Kilgore_Trout 4 Posted May 1, 2012 Swietny teledysk (utwór też): 1 Share this post Link to post Share on other sites
hanti 15 Posted June 29, 2012 (edited) Kilka niedocenionych kawałków Pod workout konkret http://www.youtube.com/watch?v=j6dCufvUCxA Edited June 29, 2012 by hanti Share this post Link to post Share on other sites
TJHicks 49 Posted July 22, 2012 Znacie jakieś wolne kawałki szybko wpadające w ucho ? Share this post Link to post Share on other sites
eaglecode 10 Posted July 23, 2012 Witam , może ktoś będzie w stanie mi pomóc. Dawno, dawno temu w programie telewizyjnym Game Network puszczano jakaś tam gierkę z podkładem muzycznym. Otóż szukam muzyki która była grana do gry na PSX Apocalypse w której swej twarzy użyczył Bruce Willis. Jeżeli ktoś kojaży utwór jaki był tam grany bardzo proszę o tytuł ,za cholerę nie mogę sobie tego przypomnieć :) Share this post Link to post Share on other sites
Ravenna 0 Posted October 9, 2012 Mnie nieodmiennie śmieszy Behemoth ze swoimi misheardami (fajny teledysk) - a poza tym dobre klipy mają Czesław, Muzykoterapia, niektóre Myslovitze też dają radę :) Share this post Link to post Share on other sites
Don_Mario 190 Posted October 9, 2012 Jak dla mnie, to geniusz Share this post Link to post Share on other sites
pakasiedlce 321 Posted October 11, 2012 słucha ktoś hip-hopu? Share this post Link to post Share on other sites
kloose 1500 Posted October 23, 2012 (edited) Nieźle zrobione drum covery... Edited October 23, 2012 by kloose Share this post Link to post Share on other sites
c0r 29 Posted May 2, 2013 fajny teledysk mia piosenka du hast den schusten czy jakoś tak. Sprawdźcie sobie. ;) Share this post Link to post Share on other sites
forel22 76 Posted May 2, 2013 jak dla mnie kozak ,kobitka mimo tego ,że płaska jak deska do prasowania to kawałek ma niezły. Share this post Link to post Share on other sites