NFL 683 Napisano 30 Marzec 2010 Trance i House zdecydowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) Zdecydowanie gatunek który założę się że 99% z was nie zna... hardcore - xstraight edgex.(to ci od tych "freaków" całych wytatuowanych i napinających się:Phmm zupełnie jak ja:)) Edytowane 31 Marzec 2010 przez xzdunx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triku 1 Napisano 2 Kwiecień 2010 zależnie od nastroju, od DnB, przez indie, pop, rock, aż po melodic death metal, a to wszystko doprawiane szczyptą rapu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartasBKZ 0 Napisano 4 Kwiecień 2010 Rock i dnb wraz z odmianami :) z wykonawców to Gunsi, Tenacious D ( :) ), Nine Inch Nails, Senses Fail, Noisia, Pendulum i takie tam :) Polecam w/w :) Ja rap;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NEQROX 0 Napisano 8 Kwiecień 2010 Hardstyle / Hardcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blesik 8 Napisano 3 Maj 2010 Reggae Reggae Reggae Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 3 Maj 2010 (edytowane) Mi najbardziej podobaja sie szybkie utwory- trance(jak ja to nazywam....muzyka z przeslaniem:)), tech-house czasami rock, a czasami tez jakas komercja Edytowane 3 Maj 2010 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 7 Maj 2010 gangsta rap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 11 Maj 2010 A ja zostanę przy swoim Heavy Metalu i Power Metalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papryka7 0 Napisano 12 Maj 2010 Rock , Metal , Rap , Hip-HoP , TECHNO , House Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knopers 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 DUBSTEPY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 26 Czerwiec 2010 Głównie Reggae i troche rapu i reszty typow muzyki po trochu jednym slowem co mi wpadnie w ucho tego slucham :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killzone_15 52 Napisano 27 Czerwiec 2010 Techno i Rap :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 7 Lipiec 2010 Ja jeszcze oprócz tego co wyżej wymieniłem lubię PoP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maderyk 0 Napisano 15 Lipiec 2010 (edytowane) PUNK ROCK (Green Day, Dead Kennedys, The Analogs) HARD ROCK (Foo Fighters, AC/DC, TSA) GRUNGE (Nirvana) THRASH METAL (Metallica, Slayer, Megadeth) DEATH METAL (Vader) HEAVY METAL (Black Sabbath) ALTERNATIVE ROCK (Blur, Paramore, Muse) POWER METAL (Sabaton) Edytowane 15 Lipiec 2010 przez maderyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 15 Lipiec 2010 Ze mną to bywa różnie, zależy od dnia, od nastroju itd. Ogólnie lubię wszystko po trochu, ale głównie słucham komerchy czyli przede wszystkim popowo/dance'owe kawałki. Lubię także punk i indie rocka, a podczas imprezowania tylko house, techno i trance. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhundaTxT 0 Napisano 26 Lipiec 2010 Ja ogólnie : Heavy Metal, Thrash Metal, Glam Metal,Hard Rock itp. Ulubione zespoły: Saxon, MetallicA, Guns N' Roses, AC/DC, Motley Crue Ulubione kawałki : GnR: Paradise city, rocket queen MetallicA : Creeping eath, Fade to Black AC/DC : Highway to hell ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 17 Sierpień 2010 wszystko oprócz disco polo :) najchętniej metal, hard rock i rap (byle by nie polski) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smiglin 0 Napisano 23 Sierpień 2010 A mój ulubiony rodzaj to każdy metal :D od Numetalu po Black Metal ulubione kapele to : KoRn,Metallica,Disturbed,Cradle Of Filth,System of a Down,Papa Roach byłem na woodstocku :) w tym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myfonick 119 Napisano 23 Sierpień 2010 Moje ulubione zespoły to: KoRn, Metallica, SOAD, Slipknot, Green Day. Jest duuuuuuużo więcej, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć. Oczywiście istnieją wyjątki w postaci rapu, popu itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caligator 35 Napisano 25 Sierpień 2010 zalezy od humoru... ambient/chillout/house... wybrani artyści metalu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 25 Sierpień 2010 Ja słucham rapu, rapu i jeszcze rapu :D Eski i RMF FM czasami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiN4t 5 Napisano 26 Sierpień 2010 Ja lubię: Power metal, Heavy metal, Folk metal, Alternative metal, Progressive metal, Punk Metal, Rock, Hard rock, Punk rock, Punk i Muzyka Symfoniczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikif 0 Napisano 22 Wrzesień 2010 Metal, Rock (lata 80 i 90) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiuk 0 Napisano 30 Październik 2010 (edytowane) Rock, metalcore, czasem pop Jeśli chodzi o zespoły to głównie Bullet For My Valentine, SOAD, Parkway Drive, As I Lay Dying, Trivium, Frontside oraz stary Linkin Park. Edytowane 30 Październik 2010 przez matiuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach