Gość Napisano 12 Marzec 2007 W związku z tym, że planujemy większą recenzje na naszym portalu prosimy Was o wypowiedzi. Prosimy abyście podali Wasze top10 gier w które najchętniej zagracie (z tych, które już miały premierę, lub niebawem będą miały) i drugie top10 gier na które najbardziej czekacie. Bardzo nam pomożecie wypowiadając się w tej kwestii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spo0lsh 0 Napisano 13 Marzec 2007 1. Virtua Fighter 5 2. Final Fantasy 3. nowy Soul Calibur 4. Tekken 6 5. Gran Tursimo HD 6. Dead or Alive Reszta jest mi w tej chwili obojętna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość damon Napisano 13 Marzec 2007 Jedyne tytuły które startują wraz z premierą PS3 i wg mnie warte są popykania to: 1. The Elder Scrolls IV - Oblivion 2. Resistance - Fall Of Man 3. NBA Street 4 Homecourt 4. Virtua Fighter 5 5. Virtua Tennis 3 6. Motorstorm 7. Tekken 5 Dark Resurrection Gry których na pewno nie opuszczę, to: 1. Final Fantasy XIII (oraz Versus) 2. Tekken 6 3. Devil May Cry 4 4. Resident Evil 5 5. Metal Gear Solid 4 6. The Elder Scrolls IV Oblivion 7. GTA 4 8. Gran Turismo 5 9. God Of War 3 10. Heavenly Sword & Assassin's Creed & Lair (ciekawie się zapowiadają) Co do drugiej listy to prawie same kontynuacje :) Jak patrze na te tytuły to aż mi ślinka leci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 13 Marzec 2007 A ja ciągle liczę na to, że zrobią remake FF7 na PS3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spo0lsh 0 Napisano 14 Marzec 2007 A ja ciągle liczę na to, że zrobią remake FF7 na PS3... UHM! to by było coś! :D W sumie najlepszy FF w jaki grałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dragon85pl Napisano 14 Marzec 2007 a tak zapodam temat czym sie rozni ff X od ff X-2 ??? dodatek czy jakie to ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 14 Marzec 2007 Calkiem inna gra ;p X-2 jest bardziej zrecznosciowe no i nie kierujesz tam cala druzynka z X tylko trzema pannami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ditz Napisano 15 Marzec 2007 Podczas premiery: 1. Formula One Championship Edition 2. Call of Duty 3 3. TES IV: Oblivion 4. MotorStorm 5. Virtua Fighter 5 6. Blazing Angels 7. Fight Night Round 3 8. Resistance: Fall of Men 9. Genji 10. The Godfather A później: 1. Granturismo 5 2. Gta 4 3. Tekken 6 4. Alone in the Dark 5 5. Rainbow Six: Vegas 6. Lair 7. Colin Mcrae Dirt 8. Silent Hill 5 9. Metal Gear Solid 4 10. Killzone 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość spy_ Napisano 17 Marzec 2007 1.Gran Tursimo HD 2.Resistance: Fall of Men 3.MotorStorm 4.Formula One Championship Edition 5.Colin Mcrae Dirt 6.Virtua Fighter 5 7.Lair 8.Killzone 2 9.Tekken 6 10.Alone in the Dark 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kenet 263 Napisano 17 Marzec 2007 Premiera: 1. MotorStorm 2. Resistance: Fall of Men 3. RidgeRacer 7 4. Formula One Championship Edition 5. TES IV: Oblivion 6. cała reszta :P Potem 1. Metal Gear Solid 4 2. Heavenly Sword 3. Assassin's Creed 4. Killzone 2 5. Final Fantasy XIII (oraz Versus) 6. Ninja Gaiden Sigma 7. GTA 4 8. Dead or Alive 4 lub 5- uwielbiam tą grę, ale nie ma żadnych zapowiedzi jako by miała się pojawić na PS3 reszta może poczekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 22 Marzec 2007 A ja cały czas nie wiem którą gierkę sobie jutro kupić razem z konsolą. Chyba to będzie nba2k7 (jak będzie dostępne). A najbardziej czekam na... God of War 2 w 480p :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waler84 0 Napisano 18 Luty 2009 Z tych które w tej chwili posiadam: 1-GTA 40GB 2-Uncharted:Drake's Fortune 3-Bioshock 4-Resitance 2 5-Battlefield:Bad Company 6-LittleBigPlanet 7-Metal Gear Solid4:Guns of Patriots 8-Call of Duty:World at War 9-Fallout 3- 10-Far Cry 2- A to lista tzw.musthave 1-Kill Zone 2 2-Uncharted 2:Among Thieves 3-Tekken 6 4-Heavy Rain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) 1.Metal Gear Solid 4 i Ratchet & Clank Toold of destruction 2. Burnout Paradise i Little Big Planet 3. Uncharted : DF 4. Wipeut HD 5. Motorstorm PR 6. GT5P 7. Resistance FoM i Resistance 2 8. Ratchet & Clank Quest for booty 9. Mirrors edge 10. Skate, SKate 2 i GTA IV Więcej niż 10 ale niektóre cenię tak samo czekam na KZ2 Tekken 6 Uncharted 2 among thieves Metal Gear solid 5 (huahua xD) Ojciec Chrzestny II Edytowane 18 Luty 2009 przez Efru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 18 Luty 2009 (edytowane) Zagrałem (lub zagram) z przyjemnością: Valkyria Chronicles Virtua Fighter 5 Tekken 5 DR Fallout 3 MGS 4 GTA 4 Burnout paradise Czekam na: White Knight Chronicles FF Versus 13 FF 13 Killzone 2 Tekken 6 God Of War 3 The Last Remnant Dragon Age Origins Witcher Edytowane 18 Luty 2009 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzik 0 Napisano 18 Luty 2009 Ulubione, w które grałem: Uncharted Motorstorm Guitar Hero III CoD4 Oczekuję: FUEL I am alive FF XIII Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Luty 2009 Te w które grałem i wg mojej oceny sa dobre to: Assasin Creed Dead Space Little Big Planet MGS4 Gta4 a to te w które napewno zagram i kupie przy okazji: 1.FF 13 2.Silent Hill Homecoming 3.GoW 3 4.Resident Evil 5 5.Tekken 6 Narazie wiecej tytułów mi sie nie przypomina ale z czasem cos dopisze!Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 20 Luty 2009 1.Killzone 2 2.Gta 4 3.LittleBigPlanet 4.Uncharted 5.Resistance FOM 6.Prince of Persia 7.Medal of Honor : Airborne Grałem jescze w DMC4,Ghost Recon2,PESA , 08 , Assasin Creed , Pro Street , a te gry sa dla mnie lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 20 Luty 2009 Moje top 10 to te które mam i są według mnie najlepsze. :whistling: KILLZONE 2 (pre-order) LBP Street Fighter 4 Battlefield: BC Uncharted MGS4 SIREN RD: GRID FIFA 09 Resident evil 5 (pre-order) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 20 Luty 2009 1. FIFA 09 2. KZ2 3. GTA IV 4. Bad Company 5. Uncharted: DF 6. Heavenly Sword 7. Mafia II 8. RE5 9. Tekken 6 10. GTP5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 21 Luty 2009 1.KZ2 2.LBP 3.FIFA09 4.Crash Bandicoot 5.Mirror's Edge 6.LBP 7.Uncharted 8.VF5 9.Motorstorm PR 10.PoP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robak123 16 Napisano 22 Luty 2009 1.COD4 2.Saint Row 2 3.Dead Space 4.Bioshock Na resztę nie mam pomysłu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orka994 0 Napisano 22 Luty 2009 Jakos nie mam ulubionych gier :P Wszystkie ktore mam bardzo lubie :) LBP Orange BoX GH3 Buzz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 22 Luty 2009 (edytowane) Ja narazie tyle :starwars: 1.GTA IV (Ale tu będzie RE 5 a potem God Of War III) 2.LBP 3.Uncharted: Drake's Fortune :biggrin: Edytowane 22 Luty 2009 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach