awierone 64 Posted June 3, 2009 Zawsze się zastanawiam z kim rozmawiam na forum:0 może ja zaczne......a wiec mam 25 lat... rok temu skonczylem Poznański AWF ale nie pracuję w zawodzie:) jestem przedstawiceilem handlowym ale od wrześnie będę uczył WF w Inowrocławiu :P pozdroooooooooo Share this post Link to post Share on other sites
Maxavelli 0 Posted June 3, 2009 24 lata, po studiach, rowniez nie pracuje w zawodzie (chyba malo kto w tym kraju pracuje) - pracuje w salonie telewizji n ;-)... Share this post Link to post Share on other sites
Wronator 1 Posted June 4, 2009 Ja mam 16 lat i jestem uczniem liceum ogólnokształcącego... Share this post Link to post Share on other sites
adrianek274 4 Posted June 4, 2009 lat 16, uczeń 3gimnazjum/I LO :) Share this post Link to post Share on other sites
Qekon 0 Posted June 4, 2009 (edited) 17 lat w październiku skończę 18 obecnie uczeń 2 klasy technikum profil technik-mechanik specjalizacja samochody ale już po wakacjach uczeń 3 klasy :) pozdrawiam Edited June 4, 2009 by Qekon Share this post Link to post Share on other sites
Oski 5 Posted June 4, 2009 Ja mam 13 lat (29.08 skończę), i jestem uczniem I Gimnazjum nr 41. Share this post Link to post Share on other sites
NewNickPL 27 Posted June 4, 2009 18 po maturze, szukam studiów :D Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted June 4, 2009 Ja mam 16 lat lat 16, 17 lat Ja mam 13 lat 18 po maturze, No proszę jak miło. Będzie co banować :P Ciekawym wielce co na to nasz Admin? Kłamstwo podczas rejestracji i złamanie Regulaminu. Nieładnie. :( Share this post Link to post Share on other sites
Qekon 0 Posted June 4, 2009 Jeśli mam dostać bana ok ale chce konkretny powód i jak się nie mylę przy rejestracji było "mam więcej niż 13 lat" wiec w czym problem ? Share this post Link to post Share on other sites
kill 10044 Posted June 4, 2009 Przepisy & Zasady RejestracjiAby kontynuować, musisz zaakcepować poniższe warunki:Regulamin v3.01 Rejestrując się na forum akceptujesz niniejszy regulamin. (...) 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób mających 21 lat lub więcej Ja tam o 13 nic nie widzę :P Share this post Link to post Share on other sites
Qekon 0 Posted June 4, 2009 Aha no to ok jak musicie usunąć :confused: Share this post Link to post Share on other sites
qgar 49 Posted June 5, 2009 § I - Ogólne zasady obowiązujące użytkowników------------------------------ 1. Forum jest przeznaczone wyłącznie dla osób mających 21 lat lub więcej (prowokatorzy dyskusji w tym temacie zostaną uznani za osoby niespełniające tego punktu regulaminu) REGULAMIN Share this post Link to post Share on other sites
Wronator 1 Posted June 5, 2009 Ale wtopa :P Widać jak czytamy regulamin chłopaki... A tak w ogóle to czemu akurat 21 ? Tzn. wiem, że zaraz zaglądały by tu dzieci z gimnazjum i wyjeżdżały z tekstami : "PS3 ssie pałę" itd. ale czy np. 19 lat nie wystarczy. Człowiek jest już przecież dojrzały i może się wypowiedzieć na forum jak normalny człowiek... 1 Share this post Link to post Share on other sites
qgar 49 Posted June 5, 2009 W dzisiejszych czasach wg mnie 19 lat nie wystarczy. Nie brac tego do siebie ale rosnie nam pokolenie glabow i baranow, albo ja juz stetryczalem w wieku 26 lat. Wczoraj widzialem jak jakis kretyn probowal robic ollie na desce w tramwaju, to chyba mowi samo za siebie. Nie, tramwaj nie byl pusty. Share this post Link to post Share on other sites
Qekon 0 Posted June 5, 2009 Trzeba było mu pociągnąć buractwo się tempi nie wiedziałeś o tym ? <_< Share this post Link to post Share on other sites
Wronator 1 Posted June 5, 2009 Heh do nas się czepiacie a jeden z modów nie ma nawet 20 lat... Share this post Link to post Share on other sites
DaraS 506 Posted June 5, 2009 Trzeba było mu pociągnąć Ta a później włóczyć się z gnojem po sądach. Heh do nas się czepiacie a jeden z modów nie ma nawet 20 lat... Który? :) Share this post Link to post Share on other sites
Wronator 1 Posted June 5, 2009 Który? :) Nie będę wytykał palcami. Po prostu sprawdźcie sami po profilach w końcu na tym forum nie jest aż tak wielu modów... Share this post Link to post Share on other sites
patyk 17 Posted June 5, 2009 (edited) ej nie róbcie offtopa ! :D Ja pracuje w firmie ubezpieczeniowej, studiuje filozofie, mam zielone oczy i czarne włosy. Któryś z panów chętny...? :* Ps. w wolnych chwilach dłubie w nosie btw. 30% osób które oddały głosy w ankiecie odnośnie wieku na naszym forum nie spełnia warunków regulaminu ;) a mowa tylko tym jednym punkcie ! Edited June 5, 2009 by patyk 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kuper39 0 Posted June 19, 2009 Ja mam 19 lat po maturze :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Swider112 2 Posted June 20, 2009 Ja mam 13 lat (29.08 skończę), i jestem uczniem I Gimnazjum nr 41. Też mam urodziny 29.08 ;) 26 lat, osoba pracująca. Share this post Link to post Share on other sites
adrianek274 4 Posted June 20, 2009 Teraz mogę o sobie śmiało powiedzieć- absolwent gimnazjum, lat 16 :biggrin: Share this post Link to post Share on other sites
rOgalZory 0 Posted June 20, 2009 22 lata z zawodu blacharz samochodowy, pracujący jako konfekcjoner na produkcji płynów czyszcząco nabłyszczających.. :turned: Share this post Link to post Share on other sites
Kerm 11 Posted June 22, 2009 29 lat ..... nauczyciel akademicki ;) Share this post Link to post Share on other sites
szymuR93 55 Posted June 22, 2009 16 lat - absolwent Gimnazjum, przyszły uczeń Liceum Ogólnokształcącego :) Share this post Link to post Share on other sites