ONE 698 Posted February 8, 2009 Nowy Battlefield latem, tylko na PSS.http://www.ps3site.pl/battlefield-1943-gameplay/14530/ Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted February 8, 2009 jesli mam byc szczery, dla mnie lekka katastrofa, dobra passa serii battlefield zakonczyla sie chyba na 2 czesci. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 9, 2009 A ja w grę wieżę! Nie grałem w 42 ale po pierwszych filmikach mi się podoba. Choć pewnie będzie mi brakowalo rozwalania ścian z bad company :D Share this post Link to post Share on other sites
c00kiemonstah 15 Posted February 9, 2009 a mnei sie na odmiane podoba :) kreskowkowy klimat etc. mala odskoczna od powaznego i ciezkiego KZ bedzie. jestem za. a co do rozbijania scian w BC to imho troche przereklamowane zwlaszcza ze nei powoduej jakiegokolwiek DMG :P tyle w offtopie ;) Share this post Link to post Share on other sites
kamilb 0 Posted February 9, 2009 24 osoby w multi to trochę mało. Share this post Link to post Share on other sites
TheMichal 20 Posted February 9, 2009 zabijają tą niezwykłą serię. Po BF2142 liczyłem na coś lepszego i poważniejszego, co utrzyma jego poziom i tchnie nowe życie w BFy... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted February 9, 2009 Kamilb - tutaj masz co nieco dlaczego: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45068 Share this post Link to post Share on other sites
kazior 12 Posted February 9, 2009 fajne, podoba mi się :)) Share this post Link to post Share on other sites
Dazidek 1 Posted February 9, 2009 Przypomina mi Bad Company, tylko że słabsza grafika :P Share this post Link to post Share on other sites
TheMichal 20 Posted February 9, 2009 Przypomina mi Bad Company, tylko że słabsza grafika :P grafa będzie raczej lepsza, bo 1943 jedzie na tym samym silniku co BC, pewnie podrasowanym... Share this post Link to post Share on other sites
Dazidek 1 Posted February 10, 2009 grafa będzie raczej lepsza, bo 1943 jedzie na tym samym silniku co BC, pewnie podrasowanym... Może mi się wydaje... Pewnie dlatego, ze grafika jest bardziej taka bajkowa :P Share this post Link to post Share on other sites
rembix 86 Posted May 25, 2009 Mysle ze dla wszystkich fanow serii to dobry tytul w oczekiwaniu na BC2. poza tym giera z pss wiec zrzutka na 5ciu i w sumie cena jaka trzeba bedzie zaplacic za ten tytul staje sie poprostu smieszna. Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted June 15, 2009 jaka będzie cena za bf'a i kiedy wychodzi ;>? i kto bankowo bierze ;D? Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted June 15, 2009 Ja lykam na bank. Ktos z ekipy Bad Company z zeszlego roku bedzie gral? :) Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted June 16, 2009 Ja lykam na bank.Ktos z ekipy Bad Company z zeszlego roku bedzie gral? :) Ja będę grał - mimo wszystko wolę BC niż K2 :biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
rembix 86 Posted June 16, 2009 Ja na 100%, znowu na jakiś czas odskoczy sie od Bad Company Share this post Link to post Share on other sites
Duszol_PL 138 Posted June 16, 2009 Też pewnie kupie. Nie ma to jak BF! Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted June 16, 2009 OK a kiedy premiera? Miała być w czerwcu ale coś cicho w tym temacie. czyżby poślizg? Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted June 16, 2009 OK a kiedy premiera? Miała być w czerwcu ale coś cicho w tym temacie. czyżby poślizg? 25 czerwca ale nie wiadomo ceny albo 46 albo 56zł Share this post Link to post Share on other sites
Torba_Piany 97 Posted June 17, 2009 Przecież to jakiś ochłap rzucony fanom. 2 mapy na krzyż a wy się podniecacie jakby nie wiem co. Share this post Link to post Share on other sites
Fuviks 78 Posted June 17, 2009 kolejna zostanie odblokowana za jakiś czas. a tak poza tym będzie pewnie jakiś DLC. Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted June 17, 2009 kolejna zostanie odblokowana za jakiś czas. a tak poza tym będzie pewnie jakiś DLC. Kolejna mapa zostanie odblokowana kiedy łączna ilość fragów przekroczy 40 mln. Share this post Link to post Share on other sites
cwir 12843 Posted June 17, 2009 Przecież to jakiś ochłap rzucony fanom. 2 mapy na krzyż a wy się podniecacie jakby nie wiem co. Ja sie nie podniecam tylko ciesze ze mi oczekiwanie na Bad Company 2 czyms wypelniaja. Share this post Link to post Share on other sites
One Post Man 4596 Posted June 17, 2009 Ja sie nie podniecam tylko ciesze ze mi oczekiwanie na Bad Company 2 czyms wypelniaja. Jesli nie poprawia realnsoci w tej grze (vide magiczne 50 kulowe magazynki w M16 o.O oraz to ze postac to z 20 kul potrzebuje) to raczej nie ma na co czekac ... MW2 zmiazdzy. Share this post Link to post Share on other sites