Skocz do zawartości
m0rGi

Playstation Store

Rekomendowane odpowiedzi

wczoraj próbowałem się logować i cały czas trwa konserwacja usługi, dzisiaj to samo. Też tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja dzisiaj rano od 5 do 6 normalnie byłem zalogowany do PSN ale do PSS nie wchodziłem.

Sprawdź co potrzebujesz przez przeglądarkę: PSS

Edytowane przez DarkShadowPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję coś ściągnąć. Może ktoś sprawdzić czy działa mu store?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja wymiękam bo u mnie dalej nie działa i tak od dwóch dni już. Próbowałem nawet na innych kontach się logować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ściągnąłeś najnowszą aktualizację ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wydaje mi się, że w tym tygodniu ściągałem jakąś aktualizację PS Store.

Nie wiem co teraz zrobić bo dalej nie działa.

Usunąłem aplikację i pobrałem ponowie, wreszcie działa.

Sony to ma talent do różnych cudów

Edytowane przez stey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie z innej beczki - mógłby mi ktoś napisać ile kosztuje w PSS Starhawk razem z multi? Wiem, że w Plusie singiel był za free.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie po ostatniej aktualizacji pss nie działa. Kilka postów wyżej widziałem żeby usunąć pss ale jak dokładnie zrobić. Po prostu nacisnąć "trójkąt" na pss i tam będzie usuń?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :) Mam problem, a mianowicie po ściągnięciu najnowszej aktualizacji nie mam dostepu do sklepu PS3. Wyskakuje mi informacja " Obecnie trwa konserwacja usługi ". Czy borykał sie juz ktoś z podobnym problemem ?? Czy da sie to w jakiś szybki sposób rozwiazać ?? :) Prosze o pomoc :) :psbutton:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam taki problem, że nic nie mogę na tym nowym PS Store znaleźć. Ktoś mi może powiedzieć jak wyszukać płatne awatary? Wpisuję w pole wyszukiwarki "avatar" ale znajduje mi tylko grę Avatar z 2009 roku :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktoś może wie czy sony szykuje jakieś rabaty na gry z okazji dnia dziecka ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do was pewne pytanie...

Czy na innych krajach można wyrwać jakieś darmowe DLC do różnych gierek? Bo od kogoś kiedyś słyszałem, że na Japońskim podobno było trochę darmowych DLC ale wole się upewnić ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to dobry temat ale napiszę tutaj. Czy można dokonywać zakupów za pomocą karty debetowej, czy tylko kredytowej i jak to zmienić? Bo do tej pory, dokonywałem płatności kartą kredytową a teraz chciałbym się przerzucić właśnie na debetową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 8.06.2013 o 15:30, TJHicks napisał:

Nie wiem czy to dobry temat ale napiszę tutaj. Czy można dokonywać zakupów za pomocą karty debetowej, czy tylko kredytowej i jak to zmienić? Bo do tej pory, dokonywałem płatności kartą kredytową a teraz chciałbym się przerzucić właśnie na debetową.

Niektóre debetówki działaja, a inne nie. Nie ma żadnej reguły. Jeśli masz na odwrocie karty ten kod ccv to jest nadzieja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam debetówke z Inteligo. Działa.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Visa chyba electro debetowa zwykła nie wypukła działa.Karty kredytowej nie mam bo to też dług i kredyt.Ani złotówki dla złodziei.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acoount management- billing info - change/zmień 

wprowadzasz dane nowej karty, kod cvv i tyle.

a karty działają niestety nie wszystkie, niektóre choć powinny nie działają bo banki sobie wprowadzają podwójne zabezpieczenia transakcji (za każdym razem kod cvv potrzebny) a system Sony dla bezpieczeństwa kod cvv pobiera tylko przy pierwszej transakcji kartą a potem go już nie ma w zapisanego.

Działają karty visa elektron z kodem CVV nadrukowanym z tyłu. na tyle oraz pre paid bzwbk. Ja korzystam z karty deutsche Banku visa i jest ok. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Panowie potrzebuje pomocy :) Nie mogę wpisać się do usługi PSN, a tym samym odwiedzić sklepu PS Store.

W teście połączenia internetowego IP zostaje pobrane a połączenie internetowe widnieje jako powodzenie, sam Internet mam bo przeglądarka śmiga w konsoli a jak się chcę zalogować to dupa błąd 80710092 :(

Co jest??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.06.2013 o 15:06, Lambert PL napisał:

Witam

Panowie potrzebuje pomocy :) Nie mogę wpisać się do usługi PSN, a tym samym odwiedzić sklepu PS Store.

W teście połączenia internetowego IP zostaje pobrane a połączenie internetowe widnieje jako powodzenie, sam Internet mam bo przeglądarka śmiga w konsoli a jak się chcę zalogować to dupa błąd 80710092 :sad:

Co jest??

Masz neostradę? Ostatnio co jakiś czas wszyscy mający net z Tepsy/Orange mają problemy z PSN. Też to miewałem i okazało się, że to jakieś problemy po stronie dostawcy. Dziś jeszcze nie włączałem konsoli i nie wiem czy mnie też nie połączy, ale wcześniej wyskakiwał mi dokładnie ten sam błąd, a objawy były identyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez mam Vectre i gralem sobie w sieci w Fife. Wylaczylem konsole by po obiedzie znowu pograc i niestety tez nie chce sie polaczyc. Pierwszy raz mam takie cos..

identyczny blad mi wyskakuje 80710092

Edytowane przez claudio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi