamy skladniki typu ser, szynka, pomidor itd. skladamy w pol i wrzucamy do opiekacza. Czesto robie tylko z serem i serkiem topionym a placka trzeba dluzej trzymac zeby dobrze sie przypiekl oraz oczywiscie podawane z ketchupem lub dipem serowym. Podczas ogladania meczu jest to zajebista, prosta i szybka do zrobienia przekaska ktora idealnie pasuje do solonych orzeszkow ziemnych i wspaniale zaprzyjaznia sie z zimnym browcem. Murowane 5 gwiazdek można to też robić na patelni jak naleśnik (tyle że się kładzie tortille a nie leje ciasto), a zamiast keczupu wchuj lepiej smakuje z hummusem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach