Emir 2 Napisano 22 Wrzesień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 Bardzo bym chciał żeby ta gierka okazała się dobrym tytułem. Od czasu gdy Craig został Bond'em to wreszcie pogodziłem się z serią (chociaż w dalszym ciągu części bez niego nie trawię) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 22 Wrzesień 2008 A ja kupię, bo dość mam tych wojennych FPS'ów. Teraz to będę Bond, James Bond W PSX Extreme piszą, że szykuje sie solidna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 0 Napisano 22 Wrzesień 2008 Moim zdaniem to Craig super pasuje do tej roli. A co do gry to kupie na 100%. Ponoc ma byc tryb 1 osobowy ale podczas chowania za sciana itp. ma byc 3 osoba. Szkoda troche ze nie caly czas bedzie 3 osoba P.S. Allu ma 1666 post ale to tak na marginesie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 22 Wrzesień 2008 P.S.Allu ma 1666 post ale to tak na marginesie No co ty, przecież widzę, że jest 1670 Nowy zwiastun głównie porównujący rzeczywistość (budynki na których sie wzorowali - są to oczywiście te, gdzie kręcono film) i grę. Trzeba przyznać, że wygląda to świetnie. A co do widoku to FPS masz tylko gdy robi sie zadyma, a 3 osoba podczas skradania, chowania, wdrapywania się itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 22 Wrzesień 2008 P.S.Allu ma 1666 post ale to tak na marginesie Hehe Al.e te posty lecą Swoją drogą w nowym Extreme pisze że Daniel mocno zaangażował się w gę. Testował i dawał rady jak on by "to widział". Wynika że Bond jest fanem gier Proszę PS3. Wstrząśnięte, nie zmieszane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Październik 2008 Screen Z PS3 i wygląda bardzo dobrze. Deszcz, helikopter, mgła, oświetlenie. Gracze PC demem zawiedzeni, ale przecież wersje konsolową robi inne studio (Treyarch), a nie jakieś od Garfield'ów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 7 Październik 2008 Panowie jest już demo nowego Bonda, ale niestety tylko na PC póki co. WTF!? Opinie są....marne. Ludzie piszą, że gra jest denna i tyle. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Zabrzmi to zabawnie, ale mi najbardziej w tej grze podobają się...trofea. Nazwy ich pochodzą z wszystkich filmów o 007. Kapitalne posunięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 7 Październik 2008 mam nadzieje że gra będzie dobra i że będą rozbudowane elementy skradankowe. btw jest jakiś gameplay z konsolowej wersji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 7 Październik 2008 Panowie jest już demo nowego Bonda, ale niestety tylko na PC póki co. WTF!?Opinie są....marne. Ludzie piszą, że gra jest denna i tyle. Ktoś wie coś więcej na ten temat? Zabrzmi to zabawnie, ale mi najbardziej w tej grze podobają się...trofea. Nazwy ich pochodzą z wszystkich filmów o 007. Kapitalne posunięcie. Bez obrazy, ale ślepy jesteś? Napisałem to post wyżej, i o demie, i dlaczego jest słabe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FLOREK86 0 Napisano 7 Październik 2008 Bez obrazy, ale ślepy jesteś? Napisałem to post wyżej, i o demie, i dlaczego jest słabe Bez obrazy, ale gdybyś rzucił okiem na godzinę w której pisaliście posty to wywnioskowałbyś, że Marcin mógł zacząć pisać kiedy Twojego posta jeszcze nie było.. Orientuje się ktoś czy dadzą to demko w czwartek na PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 7 Październik 2008 Treyach zapowiada juz, ze myslal nad kolejna czescia gry i uwazaja ze bedzie ona o niebo lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 13 Październik 2008 http://www.gamespot.com/pages/showcase/ind...amp;sid=6199339 Świetny zwiastun, jeżeli jeszcze nie przekonała cię ta gra, po obejrzeniu tego trailera powinno się to zmienić A jaka woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 1 Listopad 2008 Jakby ktoś chciał w to zainwestować pieniądze, niech przemyśli: http://xbox360.ign.com/articles/925/925474p2.html Polecam przede wszystkim ten kawałek: To top it off it's a mercilessly brief game, with the single-player campaign clocking in at little over four hours. Moje, szydercze, pytanie. Czy Treyarch zrobiło kiedyś dobrą grę? Czasu potrzebnego do ukończenia kampanii dla pojedynczego gracza, nawet nie komentuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa666 0 Napisano 1 Listopad 2008 Ta gra śmierdzi mi crapem. Nie mam zaufania do Treyarch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 1 Listopad 2008 Czasu potrzebnego do ukończenia kampanii dla pojedynczego gracza, nawet nie komentuję. Khem... A ja przez grzeczność nie wspomnę że CoD4 miał tyle samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 1 Listopad 2008 Khem... A ja przez grzeczność nie wspomnę że CoD4 miał tyle samo... wszystko zależy od jakości tej kampanii. Wolę krótki single z CoD4, który wgniata w fotel i przechodzi się go z zapartym tchem, niż jakiś rozlazły i nudny, ale dłuższy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SDRaid# Napisano 1 Listopad 2008 Ahh, ja gram przeważnie tylko single, a 4 godziny to za mało. Niestety. Za 100 zł bym kupił, ale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarzomp 1 Napisano 2 Listopad 2008 Jeśli single będzie tak wciągający jak w COD4 to myślę, że nawet ok 200zł za 4h gry to uczciwa cena... W ciemno jednak nie kupię, trzeba poczekać na demko i ocenić czy warto inwestować w Jamesa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 2 Listopad 2008 Ahh, ja gram przeważnie tylko single, a 4 godziny to za mało. Niestety. Za 100 zł bym kupił, ale... Dokładnie. Ja mam tak samo. Prawdę powiedziawszy to mam w d...multi, a skupiam się na singlu. Wiem, że na pewno nie kupię nowego Bonda dla 4h kampanii. CoD4 miał 6,5 przynajmniej tyle w niego grałem, więc zakładam, że Bonda bym przechodził 4,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SERAFIN2007 0 Napisano 10 Listopad 2008 Ja jestem happy ; )) gierka jest naprawde dobra. Pozyczylem w Extravision za 10 euro na tydz ; )) uczciwa cena .Bonda polecam.pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 10 Listopad 2008 Co do tego coda to przechodzilem go za pierwszym razem 4 godziny. Potem na trudniejszych poziomach dluzej. Mam nadzieje, ze bond tez bedzie mial taki wciagajacy single Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 10 Listopad 2008 dla niezdecydowanych polecam recke ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borys85 1 Napisano 10 Listopad 2008 Pooglądałem sobie gameplaye z multi na gametrailers. Meślałem, że gra będzie dobra, nawet chciałem iśc na film. Teraz już raczej nie będę się rozglądał za Bondem - błądem.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fbaran 0 Napisano 10 Listopad 2008 Film jest sredni w porownaniu do wczesniejszej wersji, ale mysle ze warto go obejrzec. A nad gra sie zastanawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach