Barti17 3 Napisano 18 Sierpień 2009 Mam pytanko. Gram w CoJ'a na jednym koncie, a w folderze save'y mam aż dwa pliki (jeden ok. 700kb a drugi ok 1000kb, dla przykładu w Killzone 2 mam tylko jeden plik). Czy wy też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 18 Sierpień 2009 Ja też tak miałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarnorwor 0 Napisano 19 Sierpień 2009 Wczoraj odpaliłem demko i oto moje wrażenia : - koszmarne sterowanie (nie wiem jak trzeba mieć napromieniowany mózg żeby tak to rozwiązać) - cover system - dziwnie migające w oddali tła + blur i maksymalne oświetlenie = coś czemu tylko PS3 slim może dorównać brzydotą - pojedynek na końcu - jedyne co mi się podobało Podsumowując cieszę się, że nie zdecydowałem się na zakup bo byłoby to wielkie rozczarowanie i mój portfel miałby do mnie żal przez kilka miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yoshi 84 Napisano 19 Sierpień 2009 Dołączam się do opinii poprzednika. Nie wiem w co Wy graliście ale po obejrzeniu CoJarez w Multiplayerze stwierdzam że dawno takiego szajsu nie widziałem.Ruch postaci to jakaś pomyłka.Biegają jak w jakiejś grze z windows 95. Kampania to też jakiś koszmar. "Pojawi się na dachu hmmmm.?? A teraz gdzie hmmmm. pewnie też na dachu :down: . Strzelanie snajperką to jak strzelanie do celu z odległości 40 cm, zero utrudnienia gdzie ustawisz celownik tam cały czas wskazuje.Zadnego poruszenia. Ale to tylko moja opinia :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicarz 4 Napisano 19 Sierpień 2009 Wczoraj odpaliłem demko i oto moje wrażenia : - koszmarne sterowanie (nie wiem jak trzeba mieć napromieniowany mózg żeby tak to rozwiązać) - cover system - dziwnie migające w oddali tła + blur i maksymalne oświetlenie = coś czemu tylko PS3 slim może dorównać brzydotą - pojedynek na końcu - jedyne co mi się podobało Podsumowując cieszę się, że nie zdecydowałem się na zakup bo byłoby to wielkie rozczarowanie i mój portfel miałby do mnie żal przez kilka miesięcy. Podzielam w 100% Twoje zdanie, przed demkiem zastanawiałem się nad zakupem. Po demie byłem dość zmieszany, nie dość że grafika jest kiepska, system sterowania nie praktyczny. Wcale nie żałuję że nie kupiłem, tym bardziej że lada moment jest premiera Batman'a: AA. Zastanowię się nad zakupem jak będzie na allegro w granicy 80zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 19 Sierpień 2009 Powiedzcie mi na czym poleka trofeum *Been There, Done That - Zagraj w pełni Wild West Legends na każdym poziomie (oba mecze i mecz revenge liczą się; tylko gry rankingowe). Zagrałem po stronie złych (przegraliśmy), zagrałem po stronie dobrych (wygraliśmy) i mapka na której to zrobiłem w menu gry nie zniknęła z listy rzeczy do zrobienia, wiec co robi e źle? A co do poprzednich wypowiedzi, co Wam nie pasuje w sterowaniu? Jedna misja i już jest "obcykane" co gdzie jest, mi się podoba... Cover system tez jest OK... W demko nie grałem, może w demku jest coś skopane, animacja postaci jest w porządku, nie widziałem jakiś wpadek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 19 Sierpień 2009 NewNickPL Dziś mi wpadło to trophy wiec Ci powiem.. Wchodzisz do trophies i tam patrzysz jakiej mapki Ci brakuje , dajesz custom game wild legends i ta mapke i jedziesz musisz rozegrac caly mecz razem z revenge, potem mapka znika. Jesli Ci nie znikla to moze wyszedles wczesniej z gry , albo wina servera. Co do tych co mowia ze sterowanie jest skopane... XDD? Oszaleliscie?? Sterowanie jest b.wygodne moze w tym waszym demie jest skopane.Animacja postaci tez nie jest zla choc do najlepszych nie nalezy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 19 Sierpień 2009 (edytowane) NewNickPL Dziś mi wpadło to trophy wiec Ci powiem.. Wchodzisz do trophies i tam patrzysz jakiej mapki Ci brakuje , dajesz custom game wild legends i ta mapke i jedziesz musisz rozegrac caly mecz razem z revenge, potem mapka znika. Jesli Ci nie znikla to moze wyszedles wczesniej z gry , albo wina servera. Co do tych co mowia ze sterowanie jest skopane... XDD? Oszaleliscie?? Sterowanie jest b.wygodne moze w tym waszym demie jest skopane.Animacja postaci tez nie jest zla choc do najlepszych nie nalezy. Co to jest revenge? To jest zamiana Teamów, czy dogrywka ? EDIT: już wiem co to, ale nie zawsze to wyskakuje, czasami po prostu zmieniają się teamy ;/ Edytowane 19 Sierpień 2009 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 19 Sierpień 2009 (edytowane) No i to jest właśnie revenge match :) Na każdej mapce trzeba rozegrać mecz w obydwóch drużynach podczas tej samej gry Edytowane 19 Sierpień 2009 przez emsi82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 20 Sierpień 2009 Ja mam problem w akcie XIV. Podprowadziłem wszystkie konie do stajni w tym forcie, później stajnia się pali, otwieram drzwi, wszystkich wykurzam i pojawia się komunikat, że jeden z koni zdechł. Nie wiem co mam zrobić żeby ten kuń nie dedał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek2 8 Napisano 20 Sierpień 2009 zagraj od początku misję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 20 Sierpień 2009 Nie chodzi o to, że jestem w stytuacji gdzie nic się nie da zrobić i trzeba zaczynać chapter od nowa tylko nie wiem co dalej zrobić i oto właśnie pytam tych którzy ten chapter przeszli. :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 20 Sierpień 2009 Nie chodzi o to, że jestem w stytuacji gdzie nic się nie da zrobić i trzeba zaczynać chapter od nowa tylko nie wiem co dalej zrobić i oto właśnie pytam tych którzy ten chapter przeszli. :happy: Po prawo od drzwi w stajni masz kubły z wodą, ugaś pożar potem wszystkich zabij :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacek666 0 Napisano 25 Sierpień 2009 potrzebowalbym ustawianego meczu w celu szybkiego zdobycia 1 mln zielonych jacys chetni na ustawiany mecz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) potrzebowalbym ustawianego meczu w celu szybkiego zdobycia 1 mln zielonych jacys chetni na ustawiany mecz? Ja :D dzisiaj jak włączą psn mogę grać ;) Brakuje mi mniej niż 500000$ i już nie chce mi się ich nabijać ;) Edytowane 25 Sierpień 2009 przez NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacek666 0 Napisano 25 Sierpień 2009 mi okolo 700 tys tylko jak psn odpala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 25 Sierpień 2009 mi okolo 700 tys tylko jak psn odpala Dodaj mnie do znajomych i zagadaj, jest ktoś jeszcze czy nas 2? bo 4 potrzeba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacek666 0 Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) od 4 do 6 zasady tez sa proste ustawiamy sie w jednym miejscu i kazdy ma swoje 5 minut oczywiscie tryb manhunt //zaproszenie poszlo potrzebujemy 2ch lub 4ch graczy jacys chetni??? Edytowane 25 Sierpień 2009 przez gacek666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Sierpień 2009 Ja sie zglaszam, do platyny brak mi praktycznie tych 1 mln zielonych i znajdzkow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacek666 0 Napisano 25 Sierpień 2009 Ja sie zglaszam, do platyny brak mi praktycznie tych 1 mln zielonych i znajdzkow. okay dodaj nas dznajomych dzisiaj psn raczej nie ruszy to moze na jutryo popoludniuuimoze wiecej chetnych bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Wrzesień 2009 Wlasnie ukonczylem gre i sie chce podzielic spostrzezeniami. Dla tych co nie grali, a mysla o tym, polecam nie czytac bo zdradzam zakonczenie. Generalnie bardzo fajna i ciekawa historia, nie jakas prosta i przewidywalna bajka tylko zaskakujaca opowiesc ktora sie (oprocz grania) oglada jak spoko film. Tylko to zakonczenie... ehh.. Ray zostal pastorem a Thomas ozenil sie z zachlanna dupa, ktora na dodatek urodzi meksykanskie dziecko Juareza? Bleee :) ... Totalnie nie tak sobie to wyobrazalem. Ja rozumiem ze Ray mial wyrzuty itp, mlody sie poswiecil bla bla.. Ale jakos za miekkie to zakonczenie jak na moj gust i nie pasuje do twardych charakterow braci. No ale tak bywa. Gralo sie bardzo przyjemnie, grafika ogolnie bardzo ladna, strzelanie i giwery fajne, kilka drobnych bledow ale nie przeszkadzajacych w przyjemnej przygodzie na dzikim zachodzie i okolicach. I napisy koncowe: z wyjatkiem podkladanych glosow i historyjki po angielsku, gre zrobili SAMI rodacy. Angielskie i francuskie nazwiska zaczely sie dopiero od Ubisoftu. Strasznie przyjemnie sie czytalo nasze polskie imiona i nazwiska po skonczeniu dobrej gry na PS3. Jakis taki dumny sie czulem. Tak trzymac Techland! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 (edytowane) Wlasnie ukonczylem gre i sie chce podzielic spostrzezeniami. Dla tych co nie grali, a mysla o tym, polecam nie czytac bo zdradzam zakonczenie. Generalnie bardzo fajna i ciekawa historia, nie jakas prosta i przewidywalna bajka tylko zaskakujaca opowiesc ktora sie (oprocz grania) oglada jak spoko film. Tylko to zakonczenie... ehh.. Ray zostal pastorem a Thomas ozenil sie z zachlanna dupa, ktora na dodatek urodzi meksykanskie dziecko Juareza? Bleee :) ... Totalnie nie tak sobie to wyobrazalem. Ja rozumiem ze Ray mial wyrzuty itp, mlody sie poswiecil bla bla.. Ale jakos za miekkie to zakonczenie jak na moj gust i nie pasuje do twardych charakterow braci. No ale tak bywa. Gralo sie bardzo przyjemnie, grafika ogolnie bardzo ladna, strzelanie i giwery fajne, kilka drobnych bledow ale nie przeszkadzajacych w przyjemnej przygodzie na dzikim zachodzie i okolicach. I napisy koncowe: z wyjatkiem podkladanych glosow i historyjki po angielsku, gre zrobili SAMI rodacy. Angielskie i francuskie nazwiska zaczely sie dopiero od Ubisoftu. Strasznie przyjemnie sie czytalo nasze polskie imiona i nazwiska po skonczeniu dobrej gry na PS3. Jakis taki dumny sie czulem. Tak trzymac Techland! Niby miekkie, ale wiesz chociaz dlaczego dali takie a nie inne zakonczenie :) ? bo gra jest prequelem, w CoJ 1 - Ray dziala pod xywa "Revered Ray" i jako "bron boza" wymierza sprawiedliwosc po tym jak Thomas i Marisa zostali zabici a nad ich zwlokami widnial napis "Call of Juarez" troche horrorowe O.O ! ogolnie polecam poczytac wiki lub walkthrough'y poogladac jesli nie masz jak pograc w CoJ. btw. Dziecko Marisy i Juareza = Billy the Kid, byl niemalze codziennie bity w dziecinstwie przez Thomasa, reszty nie pisze, jak jestes ciekaw to lukaj wiki/yt, ja bylem :D po zrobieniu platyny czulem duuuzy niedosyt :) bez watpienia najlepsza polska gra! Edytowane 1 Wrzesień 2009 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 1 Wrzesień 2009 Niby miekkie, ale wiesz chociaz dlaczego dali takie a nie inne zakonczenie :) ? bo gra jest prequelem, w CoJ 1 - Ray dziala pod xywa "Revered Ray" i jako "bron boza" wymierza sprawiedliwosc po tym jak Thomas i Marisa zostali zabici a nad ich zwlokami widnial napis "Call of Juarez" troche horrorowe O.O ! ogolnie polecam poczytac wiki lub walkthrough'y poogladac jesli nie masz jak pograc w CoJ. btw. Dziecko Marisy i Juareza = Billy the Kid, byl niemalze codziennie bity w dziecinstwie przez Thomasa, reszty nie pisze, jak jestes ciekaw to lukaj wiki/yt, ja bylem :D po zrobieniu platyny czulem duuuzy niedosyt :) bez watpienia najlepsza polska gra! No co ty mowisz :D. Wiedzialem ze CoJ:BiB jest prequelem i widzialem jak moj ziomek grywal w "jedynke" na kompie ale historii nie znalem. Teraz to ma sens :). Ale nie zdradzaj juz wiecej bo jutro wpadam do sklepu bo jednynke na kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAFI4 2 Napisano 1 Wrzesień 2009 Niby miekkie, ale wiesz chociaz dlaczego dali takie a nie inne zakonczenie :) ? bo gra jest prequelem, w CoJ 1 - Ray dziala pod xywa "Revered Ray" i jako "bron boza" wymierza sprawiedliwosc po tym jak Thomas i Marisa zostali zabici a nad ich zwlokami widnial napis "Call of Juarez" troche horrorowe O.O ! ogolnie polecam poczytac wiki lub walkthrough'y poogladac jesli nie masz jak pograc w CoJ. btw. Dziecko Marisy i Juareza = Billy the Kid, byl niemalze codziennie bity w dziecinstwie przez Thomasa, reszty nie pisze, jak jestes ciekaw to lukaj wiki/yt, ja bylem :D po zrobieniu platyny czulem duuuzy niedosyt :) bez watpienia najlepsza polska gra! dzis nabyłem Wiezy Krwi czy jest do pobrania łatka spolszczajaca gre?bo o takowej słyszałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 1 Wrzesień 2009 dzis nabyłem Wiezy Krwi czy jest do pobrania łatka spolszczajaca gre?bo o takowej słyszałem. Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach