Skocz do zawartości
Patricko

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

ostatnio mam spore problemy z synchronizacją trofeów. macie też to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak mam... Dziś praktycznie od rana nie mogę ich 'zsynchronizować' z serwerem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio mam spore problemy z synchronizacją trofeów. macie też to?

U mnie jak na razie problemów z tym nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, MW2 wszyscy dzisiaj zarzynają - serwer nawet siadł, net muli, a trophy strasznie długo się synchronizują.

na PSN nawet coś się dzisiaj sypało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem z synchronizacją od jakiś 5/6 dni (error wyskakuje) lecz 1 na 30 - 40 podejść i paru restartach konsoli daje radę

Pozdrawiam wszystkich : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie mi w jaki sposób te trofe a pojawiaja się na tych paskach które macie w sygnaturkach? Ja utwożylem sobie taki paseczek na koncie, mam kilka trofeów ale nic na pasku sie nie pojawia oprócz "0". Jak mam zrobic aby mi sie to zaktualizowało? Sory za dość laicki język ale jestem świeżym użytkownikiem. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz zalogować się na swoim koncie PSN ale prze kompa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze na PS3 wejść w swój profil bo inaczej nic z tego nie będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnimi czasy zauważyłem że nie trzeba klikać na "Aktualizacja"... Odrazu po zalogowaniu mam aktualny 'stan' trofików ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mówisz o tym jak sie wchodzi na strone z trofeami (nie na konsoli). Ale i tak musisz zrobić aktualizację bo na twojej trphy card nie będzie zmian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam też jestem nowy zrobiłem tak jak woof zalogowałem sie na PC mam tylko 1 gre GTA4 mam juz trofea ale nie mam w tej głownej wizytowce.Nie wiem jak sie robi aktualizacje:D Nie jedzcie po mnie jeszcze.Mam tez problem w Faceboku nie wiem czemu nie moge sie tam zalogowac wpisuje login hasło wysakuje mi napis ze zle.Moze to jest wina ze nie mam trofei.Dzięki za odp.

Ktoś mi pomoże rozwiązać problem po mału i od początku??Na kompie jestem zalogowany i odświerzyłem.Coś treba na pleju zrobić ale co????

Edytowane przez Dabrusdan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jest może jakiś sposób na usunięcie trofeów z jednej gry a pozostawienie reszty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej opcji. Po co w ogóle chcesz usuwać trofea? :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma takiej opcji. Po co w ogóle chcesz usuwać trofea? :mellow:

może ma platynę w Hanna Montana :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może ma platynę w Hanna Montana pardon.gif

Może moderator mi pomoze rozwiązac kwesteie???z trofeami po malu wszystko pisalem we wcesniejszym poscie??Nikt mi tu nie odpowie??Niby banalna sprawa ale logowalem sie na Pc i nie wiem co zrobić na konsoli mam trofea w sevie ale nie mam w zakladce tej.CZekam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może irytuje 0% :) ja tak mam z Eye of Jugement :P odpaliłem tylko na chwile żeby zobaczyć jak to wygląda, trofea zostały dodane i dziwnie wygląda takie puste pole. Trudno, nic z tym nie zrobisz.

Witam też jestem nowy zrobiłem tak jak woof zalogowałem sie na PC mam tylko 1 gre GTA4 mam juz trofea ale nie mam w tej głownej wizytowce.Nie wiem jak sie robi aktualizacje:D Nie jedzcie po mnie jeszcze.Mam tez problem w Faceboku nie wiem czemu nie moge sie tam zalogowac wpisuje login hasło wysakuje mi napis ze zle.Moze to jest wina ze nie mam trofei.Dzięki za odp.

Ktoś mi pomoże rozwiązać problem po mału i od początku??Na kompie jestem zalogowany i odświerzyłem.Coś treba na pleju zrobić ale co????

Na początku musisz z poziomu konsoli zsynchronizować je z serwerem, zaloguj sie na swoje konto najedź na swojego nicka w znajomych, trójkąt i tam masz synchronizację. Następnie na PC logujesz się na swoje konto, odpalasz "My portable ID", wybierasz skórkę i na samym dole masz "Update". I teraz już powinieneś mieć swoje trofea na tej właśnie karcie.

Edytowane przez ajakdwalin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robie tak jak mówisz wchodze w nicka trojkatem znajomi wyswietlaja mi się 3 opcje (stan,komentarz,profil wchodze w profil)Na PSN mam juz wybrana skoke robie aktualizacje i nic?Może to jest wina że grałem w czesniej w Gta a nie byłem zalogowany i dlatego mi niechce dodac trofei???bo w trofeach mam kłudki ale sa puchary??Nie wiem naprawede i mam niby 0%przejscia gry a tak na prawede mam 71%.Jeszcze 1 na stronie na kompie wyswietlaja mi sie pucharki ktore zdobyłem na konsoli.jak wchodze w logo GTA4.

Edit:w nicku po nacisnieciu trojkata mam :stan,komentarz,profil nie mam synchornizacji???Irytują mnie już te pucharki,ale dobrze bylo by miec juz wszystko zrobione na 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w tym pionie co masz gry najedź na pucharki, trójkąt i synchronizuj.

A w ogóle to czy masz na stronce PSN pokazane jakieś trofea?

P.S. Stary i skup się trochę na pisaniu postów bo ciężko odszyfrować o co Cie odszyfrować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w tym pionie co masz gry najedź na pucharki, trójkąt i synchronizuj.

A w ogóle to czy masz na stronce PSN pokazane jakieś trofea?

P.S. Stary i skup się trochę na pisaniu postów bo ciężko odszyfrować o co Cie odszyfrować...

Dobra po koleji znalazlem synchronizacje na Ps3 wykonalem ją(synchronizacja ukończona) dalej nie pokazalo pucharów w tej tabeli.Na PSN też nie mam pucharow w tabeli,ale jak wchodze w zakładke Moje Trofea naciskam na ikone z moją grą gram w GTA4 bo tylko ją mam wyskakują mi pucharki co za co dostłem taka lista jak w puchaach na PS3 ale w tabelkach nie Dabrusdan.pngmam ani na PS3 ani na PSN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo kminie o co Ci chodzi. Powiem tak, zakładam że masz w ogóle konto na PSN oraz zaktualizowaną wersję GTA IV. Teraz na konsoli sprawdzasz czy masz jakieś pucharki zdobyte (albo klikając na siebie w znajomych albo w tym pionie co gra), jakiekolwiek. Jeśli masz to robisz synchronizację. Następnie logujesz się na PSN i w zakładce "Moje trofea" powinieneś mieć napisany swój poziom, ile i w jakiej grze masz pucharki. Jeśli masz (a musisz mieć!!!!) to dalej będąc na swojej stronie PSN klikasz na zakładkę mój przenośny identyfikator, wybierasz którąś kartkę i na dole masz przycisk "Aktualizacja". Wtedy kopiujesz tylko kod html albo bbcode (zależnie od tego jaki potrzebujesz) i wklejasz sobie gdzie tam chcesz.

Edit: No ale zdobyłeś jakieś pucharki w ogóle? na swoim koncie? Odezwij się na gg do mnie czy coś żeby nie zaśmiecać tematu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo kminie o co Ci chodzi. Powiem tak, zakładam że masz w ogóle konto na PSN oraz zaktualizowaną wersję GTA IV. Teraz na konsoli sprawdzasz czy masz jakieś pucharki zdobyte (albo klikając na siebie w znajomych albo w tym pionie co gra), jakiekolwiek. Jeśli masz to robisz synchronizację. Następnie logujesz się na PSN i w zakładce "Moje trofea" powinieneś mieć napisany swój poziom, ile i w jakiej grze masz pucharki. Jeśli masz (a musisz mieć!!!!) to dalej będąc na swojej stronie PSN klikasz na zakładkę mój przenośny identyfikator, wybierasz którąś kartkę i na dole masz przycisk "Aktualizacja". Wtedy kopiujesz tylko kod html albo bbcode (zależnie od tego jaki potrzebujesz) i wklejasz sobie gdzie tam chcesz.

Edit: No ale zdobyłeś jakieś pucharki w ogóle? na swoim koncie? Odezwij się na gg do mnie czy coś żeby nie zaśmiecać tematu

Dabrusdan.pngJak widzisz mam zrobioną tabelke na PSN pucharków w nim nie mam,ale mam je jak wejde w avatera IV i tam mam pucharki tak samo na PS3 w Kolekcji trofeów.Robie wszystko jak pisałeś.W znajomych linku nie mam pucharkow.Nie wiem co więcej moge napisać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi