glook 0 Napisano 17 Czerwiec 2008 Ja teraz miele gta4 i demko BF z rzadka pogram w warhawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ClassicGOD 5 Napisano 18 Czerwiec 2008 Metal Gear Solid 4 - przymierzam sie do trzeciego przebiegu ;] Super Stardust HD - nie moge uwierzyc ze nie zauwazylem tej gry wczesniej, az sobie przypomnialem czasy kiedy zagrywalem sie w Stardust na Amisi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dune 0 Napisano 18 Czerwiec 2008 A ja obecnie na tapecie:- darkSector (niedoceniona gra, świetna! - niedługo recenzja) [offtop] Bardzo licze na recenzję, bo demo mi się podobało i nie wiem czy nie kupić gdyż już spokojnie mozna za 120-130 zeta dostać nową. Klimat gra ma nieziemski. Troche horroru, troche sf, troche gore, a ocenki gra dostała różne. Z tego co widziałem w demie to można się fajnie bawić, podpalać przeciwników, razić prądem. Jeśli byś mógł Arab to napisz o replayibility tej gry (tzn czy warto przejsc wiecej niz 1 raz) no i czy multi mimo małej ilosci trybów wciąga.[/offtop] No a ja ostatnio robiłem przerwe z konsolą ze względu na tego cholernego Football Managera na blaszaka. Gdyby nie ta gra to juz dawno bym sie go pozbył, nie da sie oderwać. Aktualnie: -skonczylem GTA, zagralem raz w multi i mi sie nie podobalo, moze sie przekonam pozniej -wracam powoli do ut3, tym razem grajac padem - ręcze -> zupelnie inny gameplay jak sie odstawi k i m. Zreszta Byk pokazał juz nie jeden raz ze to ze sie uzywa k i m nie oznacza ze kazdego gracza z padem sie rozwali... -demo Dark Sector, czekam niecieprliwie az Arab sie wypowie w stosownym topicu -Warhawk chyba permanentnie idzie w odstawke... Chyba zmieni właściciela... A poza tym: -Od czasu do czasu demko Euro 2008, naprawde niezła gra, jak zejdzie do 100 zeta to chyba kupie, no chyba ze fifka bedzie rownie tania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nekrokatolik 0 Napisano 18 Czerwiec 2008 ostatnio to obalam: -Folklore (bardzo ciekawa) -Nucleus starter pack (haha już 1.400.000 pkt w survivalu nabiłem i każdego dnia coraz lepiej idzie) -GTA4 (rozróby teraz robie bo wątek fabularny przeszedłem) -UT3 online i ofline Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
f4ty 0 Napisano 19 Czerwiec 2008 Teraz nie gram zbyt dużo na konsoli, bo: 1.Padł mi pad a kabel pożyczyłem 2.Czekam na BF'a pełną wersje(ta oaza już mnie nudzi, no i tylko 4lvl) 3.Bawię się w grafika . Ale jeszcze kilka dni temu pocinałem w singstara(polecam!) i czekam na vol.2 i może wreszcie wireless mic'i. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 19 Czerwiec 2008 a ja zaczelem powoli grac w Civilization Mega gra ^^ COD4 online ( standard ) bf demo miazga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 19 Czerwiec 2008 WarHawk(best game ever)...UT3 nic mi więcej nie potrzeba,oprócz błękitnego nieba;) HeHe. Nic nie zastąpi rywalizacji z żywym przeciwnikiem a nie tam zmagania z Cell'em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ziomus 0 Napisano 19 Czerwiec 2008 1. EURO 2008 2. Dark Sector 3. UTIII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 19 Czerwiec 2008 MGS4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 19 Czerwiec 2008 METAL GEAR SOLID PSX PES 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabberPL 0 Napisano 21 Czerwiec 2008 ja wlasnie skonczylem mgs4 gra jest niesamowita polecam wszystkim nie gralem w poprzednie czesci wiec moge ocenic obiektywnie naprawde warto. czekam caly czas na bad company demo juz mnie nudzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 24 Czerwiec 2008 Aktualnie gram w MGS4, potem zagram.... jeszcze raz w MGS4 z przerwami na MGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 właśnie zakupiłem GTA4 i czekam to będę w to pykał a tak to non stop COD4 multi, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczorl 0 Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja w chwili obecnej nie gram w nic.A na półce leżą i kurzą się takie perełki jak Mgs4,Battlefield Bad kompany i wiele innych.Nie mam czasu z pracy wracam o 17 zmęczony do tego trzeba się na sesje uczyć i jeszcze muszę licencjat pisać więc ps3 i gry czekają na lżejsze czasy i zakup 37 calowego lcd i kina domowego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 25 Czerwiec 2008 Aktualnie MGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Larry_Nash 1 Napisano 25 Czerwiec 2008 Od półtora tygodnia pykam w GTA IV, bo nie mogę grać w CoD4 z klanem, gdyż nie otworzyłem jeszcze portów w routerze. Być może dziś uda mi się to załatwić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 25 Czerwiec 2008 Cod4 Online i civilization Revolution Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrX 0 Napisano 25 Czerwiec 2008 Ja caly czas gram w CoD4 online , chociaz ostatnio mialem krotka przerwe na przejscie MGS i GTA4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emenems 0 Napisano 25 Czerwiec 2008 teraz w GTA IV a w przerwach moj ulubiony CoD 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 25 Czerwiec 2008 Skończyłem MGS4. Aktualnie gram SingstarPL z PS2 na PS3 i Battlefield: Bad Company. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WarDziU 0 Napisano 26 Czerwiec 2008 Aktualnie męczę MGS4 i MGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffaello 0 Napisano 27 Czerwiec 2008 oczywiście to co teraz na topie MGS4 i wróciłem do sinlga COD4 na veteranie bo neta na razie mam za wolnego do multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witus 0 Napisano 28 Czerwiec 2008 Heh, wczoraj po tygodniu odpaliłem konsole - wcześniej mi się nie chciało Obecnie gram w Metal Gear Online oraz Gran Turismo HD. Jak na razie to mi wystarcza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ninja55555 0 Napisano 28 Czerwiec 2008 Ja każdą wolną chwile spędzam z GTA 4, czasami Gran Turismo 5Prologue i jak ziomek przyjdzie to obowiazkowo Tekken 5 DR albo Virtua Fighter 5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raffaello 0 Napisano 28 Czerwiec 2008 .... i jak ziomek przyjdzie to obowiazkowo Tekken 5 DR albo Virtua Fighter 5. to już po twoim nicku można stwierdizć jakie gry lubisz tekken to obowiązkowa pozycja na czarnule pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach