Aberguy 6 Napisano 24 Marzec 2010 Tak jak planowałem, po GoW zakupiłęm Y3. Gierka już w czytniku, pierwsze wrażenia podobne do tych podczas grania w demo-czyli jest zarąbiście. ;) Jak na razie spełnia wszystkie moje oczekiwania i myślę,że pomimo wyciętych elementów względem japońskiej wersji nadal będę się świetnie bawił. Btw. jak na zwykłe wydanie to jest to całkiem spoko- gra+DLC+soundtrack. Do tego ładnie opowiedziane historie z Y i Y2. Jak dla mnie bomba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Marzec 2010 Media Create Yakuza openings (Japonia) [PS2] Yakuza (Sega) - 134.521 [PS2] Yakuza 2 (Sega) - 274.822 [PS3] Yakuza: Kenzan! (Sega) - 181.189 [PS3] Yakuza 3 (Sega) - 372.301 [PS3] Yakuza 4: Densetsu o Tsugumono (Sega) - 384.000 Klik - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=391128 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lex 1 Napisano 25 Marzec 2010 Na Y3 miałem chęć od dawna, ale dopiero po dzisiejszym ograniu demka zamówiłem swój egzemplarz. Nic tak nie bawi jak łapanie różowych miśków w ufo catcherze, czy piękne chórki Kiryu podczas karaoke. ;3 Cała gra jest pełna takich smaczków? Czy odnajdę się w fabule, jeżeli grałem w poprzednie części gry parę lat temu (mój angielski był wtedy dosyć kiepski)? BTW. Jak ściągnąć demo "czwórki" z japońskiego PSS? Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Marzec 2010 Takich numerów jest więcej. W pudełku masz dodatkowe materiały streszczające Y i Y2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 25 Marzec 2010 Można gdzieś w Okinawie dostać inne przynęty prócz robaków. Mam tą misję, żeby złowić tuńczyka i na robaka jakoś zbytnio mi to nie wychodzi ( btw. jedyne co wyciągam to Gurukuna :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Marzec 2010 W dniu 25.03.2010 o 19:25, Lex napisał: Na Y3 miałem chęć od dawna, ale dopiero po dzisiejszym ograniu demka zamówiłem swój egzemplarz. Nic tak nie bawi jak łapanie różowych miśków w ufo catcherze, czy piękne chórki Kiryu podczas karaoke. ;3 Cała gra jest pełna takich smaczków? Czy odnajdę się w fabule, jeżeli grałem w poprzednie części gry parę lat temu (mój angielski był wtedy dosyć kiepski)? BTW. Jak ściągnąć demo "czwórki" z japońskiego PSS? Dzięki za pomoc. Jak pisal kopacz, na plycie z gra jest streszczenie tego co sie dzialo w poprzednich czesciach, wiec bez obaw, a na dodatkowej plycie, po jej wlozeniu w PC, wyskakuje spis wszystkich bohaterow i ich krotki opis :) I tak, jest O WIELE wiecej rzeczy do zrobienia, gra w baseball / lowienie ryb / bilard / rzutki / kregle - no na prawde jest tego od groma. W dniu 25.03.2010 o 21:24, wcisu napisał: Można gdzieś w Okinawie dostać inne przynęty prócz robaków. Mam tą misję, żeby złowić tuńczyka i na robaka jakoś zbytnio mi to nie wychodzi ( btw. jedyne co wyciągam to Gurukuna :P ) Mozna, sprobuj kupic i tego rybaka ktory zlecil ci ta misje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlmerPL 4 Napisano 28 Marzec 2010 A ja mam pytanko, kiedyś wpadłem na info, że Yakuza 3 ma być wydana na zachodzie w wersji z angielskimi dubbingiem, czy ta apokaliptyczna wizja to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Marzec 2010 Nie, to nie prawda. Wątpię, żeby SEGA robiła jeszcze jedną wersję. Raz, że nie ma to w ogóle sensu, bo Yakuza z angielskim dubbingiem