PROT 1 Napisano 18 Czerwiec 2009 Faktycznie cena zabija ale mamy dwa w jednym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornknot 3 Napisano 18 Czerwiec 2009 Cena duża w sklepach, ale na allegro mozna wyhaczyć za 150 zł z przesyłką 3xA. Za stówę używaną lub z innym językiem na okładce i książeczce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 19 Czerwiec 2009 ja ok 2 tyg temu kupilem za 130zł na allegro nowke z przesylka :) trzeba sledzic allegro i szybko klikac myszka ;) . po gry do MM i innych w ogole nie chodze nie oplaca sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Czerwiec 2009 ja ok 2 tyg temu kupilem za 130zł na allegro nowke z przesylka :) trzeba sledzic allegro i szybko klikac myszka ;) . po gry do MM i innych w ogole nie chodze nie oplaca sie Czy ja wiem, teraz widzę nówki za 120zł. Kupiłbym, ale nastawiłem się na Red Faction, więc moze za miesiąc. Choć pewnie będą ciekawsze tytuły. A tak poza tym, to te trofea są strasznie hardcore'owe. Wygraj 1000 meczy. Lol. Nie widze innej metody, jak ustawka i mecze do 5 killi. Ale to i tak kupa czasu. A to trofeum ''Zabij 10000 przeciwników'' to razem w single i multi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) Czy ja wiem, teraz widzę nówki za 120zł. Kupiłbym, ale nastawiłem się na Red Faction, więc moze za miesiąc. Choć pewnie będą ciekawsze tytuły. Za to ja wiem, bo nie warto, ile kosztuje nowy riddick? 259 zl :) hah, cg z mojej strony i uklon w strone polskiej dystrybucji Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Czerwiec 2009 Za to ja wiem, bo nie warto, ile kosztuje nowy riddick? 259 zl :) Ekhmm, niezrozumiałe zdanie, albo ja nie łapie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 19 Czerwiec 2009 (edytowane) No patrz, DIBO55 napisal ze nie oplaca sie kupowac gier w MM itp. a ty na to (to co cytowalem) a ja na to :D ze to bullshit bo taki riddick w MM 259 zloty kosztuje :D hehe dokladnie o ten cytat mi chodzilo hehe :) Czy ja wiem, teraz widzę nówki za 120zł. Kupiłbym, ale nastawiłem się na Red Faction, więc moze za miesiąc. Choć pewnie będą ciekawsze tytuły. Edytowane 19 Czerwiec 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Czerwiec 2009 dokladnie o ten cytat mi chodzilo hehe :) Ale DIBO napisał, że wystarczy siedzieć na allegro i szybko klikac myszka, a ja na to, że to bullshit, bo teraz na allegro widzę kilka podobnych ofert :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 20 Czerwiec 2009 teraz to sie i za 100 uda kupic nawet kup teraz. czas leci a ceny w dol :) to dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Czy z Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay zdobywa się trofea? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 30 Wrzesień 2009 Czy z Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay zdobywa się trofea? Chyba tak, wiem ze gra ma wsparcie trofeow, wiec raczej w EfBB tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 1 Październik 2009 Czy z Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay zdobywa się trofea? Tak :) Hmmm... Co ja tu mogę napisać o tej grze... Spędziłem z nią dużo czasu i NAPRAWDĘ warto! Gierca miażdży! Jako wielki fan wszystkiego związanego z Riddickiem stwierdzam iż to jest jedna z lepszych gier single player z tego typu w jaką grałem. Bo... em... multi to jest raczej... żart. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malansky 0 Napisano 7 Czerwiec 2010 ktoś w to jeszcze gra? bo właśnie listonosz mi przyniósł....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach