Mariush86 23 Posted February 7, 2013 PSX Extreme, Neo+, Świat Nauki, Focus, CKM Share this post Link to post Share on other sites
sonic_soul 1 Posted February 7, 2013 Bikeboard, Psx Extreme Share this post Link to post Share on other sites
zuba1899 662 Posted February 8, 2013 PSX Extreme, Neo+ (jakieś wieści???), Newsweek Share this post Link to post Share on other sites
MisiekMati1993 2 Posted July 16, 2013 (edited) Motocykl, Świat motocykli i CDACTION, Świat Wiedzy Edited July 16, 2013 by MisiekMati1993 Share this post Link to post Share on other sites
straszak15 0 Posted December 25, 2013 Fajne jest Neo + najlepsze jest to, że jest tam duuuużo stron i ciekawie się czyta. :) Share this post Link to post Share on other sites
neuro 1526 Posted December 26, 2013 TMK+,PSXExtrem,kiedyś czytałem dużo Lajfa. Share this post Link to post Share on other sites
adick007 872 Posted July 31, 2014 Panie i Panowie. Czy ma ktoś na zbyciu [słono zapłacę] PSX Extreme numery 2 oraz 3 ? Tylko tych dwóch egzemplarzy brakuje mi do skompletowania całej kolekcji. Serdecznie proszę o pomoc :) Share this post Link to post Share on other sites
zmstr 365 Posted October 7, 2014 Widzieliście wyciągnięty z grobu Secret Service? Widziałem dzisiaj w kiosku ale zastanawiam się nad zakupem, by nie zmienić zdania wobec nieżyjącej legendy. Tak było z reaktywacją świetnego Top Secret'u, która pierwowzoru nie przypominała i szybko padła. Z drugiej strony fajnie, że ktoś próbuje legendy ożywiać i przeciwstawić się hegemonii CDA. Sam mam biblioteczkę starych czasopism na ranczu i jak tylko jestem na wsi to wspomnienia wracają w postaci ŚGK, Gamblera, Resetu, Gier Komputerowych, SS, TS, CDA też ale klimat legend był jakiś bardziej wyraźny. Share this post Link to post Share on other sites
kloose 1500 Posted October 7, 2014 Widzieliście wyciągnięty z grobu Secret Service? Widziałem dzisiaj w kiosku ale zastanawiam się nad zakupem, by nie zmienić zdania wobec nieżyjącej legendy. Tak było z reaktywacją świetnego Top Secret'u, która pierwowzoru nie przypominała i szybko padła. Z drugiej strony fajnie, że ktoś próbuje legendy ożywiać i przeciwstawić się hegemonii CDA. Sam mam biblioteczkę starych czasopism na ranczu i jak tylko jestem na wsi to wspomnienia wracają w postaci ŚGK, Gamblera, Resetu, Gier Komputerowych, SS, TS, CDA też ale klimat legend był jakiś bardziej wyraźny.Ja sobie ostatnio kupiłem, celem umilenia podróży PKP i się zawiodłem. Nowy SS, nijak ma się do tego kultowego, dawnego czasopisma jakim był SS. Recki (w sumie to opisy + fotki, duża recka jest jedna - gierki Chmielarza) są strasznie biedne i napisane tak, jakby autorzy przechodzili te gry tylko na Youtubie, i nie wiedzieli za bardzo o co kaman. To samo jest z publicytyką (na którą liczyłem najbardziej) - zero pomysłu na artykuły, jakieś lanie wody, pisane chyba tylko celem zapchania strony. Wydaje mi się, że autorzy zatrzymali się w rozwoju growym w czasach swojej świetności i są przekonani, że pociągną to pisemko na nostalgii i ewentualnym żebraniu na jakimś polskim Kickstarterze. Gazetkę wywaliłem do kosza po przeczytaniu - żałuje zmarnowanej kasy, bo mogłem sobie kupić nową skórkę do CoD'a ;) Share this post Link to post Share on other sites
TRaCeGuitar 1141 Posted October 7, 2014 Nowe SS to gazeta dla ludzi którzy pamiętają stare ss, nie mają internetu w domu i interesuja sie grami w minimalnym stopniu. Share this post Link to post Share on other sites
anarom 1 309 Posted October 18, 2014 No i trochę za duża cena jak za to. Share this post Link to post Share on other sites
TeraJacek 2089 Posted October 18, 2014 Moje ulubione swego czasu to: Wamp, Cats (Edycja Specjalna z CD), Twoj Weekend. 1 Share this post Link to post Share on other sites
sew 118 Posted October 18, 2014 Naturalnie PSX, Focus i od czasu do czasu Newsweek. Share this post Link to post Share on other sites
adick007 872 Posted October 19, 2014 ...Twoj Weekend.Twój Weekend był słaby, jak Fakt. Share this post Link to post Share on other sites
beardo0 236 Posted October 19, 2014 Ale jak chodziłeś do podstawówki, to spełniał swoje zadanie, gdy prosiłeś panią z kiosku by pokazała gazetę :laugh: Kupiłem dzisiaj Secret Service i mam mieszane uczucia. Jeszcze bardzo się nie wczytywałem, ale w środku zamiast wielu obrazków mogłoby być więcej jakiegoś dobrego tekstu. Strona tytułowa i ostatnia jakieś twarde i grube. Ale są ze 3 recenzje przygodówek: The Vanishing of Ethan Carter, Broken Age i Broken Sword 5, tekst o siedzibie Lucas Arts i historia wytwórni Sierra ;) W sumie ok 100 stron średnio zapełnionych tekstem. Share this post Link to post Share on other sites