to rozbój w biały dzień, a dwa to że SEGA nie siedzi na forsie jak inne firmy i nie może sobie pozwolić na takie zabiegi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlmerPL 4 Napisano 28 Marzec 2010 Ten artykuł właśnie mnie przeraził, jestem gorącym zwolennikiem wersji kinowych z oryginalnymi głosami (Battlestation: Pacyfic na PC z tym "angielskimi" tekstami japończyków powoduje u mnie odruchy wymiotne, a wczesniejsza częśc Midway, miała fajne, full japońskie kwestie, ech...). Ulżyło mi że nie gadają po angielsku, dzięki :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 28 Marzec 2010 W dniu 28.03.2010 o 09:15, OlmerPL napisał: Ten artykuł właśnie mnie przeraził, jestem gorącym zwolennikiem wersji kinowych z oryginalnymi głosami (Battlestation: Pacyfic na PC z tym "angielskimi" tekstami japończyków powoduje u mnie odruchy wymiotne, a wczesniejsza częśc Midway, miała fajne, full japońskie kwestie, ech...). Ulżyło mi że nie gadają po angielsku, dzięki :] Ode mnie krotko: "nie czytaj WP/Onetu/Interii jesli chodzi o gry" I tak, to co patricko napisal to w 100% prawda, nie ma i nie bedzie wersji zdubbingowanej po angielsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velius 0 Napisano 29 Marzec 2010 Nie wyobrazam sobie innego dubingu w Y3 niz japonski,wiec dobrze ze nie bedzie;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) Jestem po jakiś 6godz. gry i... SUPER!!! fabuły jak na razie nie zgłębiłem ponieważ bawiłem się we wszystkie możliwe mini gry. póki co karaoke, bilard żądzą:) graficznie jest cienko ale co z tego skoro gra klimatem zabija!!! system walki też ciekawy, chodz mało zmian w stosunku do poprzedników lekko irytuje. Już teraz mogę polecić każdemu fanowi poprzedniczek oraz ludziom łykającym klimat kkw... pozdrawiam. Doszło ważne pytanie(po 12 godzinach gry)... ile jest questów w okinawie ?? chce przejść grę na 100% mam 20 zrobionych a ciągnie strasznie do metropolii:). dzięki z góry za odpowiedz. i gdzie znajdę posążek bożka dla tych turystów?? obleciałem już praktycznie całą dzielnicę marketową i dupa:/ Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez xzdunx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Kwiecień 2010 No nikt nie mówi, że to ma być dzielnica marketowa. Też miałem z tym problem, ale biegałem po całym mieście. Alucard mi podpowiedział tylko, żeby szukać na północy miasta i znalazłem. Także nie mówię Ci gdzie dokładnie jest, a daje małe wskazówki, żebyś nie stracił całej zabawy. Ile questów? Przed wyjazdem do Tokyo jest ich chyba za 20? Nie pamiętam już. W każdym razie potem i tak jak tam wrócisz to będą kolejne questy, także Okinawy nie opuszczasz już na stałe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Kwiecień 2010 Dzięki za odpowiedz mam 28 questów w okinawie i właśnie w tokio pierwszy za mną.. gra jest obłędna 17 godzin na liczniku (a to za sprawą masterowania mini gierek(dalej wg. mnie rządzi bilard, karaoke oraz golf... ), wydaje mi się że jak wszyscy przeszli grę po około 30 godzinach, mi zajmie co najmniej 60 (odkrywając wszystkie sekrety, masterując m. gierki itp). Jak na razie najlepszy tytuł 2010.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Kwiecień 2010 No ja się zatrzymałem na jakiś czas z granie w ogóle na konsoli, bo mam remonty, itd. Zacząłem właśnie misje na zabijanie Hitman'ów, bardzo fajna sprawa i do tego konkretnie zrobiona, taka fabuła w fabule, świetna sprawa. Mam nadzieję, że przed czerwcem uda mi się jeszcze zagrać, ale jak nie to przynajmniej w wakacje będę miał w co grać. Dla mnie gra też jest świetna, ale nie spodziewałem się niczego innego jak kawału porządnej japońskiej produkcji. Czuje, że najwięcej czasu zajmie szukanie kluczyków do szafeczek, ale wszystko jeszcze przede mną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 3 Kwiecień 2010 ja w tej chwili (przez pracę i narzeczoną z którą mieszkam) też za dużo czasu nie mam... od 23 do 3 siedzę i zwykle już nie wyspany do pracy lecę;P teraz na przykład siedzę tu tylko dlatego że skończyłem już świąteczne porządki a jej jeszcze pranie zostało:P:P:P pozdrawiam ludzi mających coraz mniej czasu a coraz więcej tytułów do ogrania:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanibal_lekter1983 15 Napisano 6 Kwiecień 2010 W dniu 3.04.2010 o 10:20, xzdunx napisał: ja w tej chwili (przez pracę i narzeczoną z którą mieszkam) też za dużo czasu nie mam... od 23 do 3 siedzę i zwykle już nie wyspany do pracy lecę;P teraz na przykład siedzę tu tylko dlatego że skończyłem już świąteczne porządki a jej jeszcze pranie zostało:P:P:P pozdrawiam ludzi mających coraz mniej czasu a coraz więcej tytułów do ogrania:) W sumie mam tak samo tylko, że ja mam jeszcze syna półtora roku. Podobnie jak Ty gram od 23 do 3-4. Kiedyś to były czasy tylko granie i inne przyjemności. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - mój syn będzie ze mną grał i wtedy już nie będzie gadania żebym włączył film albo inne takie głupoty :). A teraz pytanie dotyczące gry. Ile jest rozdziałów w Yakuza 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Kwiecień 2010 Właśnie skończyłem grę gdzieś o 5 w nocy a teraz w pracy siedzę:P(12 rozległych rozdziałów) w okinawie bawiłem się jeszcze we wszystkie sub questy ale jak już się do tokio trafiło fabuła tak wciągnęła że nie miało się najmniejszej ochoty robić rzeczy poboczne... Dobrze że twórcy pozwolili je sobie spokojnie robić po zakończeniu wątku głównego... Dla mnie gra daje niezapomniane doznania. Jak dla mnie heavy rain, mgs4 i właśnie dla yakuzy 3 warto kupić konsole... O dziwo yakuzie 3 jest bardzo blisko do dwóch wyżej wymienionych tytułów a to za sprawą wspaniałej fabuły!! (Ostatnie 2 rozdziały istny majstersztyk!!) pozdrawiam i polecam ten tytuł w 100%. NIECH ŻYJE OLDSCHOOL!!!! bc2 do domu:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlmerPL 4 Napisano 6 Kwiecień 2010 W dniu 6.04.2010 o 10:14, xzdunx napisał: Właśnie skończyłem grę gdzieś o 5 w nocy a teraz w pracy siedzę:P(12 rozległych rozdziałów) w okinawie bawiłem się jeszcze we wszystkie sub questy ale jak już się do tokio trafiło fabuła tak wciągnęła że nie miało się najmniejszej ochoty robić rzeczy poboczne... Dobrze że twórcy pozwolili je sobie spokojnie robić po zakończeniu wątku głównego... Dla mnie gra daje niezapomniane doznania. Jak dla mnie heavy rain, mgs4 i właśnie dla yakuzy 3 warto kupić konsole... O dziwo yakuzie 3 jest bardzo blisko do dwóch wyżej wymienionych tytułów a to za sprawą wspaniałej fabuły!! (Ostatnie 2 rozdziały istny majstersztyk!!) pozdrawiam i polecam ten tytuł w 100%. NIECH ŻYJE OLDSCHOOL!!!! bc2 do domu:P To spytam tylko, ile czasu grałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) 27 godzin w tym żadnego dodatkowego questa/ mini gry w samym tokio.. a jest ich multum.... Ale w okinawie praktycznie wszystko ogarnąłem.. więc storyline bez żadnego questa wcześniej- 15+ godzin gry. Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez xzdunx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 6 Kwiecień 2010 W dniu 6.04.2010 o 19:36, xzdunx napisał: 27 godzin w tym żadnego dodatkowego questa/ mini gry w samym tokio.. a jest ich multum.... Ale w okinawie praktycznie wszystko ogarnąłem.. więc storyline bez żadnego questa wcześniej- 15+ godzin gry. Ja jestem na 5 rozdziale, a już mam 25h :) Wszystko zależy od Ciebie, chcesz iść z fabułą do przodu, idziesz; chcesz wykonywać zadania poboczne, wykonujesz; chcesz grać w mini gierki, grasz; czas w jakim ukończysz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 7 Kwiecień 2010 Jak jest w finałowej walce? Trudno? Jedynkę przechodziłem normalnie, choć starałem się wykonywać różne niefabularne questy, a i tak końcowa walka była sporo trudniejsza od tego co się działo wcześniej. W 2 już takiego przeskoku nie było. Słowem, da się przejść grę dla samej fabuły bez końcowej katorgi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 7 Kwiecień 2010 Hmm, jesli grasz na normalu, to walke uda ci sie przejsc w miare bez trudu (zalezy wszystko od tego czy uzywasz itemow w walce i jak bardzo opanowales ruchy kazumy), ale ogolem, trudno nie bylo, ale jesli grasz na hardzie, no, to moze byc ciezko. Polecam opanowac ruchy z IF7 - bardzo, ale to bardzo przydatne w walce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Kwiecień 2010 Ogólnie walki w tej grze nie są zbyt wymagające (normal). nawet ostatnią walkę za pierwszym razem przeszedłem:) teraz juz mam 35 godzin na liczniku, 50 misji dodatkowych i parę mini gier za mną, Ogólnie wciąga jak cholera(bc2 dalej zafoliowana czeka:P) nawet po zakończeniu wątku głównego. Ja mam pytanie z innej beczki gdzie reszta kobitek?? czy to juz wszystkie?? 3 w okinawie burgerze, 2 w tokio(burger) i 2 w lodziarni (tokio). są jeszcze jakieś?? i gdzie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichor1 0 Napisano 7 Kwiecień 2010 W dniu 7.04.2010 o 14:18, xzdunx napisał: Ogólnie walki w tej grze nie są zbyt wymagające (normal). nawet ostatnią walkę za pierwszym razem przeszedłem:) teraz juz mam 35 godzin na liczniku, 50 misji dodatkowych i parę mini gier za mną, Ogólnie wciąga jak cholera(bc2 dalej zafoliowana czeka:P) nawet po zakończeniu wątku głównego. Ja mam pytanie z innej beczki gdzie reszta kobitek?? czy to juz wszystkie?? 3 w okinawie burgerze, 2 w tokio(burger) i 2 w lodziarni (tokio). są jeszcze jakieś?? i gdzie?? Są jeszcze 2 klientki w Kamurocho, w jednym z wymienionych przez Ciebie miejsc - niestety nie pamiętam którym. Tak w ogóle to jestem tu dość nowy więc witam wszystkich fanów Yakuza 3:). Osobiście przeszedłem już grę i zdobyłem platynę. Na sam koniec sprawdziłem licznik w grze i wskazywał 108h + kilka godzin w Ultimata Skill - masakra!!! Jeszcze chyba z żadną gra nie spędziłem tyle czasu i w ogóle się nie nudziłem. Mam tylko nadzieję, że wynik sprzedaży ponad 120tys zadowoli Segę i zdecyduje się wydać 4 poza Japonią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach