Emir 2 Napisano 3 Grudzień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 3 Grudzień 2008 Jedyny zal jaki mam to taki iz to nie jest kontynuacja Ucieczki z Butcher Bay tylko jakis remake, nie tego sie spodziewalem, ale prawdopodobnie gra zagosci na mojej polce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 3 Grudzień 2008 To fakt,także wolałbym kontynuację.Ale nie pogardzę odswieżoną jedynką :D z nowymi lokacjami ;) ,no i oprawą godną nex-gena(oby). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 3 Grudzień 2008 A ja jakiś czas temu czytałem, że gra została skasowana/wstrzymana :( Źródła nie podam bo nie mogę znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 3 Grudzień 2008 A ja jakiś czas temu czytałem, że gra została skasowana/wstrzymana :(Źródła nie podam bo nie mogę znaleźć. Oby to była plotka, bo ten tytuł na starym X'ie nieźle potrafił podnieść cieśnienie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 3 Grudzień 2008 Trailer- http://www.gamersyde.com/leech_9604_en.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mutotronik 0 Napisano 3 Grudzień 2008 Trailer Wymiata ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiopuchatek 0 Napisano 3 Grudzień 2008 Jak zawsze głos Vina sprawia, że mam ciarki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 3 Grudzień 2008 !!! Gra to nie tylko remake, ale także pełnoprawna kontynuacja (choć głównie remake). ~KTOŚ ZE STARBREEZE~~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 22 Grudzień 2008 (edytowane) !!!Gra to nie tylko remake, ale także pełnoprawna kontynuacja (choć głównie remake). ~KTOŚ ZE STARBREEZE~~ Haha, co za darmozjady. Teraz z kolei powiedzieli, że pełnoprawna kontynuacja powstaje i ukaże sie w 2010 roku, a ten to tylko remake. Jak to określają twórcy: \'\'Cisza przed burzą\'\'. Ma być bardzo podobno i równie innowacyjna co pierwowzór i takie tam mniej ważne. EDIT: ajajaj, screeny: http://www.gamespot.com/pages/image_viewer...g=2&popup=1 http://www.gamespot.com/pages/image_viewer...g=3&popup=1 http://www.gamespot.com/pages/image_viewer...g=3&popup=1 Prawdopodobnie Stopklatki z trailera, ale przynajmniej będzie dla tych, co nie mają czasu na załadowanie filmiku. Edytowane 22 Grudzień 2008 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornknot 3 Napisano 10 Marzec 2009 Oczekuje ktoś oprócz mnie na ten tytuł? Zapowaida się świetnie, nie dość że będzie całowicie odświeżona graficznie pierwsza część to jeszcze sam dodatek ma zajmować 10 godzin! Nie grałem w jedynke i wreszcie mam okazje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Marzec 2009 Grałem w demko na xpudle i gra jest kompletnie do dupy :/ Nie dość, że wygląda gorzej niż na PC (!) na dodatek wszystko dziadowo zrobione. Na PC grało się świetnie! Tutaj tego nie widzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornknot 3 Napisano 10 Marzec 2009 To mnie trochę zasmuciłeś, na xboxie w pierwszą część grało się fajnie, gra miała dobry klimat a z tego co widziałem na trailerach to grafika była całkiem ok. Poczekam aż wyjdzie w takim razie i poczytam recenzje. Szkoda by było jakby spieprzyli tą gre bo z tego co widziałem to się chłopaki do samej histori i gry aktorów na prawde przyłożyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 10 Marzec 2009 Nie wiem, najlepiej jak sam byś zobaczył. To tylko moja opinia :) Mi gra może się nie podobać, ale inni mogą ją chwalić po niebiosa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Marzec 2009 Skończyłem demko. Gra się nawet fajnie, jest klimacik, no ale grafika... W dzisiejszych czasach takie coś? 4 letnie bebechy mojego pieca wyświetlały oryginalnego Riddicka lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej001 10 Napisano 13 Marzec 2009 To po prostu stare jak swiat The Darkness (graficznie). :shok: Ale gra sie przyjemnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) Wstrzymał bym sie jeszcze z opiniami czy gra bedzie dobra czy nie Graficznie to przypomina wersje z pierwszego xboxa i demo nic ciekawego nie pokazało "The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay" przeszedłem trzy razy, gra bardzo dobra ze wspaniałym i innowacyjnym systemem walki wręcz(na tamte czasy) Oceniana bardzo wysoko i uważana przez wielu za najladniejszą gre w poprzedniej generacji konsol Dziwi mnie jeszcze to, że gorzej wygląda sekwencja leczenia niż na xboksie 1 Warto moze zapoznać sie z recenzją jedynki bo to nie jest tylko strzelanka FPS cytuje: "Skradanka / Platformówka / RPG i jeszcze więcej" http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=2162 http://paradoks.net.pl/read/3013 Edytowane 16 Marzec 2009 przez PROT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 16 Marzec 2009 Graficznie to przypomina wersje z pierwszego xboxa i demo nic ciekawego nie pokazało No więc czekamy do 2010, bo wtedy ma sie ukazać ''pełnoprawny'' następca, a nie jakiś tam remake z nowymi 10H. Nic nadzwyczajnego. Jak będzie kasa to nabędę. A nie będzie, więc czekam :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PROT 1 Napisano 17 Marzec 2009 Oczywiście lepiej wydać kase na coś nowego . Tylko jeżeli ktoś nie grał w pierwszą wersję to może byc to dla niego gra roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 17 Marzec 2009 Oczywiście lepiej wydać kase na coś nowego .Tylko jeżeli ktoś nie grał w pierwszą wersję to może byc to dla niego gra roku No ja nie grałem. I średnio mi sie podoba :confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 17 Marzec 2009 Ja gralem poczatek na PC i sie wkrecilem no i wkroczyla moja siostra ktora zepsula windowsa poczym wkroczyl brat ktory zainstalowal nowy system zapominajac skopiowac save do gry :(( Mialem wrocic do gry ale jakos nie mialem okazj. Fajnie ze ten tytul wyjdzie na PS3 napewno bede gral :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 17 Marzec 2009 Po KZ2 nic już nie będzie takie samo. Nie wiem czy się zdecyduję ale kusi ten motyw z dwoma częściami w jednej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablohp 0 Napisano 18 Marzec 2009 Mnie demko się spodobało (choć graficznie prezentowało się raczej średnio). Lubię takie klimaty skradankowo-strzelankowe hehe Będzie czad jak dopracują grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 13 Maj 2009 witam. gral juz w ta gierke?? moze sie wypowiedziec o niej itd?!?! nie ukrywam ze chyba sie na nia skusze i klikne "kup teraz" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 17 Maj 2009 Grał ktoś już w tą grę ?? Premiera była dość dawno a cisza straszna na forum, ktoś już grał ?? Jak ktoś już grał niech napisze co i jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach