PatrykJP19 5 Napisano 16 Styczeń 2009 Jest PS2 i PS2 slim. Jak myslicie bedzie PS3 slim czy cos w pdobobie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 16 Styczeń 2009 Jasne że będzie http://www.ps3site.pl/nowe-ps3-slim/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 16 Styczeń 2009 fake ;P bardzo duże podobieństwo do wii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 16 Styczeń 2009 fake ;P bardzo duże podobieństwo do wii Łaaał, jak na to wpadłeś :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilb 0 Napisano 16 Styczeń 2009 Kiedyś na pewno będzie. Ale jak dla mnie, im później tym lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 16 Styczeń 2009 Kiedyś na pewno będzie.Ale jak dla mnie, im później tym lepiej. Dokładnie. Mi się te ps3 slim nie podoba. Mam nadzieje ze nie będzie tak wyglądać ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 16 Styczeń 2009 ja zostaje przy solidnym ps3 ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hivonzooo 42 Napisano 16 Styczeń 2009 A mi się to "odchudzone" PS3 podoba. Nie wiem jak Wy, ale ja chciałbym takie PS3 mieć :P Jednak teraźniejsza wersja jest równie piękna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 16 Styczeń 2009 A czy zmniejszenie bebechów PS3 nie zmieni wydajności, konsola będzie się mogła przegrzewać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 16 Styczeń 2009 A czy zmniejszenie bebechów PS3 nie zmieni wydajności, konsola będzie się mogła przegrzewać... Nie zmniejszy wydajności, to działa właśnie w odwrotną stronę, im mniejszy chip tym mniejszy pobór prądu oraz mniej wydzielanego ciepła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filemaniak 0 Napisano 16 Styczeń 2009 Brzydki i obleśny ten slim... Ja wolę zostać przy grubasku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PatrykJP19 5 Napisano 16 Styczeń 2009 Mi tam tez terazniejsza wersja BARDZO sie podoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Styczeń 2009 obecny design konsoli mi się podoba, ale gdyby konsola była trochę mniejsza nie obraziłbym się. W każdym razie, jeśli slim się pojawi to na pewno na niego nie zmienię mojej konsoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cartman03 1 Napisano 20 Styczeń 2009 Lipa ale pewnie zrobia w niedługim czasie slima.Ale grubasek jest wypas wiec i tak zostane przy mojej zadbanej i kochanej konsolce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 20 Styczeń 2009 Na pewno w przyszłości wyjdzie nowa wersja ps3, jest to nieunikniony etap każdego produktu. Wystarczy, że np za rok będzie bum i zamiast dysków twardych będą "stiki" wielkości 500gb i już wrzucą coś takiego zaoszczędzając masę miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Armand 1 Napisano 20 Styczeń 2009 Ajak wyglada PS3 slim^^ bo ja jeszcze nie widzialem takiego fake?!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 20 Styczeń 2009 PS3 Slim nie wygląda :P - nie ma go i nie ma żadnych zdjęć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziendal 0 Napisano 21 Styczeń 2009 Na pewno w przyszłości wyjdzie nowa wersja ps3, jest to nieunikniony etap każdego produktu. Wystarczy, że np za rok będzie bum i zamiast dysków twardych będą "stiki" wielkości 500gb i już wrzucą coś takiego zaoszczędzając masę miejsca. Będa dyski SSD szybsze mniejsze mniej awaryjne brak elementów mechanicznych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebol 32 Napisano 21 Styczeń 2009 Już teraz można zamontować takowy do PS3 jeśli komuś nie szkoda pieniędzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evelan 0 Napisano 21 Styczeń 2009 póki rozmieszczenie usb i napędu będzie takie samo to nie zmieniam xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m_arko123 0 Napisano 21 Styczeń 2009 jednym słowem chlebaczek... musi pozostać chlebaczkiem, a nie naleśnikiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianeqq 0 Napisano 25 Styczeń 2009 a mi się to i to podoba . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmonTool 0 Napisano 4 Luty 2009 (edytowane) ehhh szukać :D:D:D http://www.ps3site.pl/nowe-ps3-slim/ nie zauważyłem tego linka wcześniej soryyyy :P Edytowane 4 Luty 2009 przez AmonTool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lcf777 0 Napisano 4 Luty 2009 A mi się design chlebaka bardzo nie podoba - to chyba wyjątek w produktach SONY. Ale PS3 kupiłem dla jej możliwości anie dla wyglądu. Z resztą mam ją tak wmontowaną mebel na sprzęt HiFi i Video, że jej prawie nie widać, he, he. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Luty 2009 A mi się design chlebaka bardzo nie podoba - to chyba wyjątek w produktach SONY. Ale PS3 kupiłem dla jej możliwości anie dla wyglądu. Z resztą mam ją tak wmontowaną mebel na sprzęt HiFi i Video, że jej prawie nie widać, he, he. dla wentylacji konsoli to takie śmieszne już raczej nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach