KolotekPL 0 Napisano 20 Grudzień 2013 Battlefield 4 , Call Of Duty Ghost i GTA V - ZAPRASZAM ! :) PSN - KolotekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adameq2000 8 Napisano 23 Grudzień 2013 Szukam osoby do pomocy w pucharkach z: NFS: Shift NFS: MW F1 2012 Grid 2 GT5 Top Spin 4 FIFA 14 (od wigilii :D) + prawie wszystko co mam w pucharkach ;D Nick - Adameq2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Struggler 45 Napisano 23 Grudzień 2013 Szukam chętnych do wbicia pucharka w Burnout Paradise,potrzebuję 4 chętnych do spotkania na stadionie baseballowym. PSN ID : Struggler84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tehovsky 0 Napisano 25 Grudzień 2013 GTA 5 BATTLEFIELD 4 THE FIGHT KILLZONE 3 DCU psn: tehovsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex_dp 1 Napisano 28 Grudzień 2013 W końcu udało się ogarnąć headseta, więc jakie gry polecacie wszyscy do wspólnego grania. Mogą być zarówno multi rywalizacyjne jak i co-opy. Może ktoś jest chętny na jakieś partyjki. W grupie zawsze raźniej. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erixonek 4 Napisano 28 Grudzień 2013 Cześć. Mam pytanko które mnie cały czas dręczy. Mam tylko 14 lat ale bardzo lubię i ogarniam (tak myślę :D ) gry w trybach online. Lecz jako że lat nie mam dużo głos też nie jest "gruby" i tutaj pytanko: czy odstrasza was taki małolat na headsecie? czy raczej chcecie z nim normalnie pykać? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 28 Grudzień 2013 Cześć. Mam pytanko które mnie cały czas dręczy. Mam tylko 14 lat ale bardzo lubię i ogarniam (tak myślę ) gry w trybach online. Lecz jako że lat nie mam dużo głos też nie jest "gruby" i tutaj pytanko: czy odstrasza was taki małolat na headsecie? czy raczej chcecie z nim normalnie pykać? :P jak jest kumaty i nie wali totalnym debilizmem w kulturze wypowiedzi, to można grać :) szukam kogoś do GTA V Online + Borderlands 2 ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 28 Grudzień 2013 jak jest kumaty i nie wali totalnym debilizmem w kulturze wypowiedzi, to można grać :) szukam kogoś do GTA V Online + Borderlands 2 ;) Forum jest od 21 roku życia :). Gry: Borderlands 2, Crysis 3, Transformers FOC, Diablo 3 i inne gry które posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camus231989 6 Napisano 30 Grudzień 2013 Cześć. Mam pytanko które mnie cały czas dręczy. Mam tylko 14 lat ale bardzo lubię i ogarniam (tak myślę :D ) gry w trybach online. Lecz jako że lat nie mam dużo głos też nie jest "gruby" i tutaj pytanko: czy odstrasza was taki małolat na headsecie? czy raczej chcecie z nim normalnie pykać? :P Dawaj na pw swoj psn. Jak jestes normalny to mozemy pograc. Glownie bf3/bf4 teraz ze znajomymi borderlands 2 , gta v i rzadziej d3. Ps. Gram z gosciem ktory ma ok 13-15 lat. Duzo gada, ale gra dobrze i jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erixonek 4 Napisano 31 Grudzień 2013 Id: kciukers / nie mam zadnych z tych gier ale za niedlugo napewno kupię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrikoPPL 26 Napisano 31 Grudzień 2013 Mój psn id: PatrikoPPL Gry: Diablo 3 szukam osoby do przyjemnego farmienia. Hs posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erixonek 4 Napisano 31 Grudzień 2013 Jakie macie headsety? Sluchawka 1 czy takie normalne? W takich normalnych w sensie ze 2.sluchawki to slychac tez dzwiek z gry czy tylko czat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 2 Styczeń 2014 szukam chetnego do dead island riptide ktorzy przejdzie ze mna w coopie gre od poczatku --> pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hs45 3 Napisano 3 Styczeń 2014 szukam kogoś do pomocy w zdobyciu trofeów w tetrise jak również w Resident evil revelations tryb szturm pisać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaJJkell 5 Napisano 3 Styczeń 2014 chętny do zabawy w : fifa 12 skate 2 gta v diablo iii nie stawiam jakiegos wielkiego nacisku na trofea tylko tak sie pobawic i przy okazji cos zdobyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukalux1234 0 Napisano 4 Styczeń 2014 Gry: -GTA V -Fifa 12 -Battlefield 4 ID:lukalux1234 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komorn1k 0 Napisano 4 Styczeń 2014 Piszę jeszcze raz, bo powiększyła mi się biblioteka gier:- Bf3 (Premium) - w to najchętniej :D- GTA V- Fifa 13 (Nie ogarniam :D)- The Last Of Us - Grid 2- Borderlands 2 i parę innych :D Zapraszać: Komorn1k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PapaEmeritus 3 Napisano 5 Styczeń 2014 Witam wszystkich. Mam 16 lat ( wiem że na forum trzeba mieć 21, no ale nie ma lepszego forum, więc sorry ). Chętnie zagram z kimś w : CoD: Black Ops 2 BF 3 TLoU Fifa 13 ( ale lamię, jakby co ) Grid 2 Splinter Cell: Blacklist ( w to BARDZO CHĘTNIE) + tytuły z Plus'a Nick : GreenMachine6455 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tycior 10 Napisano 5 Styczeń 2014 (edytowane) 1.GTA 5 2.Gran Turismo 5 3.Motorstorm Apocalypse 4.Call of Duty : MW 2 5.Borderlands 2 6.Spec Ops : The Line 7.Battlefield 3 8.Need For Speed Hot Pursuit / Most Wanted 9.Tekken 5 Dark Ressurection / Revolution 10.Crysis 2 11.Battlefield 1943 12.Far Cry 3 13.PAYDAY: The Heist 14.GRID 2 W te gry mogę zagrać z kimś weekendami (w tygodniu mieszkam w akademiku ,nie mam tam konsoli) :) PSN ID: Tycior Edytowane 5 Styczeń 2014 przez Tycior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matifcb 1 Napisano 5 Styczeń 2014 witam jak mam sie z kims polaczyc w fifa14 jezeli zalogowalem sie w grze i wybieram mecz towarzyski online a tam jest 0 online 0 ofline i tylko moje dane poziom 1, 0 meczy 20pktow PD na starta ? w uncharted wszedlem i bylo pelno ludzi polaczyli sie z serwerem i gralismy w 10 a tu cisza 0 ludzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luffix 0 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) . Edytowane 14 Styczeń 2014 przez Luffix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 21 Styczeń 2014 Witam chętnie pogram w diablo 3 Psn himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 21 Styczeń 2014 Witam, szukam kogoś do wspólnej gry w: God Of War Wstąpienie (dojdzie w środę/czwartek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amitukum 0 Napisano 23 Styczeń 2014 Klepie Dark Souls I BF3 :)Amitukum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FancyMichael 77 Napisano 26 Styczeń 2014 Witam, chętnie pogram z kimś w Borderlands 2, U2 i 3, Diablo 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach