Skocz do zawartości
kill

Aliens Vs. Predator

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze tak jest napisane przy okazji wersji demo jakiejkolwiek gry, a w praktyce najczęściej większość bugów zostaje do czasu wydania patcha dla pełnej wersji więc i grafika pozostanie raczej ta sama.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra może namieszać i to nie tylko wśród fanów uniwersum.

Gdyby nie wysyp tylu tytułów pewnie bym się skusił, w każdym razie to gra z którą zdaje się warto zapoznać, ta sama akcja z 3 perspektyw - czad ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ale wtopa z tym demem... szuka i szuka mi tych "gier" i nie mogę się z żadną połączyć.... po co mi demo w które nie mogę zagrać??

a co do samej gry to też na nią czekam ale przecież to że będzie można grać z 3 perspektyw to chyba normalne w tej grze... zreszta to już było przy okazji wcześniejszych części AvP... mam tylko nadzieję że wersja finalna będzie dla mnie bardziej szczęśliwa niż to niechlubne demo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówił Juliusz C. "Przybyłem,zobaczyłem...zawiodłem się" :confused:

Dlaczego?

1.Połączenie(a w zasadzie jego brak)nie można było przed wydaniem tego sprawdzić Panowie developerzy? Aż mi żal takich "zagrań"

2.Jak już wam się uda dołączyć to nie grajcie ludźmi sterowanie to jakaś pomyłka(a w zasadzie celowanie)które jest jakieś takie sztywne zero płynności porównując do takiego CoD lub Killzone2 chyba że po prostu nie umiem grać i tyle :wink:

3.Brak mi celowania przez jakiś "celownik" jak w ww. seriach może dlatego gram jak noga

4.Grając Predatorem albo Obcym nawet fajna zabawa ale szczerze mówiąc to po trailerach się spodziewałem większej dynamiki.

Podsumowując moim zdaniem tym "demem" strzelili sobie w stopę ja po 1h grania doszedłem do wniosku że wstrzymuję się z zakupem poczekam na Bad Company2 wiem że to zupełnie inne klimaty ale może będzie lepiej :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka gre to tylko warto na pc kupic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie tez padaka z polaczeniem. Godzine czekalem. SHIT FAK. A mialem zdecydowac czy sprzedawac U2 bo szykuje sie nowy doyebany multi :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To widze, ze szalu nie ma . Demka jeszcze nie sciagnolem, ale jak wiekszosc opinii negatywnych to nie wiem czy jest sens sciagac.

Moze single player bedzie duzo lepszy od multi. Czekam na pierwsze recenzje.

@Frog_PL

Nowy doyebany multi - B:Bad Company 2 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ściągnąłem demko...

bogato, nie ma nikogo z kim można zagrać, ciągle mam komunikat "waiting for 7 more players"

Daliby normalne demo singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagrałem kilka gier i muszę przyznać, że gra się całkiem przyjemnie. :biggrin:

Na początku gra odrzuca zwyczajną grafiką, sztywnym strzelaniem w skórze ludzi i kilkoma innymi dziwactwami ale po kilku fragach naprawdę się wkręca.

Jednak nic nie usprawiedliwi problemów z połączeniem. Nie mam pojecia co twórcom w głowie siedzi, żeby taką lipę odwalić. Niepotrzebnie tylko zrazili ludzi do tej gry. :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilka udalo mi sie rozegrac trzecia runde z dwoma forumowiczami, generalnie to co najbardziej mnie irytuje to czas wyszukiwania gry.... Przez to po prostu wole sobie odpalic cos innego.

Co do grafiki - nie powala i wiadomo sa ladniejsze tytuly

predatorem i obcym udalo mi sie pobiegac i idzie sie wkrecic, niemniej jednak mysle ze to bedzie gra na singla i wylacznie (chociaz infestation mode i inne moga byc ciekawe) w demie mamy tylko deadmatch. Zobaczymy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PS3 nie udało mi się niestety zagrać, za to na starym poczciwym blaszaku i owszem. U mnie na 100% będzie to pozycja obowiązkowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

na ps3 to jest jakies dziadostwo to demo, wlasnie skonczylem grac na blaszaku na ktorym to laczylem sie bezproblemowo w niecala minute, grafika tez bez porownania do plejawki no i predatorem gra sie fenomenalnie.

Swoja droga zobaczymy co z tego bedzie, pre-order juz zrobilem jakis czas temu, mowiac szczerze po tym demie bym sie wstrzymal, ale direct debit juz polecial.

co z tego wyniknie okaze sie wkrotce, sadzac po temacie to i tak chyba male zainteresowanie ta gra wsrod forumowiczow.

Pzdr

Edytowane przez MackuCHWDP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagralem dzisiaj jeden mecz ze znajomymi i gdybym nie gral ze znajomymi to pewnie bym tego meczu nie dogral do konca. Grafika to jest poprostu porazka, rozgrywka wcale nie lepsza, gralem jako marine, ale watpie zebym zmienil zdanie po zagraniu obcym albo predatorem. Fakt, jest to demo, moze byc niedopracowane, ale przeciez te demo wyglada jak jakas beta i napewno nie zacheca do kupna pelnej wersji.

Pewnie w pelnej wersji duzo poprawia ale i tak poczekam az stanieje tak do 100-120zl, zeby przejsc tylko singla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wczoraj straciłem z 2 godziny, i i tak nie dało się połączyć ... srać taką gre!! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wczoraj straciłem z 2 godziny, i i tak nie dało się połączyć ... srać taką gre!! 

To jeszcze nie jest "gra", to tylko demo, kiepskie, fakt.

Ja mimo tego wiele obiecuję sobie po tej pozycji. mam nadzieję, że w finalnym produkcie nie będzie większych zgrzytów. Dla mnie osobiście i tak najbardziej liczy się single.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

słabe demo ? lol to demo jest genialne ! nie spodziewałem sie wiele gdy zobaczyłem napis multiplayer bo czekałem na demo SP ,ale i tak jestem bardzo zadowolony gra sie super ,predatora czasem nie widać skubany :P człowiek ścieli trupem gęsto a alien jak już coś zrobi to z zaskoczenia ,super :D szkoda tylko że w DM można zabić alien vs alien ,bo powinno być tak że rasy sie trzymają razem to by był hardcor ! :D oby takowy tryb w finalnym tytule AvsP był :)

ale i tak bardziej czekam na "Aliens: Colonial Marines"

Edytowane przez Vaderous

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem demo. Jestem bardzo zaskoczony. :)

Trailer (Marines) -

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Sama rozgrywka jest super

Jednak ta grafika to jest chyba z 200=2004roku.

Mam nadzieje że w pełnej wersji będzie o wiele lepsza

Edytowane przez robak123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a grasz HD czy SD ;)

Nie powiesz Mi ze w HD jest dobra grafika (moj TV - 42 cale Full HD). Jesli tak to sorry, ale masz powazna wade wzroku bo te demo wyglada jak jakas beta i grafika jest delikatnie mowiac kiepska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiesz Mi ze w HD jest dobra grafika (moj TV - 42 cale Full HD). Jesli tak to sorry, ale masz powazna wade wzroku bo te demo wyglada jak jakas beta i grafika jest delikatnie mowiac kiepska.

No wiecie, w demie BC2 grafika też nie powala :tongue: I tak obie gry mam zamówione :turned:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi