timetoshake 78 Posted January 3, 2010 Wpisujcie tu swoje swoje ulubione magazyny :D Share this post Link to post Share on other sites
Blesik 8 Posted January 4, 2010 PSX !!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Rafix 9 Posted January 4, 2010 Focus (itp.), PSX Extreme, CD-Action :) Share this post Link to post Share on other sites
Melon PS3 16 Posted January 5, 2010 Focus, Logo... Gigant :laugh: ...Z sentymentu :) Share this post Link to post Share on other sites
vald3k 0 Posted January 6, 2010 PSX Extreme, Playboy, XXI wiek...te 3 prenumeruje. Share this post Link to post Share on other sites
SouL 4 Posted January 6, 2010 PLAY - UK PSM 3 (prenumerata) PSW Official PlayStation Magazine - UK Wszystkie powyższe co miesiąc kupuję, co by się na kibelku nie nudziło :P PSX Extreme :down: - Kiedyś może to było fajne, ale magazyny skupione na 'multiformacie' mnie już nie bawią. "PSX" tylko z nazwy pozostał bo więcej tam dupereli z Xbota, Wii, czy innych kieszonsolek, które intrygują mnie jak smak żółtego śniegu. Na dobrą sprawę dla fanboja z całego magazynu zostaje jakieś 1/4 "czegoś" interesującego do czytania. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ChomikRonaldo 9 Posted January 9, 2010 NEOplus. Może niedługo i PSX Extreme Share this post Link to post Share on other sites
Turus 16 Posted January 10, 2010 Może nie ulubiony, ale jedyny który czytam. PSX Extreme Share this post Link to post Share on other sites
KrisPora_PL 145 Posted January 10, 2010 PSX Extreme, Neo,CKM, Smart, Logo, Share this post Link to post Share on other sites
timetoshake 78 Posted January 10, 2010 Neo + i psx. Ale to drugie trudno złapać(tylko w tesco i w relay-u w katowicach z tego co się orientuję). A przy prenumeracie neo na rok(99zł) dostaje się pełną wersję gry(na ps3 albo xbox360) nie wiem jaka. Bo jest napisane tylko, że gra zostanie wylosowana z pośród tych, które mają :) Share this post Link to post Share on other sites
Turus 16 Posted January 10, 2010 o kurde, gierka przy zamówieniu prenumeraty to świetny pomysł. Trzeba się będzie poważnie zastanowić nad zaprenumerowaniem tego pisma. Share this post Link to post Share on other sites
timetoshake 78 Posted January 10, 2010 (edited) Specjalnie na waszą potrzebę dowiedziałem się więcej o grze dodawanej do prenumeraty neo +. Powyżej scan z gazety a tu strona neo + http://neogo.pl/prenumerata-neo/ Edited January 10, 2010 by timetoshake Share this post Link to post Share on other sites
bolek2 8 Posted January 11, 2010 -Gigant (ale te nowsze części już nie są takie jak kiedyś. Kurczę, łezka się w oku kręci, kiedy myslę o takich komiksach jak "Duchy Pod Poduchy", "Tramwaj zwany apetytem", "Miliard Pod Czaszką" itd. itp. :) ) -Życie na Gorąco (dziewczyna czyta, więc czasem i też zajrze) -PSX Extreme i Teraz Rock (rzadko, gdyż 95% wiadomości znajduję w internecie) Share this post Link to post Share on other sites
timetoshake 78 Posted January 12, 2010 Życie na gorąco to papierowy odpowiednik pudelka ;) Share this post Link to post Share on other sites
Ostryyy 0 Posted January 12, 2010 Szczerze mówiąc nigdy nie czytałem tego Neo plus. Lepsza jest ta gazeta od PSX ? Zamówił ktoś ją na cały rok, jak tak to jaką grę dostał ? :teehee: Share this post Link to post Share on other sites
green beret 23 Posted January 13, 2010 focus historia ,piłka nożna , murator - to po :tongue:prostu branżowe Share this post Link to post Share on other sites
jas74 1 Posted January 13, 2010 Od pierwszego numeru PSX Extreme :thumbsup: (o rany to już prawie 14 lat) oraz czasami Playboy :blush: Share this post Link to post Share on other sites
eXcumation 0 Posted January 13, 2010 PSX EXTREME, CD ACTION. Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted January 14, 2010 Na weekend - Angora - przegląd co ciekawszych artykułów z całego tygodnia prasy codziennej Na wieczór - PSX Extreme i Neo Plus - do poduszki Raz w miesiącu - Ckm - szkoda że przeczytanie od deski do deski może się zmieścić w 20 minutach :) Od czasu do czasu - Focus i XXI Wiek - wydania specjalne - ciekawostki/nowinki itd W podróży i na wakacjach - Auto Świat i Motor - z naciskiem głównie na to pierwsze W czytelni* - Party, Show itp itd - Prasa kobieca - dobrze wiedzieć co słychać u K.Cichopek :) ;) * Nie chodzi mi o czytelnie biblioteczną ani szkolną tylko taką domową - biała okrągła z zamykaniem i wodotryskiem :P Share this post Link to post Share on other sites
awierone 64 Posted January 14, 2010 NEO+ ,PSX Extreme - oczywiście jeżeli chodzi o naszą branżę. Inne bardzo różnie Share this post Link to post Share on other sites
timetoshake 78 Posted January 14, 2010 Szczerze mówiąc nigdy nie czytałem tego Neo plus. Lepsza jest ta gazeta od PSX ? Zamówił ktoś ją na cały rok, jak tak to jaką grę dostał ? :teehee: Szczerze mówiąc ja wolę PSX-a. Oba magazyny czytam. Stąd też wziął się temat "Twój ulubiony magazyn" Share this post Link to post Share on other sites
Assassin112 0 Posted January 14, 2010 Neo+ i PSX :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
maderyk 0 Posted January 15, 2010 PSX Extreme, CD-Action, NEO+ Share this post Link to post Share on other sites