Jump to content
Sign in to follow this  
timetoshake

Twój Ulubiony Magazyn.

Recommended Posts

PLAY - UK

PSM 3 (prenumerata)

PSW

Official PlayStation Magazine - UK

Wszystkie powyższe co miesiąc kupuję, co by się na kibelku nie nudziło :P

PSX Extreme :down: - Kiedyś może to było fajne, ale magazyny skupione na 'multiformacie' mnie już nie bawią. "PSX" tylko z nazwy pozostał bo więcej tam dupereli z Xbota, Wii, czy innych kieszonsolek, które intrygują mnie jak smak żółtego śniegu. Na dobrą sprawę dla fanboja z całego magazynu zostaje jakieś 1/4 "czegoś" interesującego do czytania.

• Like 1

Neo + i psx. Ale to drugie trudno złapać(tylko w tesco i w relay-u w katowicach z tego co się orientuję). A przy prenumeracie neo na rok(99zł)

dostaje się pełną wersję gry(na ps3 albo xbox360) nie wiem jaka. Bo jest napisane tylko, że gra zostanie wylosowana z pośród tych, które mają :)

o kurde, gierka przy zamówieniu prenumeraty to świetny pomysł. Trzeba się będzie poważnie zastanowić nad zaprenumerowaniem tego pisma.

-Gigant (ale te nowsze części już nie są takie jak kiedyś. Kurczę, łezka się w oku kręci, kiedy myslę o takich komiksach jak "Duchy Pod Poduchy", "Tramwaj zwany apetytem", "Miliard Pod Czaszką" itd. itp. :) )

-Życie na Gorąco (dziewczyna czyta, więc czasem i też zajrze)

-PSX Extreme i Teraz Rock (rzadko, gdyż 95% wiadomości znajduję w internecie)

Szczerze mówiąc nigdy nie czytałem tego Neo plus. Lepsza jest ta gazeta od PSX ? Zamówił ktoś ją na cały rok, jak tak to jaką grę dostał ? :teehee:

Od pierwszego numeru PSX Extreme :thumbsup: (o rany to już prawie 14 lat) oraz czasami Playboy :blush:

Na weekend - Angora - przegląd co ciekawszych artykułów z całego tygodnia prasy codziennej

Na wieczór - PSX Extreme i Neo Plus - do poduszki

Raz w miesiącu - Ckm - szkoda że przeczytanie od deski do deski może się zmieścić w 20 minutach :)

Od czasu do czasu - Focus i XXI Wiek - wydania specjalne - ciekawostki/nowinki itd

W podróży i na wakacjach - Auto Świat i Motor - z naciskiem głównie na to pierwsze

W czytelni* - Party, Show itp itd - Prasa kobieca - dobrze wiedzieć co słychać u K.Cichopek :) ;)

* Nie chodzi mi o czytelnie biblioteczną ani szkolną tylko taką domową - biała okrągła z zamykaniem i wodotryskiem :P

Szczerze mówiąc nigdy nie czytałem tego Neo plus. Lepsza jest ta gazeta od PSX ? Zamówił ktoś ją na cały rok, jak tak to jaką grę dostał ? :teehee:

Szczerze mówiąc ja wolę PSX-a. Oba magazyny czytam. Stąd też wziął się temat "Twój ulubiony magazyn"