crayzol 0 Napisano 28 Luty 2009 witam, byłem sobie u braciszka na wyspach, przed powrotem wypaliłem sobie u niego zdjęcia na laptopie na płytkę DVD aby mieć pamiątkę :) i się okazało jeszcze tam na miejscu ze po nagraniu tej płyty jego lapek nie odtwarza tej płyty (kompletnie nic nie reagował na nią), ale jak sprawdziłem ją na jego PS3 to zdjęcia śmigały bez problemu, więc sobie pomyślałem że w Polsce na swoim kompie zdjęcia sobie odtworzę, a to z jego laptopem jest coś nie tak. Jednak jak się okazało to mi tej płyty żaden komputer/odtwarzacz DVD nie chce czytać, a próbowałem już o ho ho... Niestety nie mam do dyspozycji konsoli aby je odtworzyć. Wiecie może co to może być że konsola czyta płytkę a nic innego juz jej nie czyta? dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 28 Luty 2009 Niektore CD-Romy moga nie czytac niecamknietych plyt (podczas wypalania wlasnych kompilacji masz mozliwosc zamkniecia plyty, co skutkuje niemozliwoscia dalszego dogrywania danych). Ale takie odtwarzacze to raczej zadkosc i wydaje mi sie ze dzis taka plyta powinna przejsc praktycznie w kazdym odtwarzaczu. Nie wiem nawet co poradzic, chyba tylko zebys znalazl jakis komp gzie plyta ruszy i czym predzej zgral dane ma dysk i wypalil ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crayzol 0 Napisano 28 Luty 2009 :) oki, dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach