stey 60 Napisano 10 Maj 2013 wczoraj próbowałem się logować i cały czas trwa konserwacja usługi, dzisiaj to samo. Też tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 10 Maj 2013 (edytowane) Ja dzisiaj rano od 5 do 6 normalnie byłem zalogowany do PSN ale do PSS nie wchodziłem. Sprawdź co potrzebujesz przez przeglądarkę: PSS Edytowane 10 Maj 2013 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 10 Maj 2013 Potrzebuję coś ściągnąć. Może ktoś sprawdzić czy działa mu store? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 10 Maj 2013 U mnie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 10 Maj 2013 To ja wymiękam bo u mnie dalej nie działa i tak od dwóch dni już. Próbowałem nawet na innych kontach się logować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 10 Maj 2013 A ściągnąłeś najnowszą aktualizację ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 11 Maj 2013 (edytowane) Wydaje mi się, że w tym tygodniu ściągałem jakąś aktualizację PS Store. Nie wiem co teraz zrobić bo dalej nie działa. Usunąłem aplikację i pobrałem ponowie, wreszcie działa. Sony to ma talent do różnych cudów Edytowane 11 Maj 2013 przez stey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 11 Maj 2013 Mam pytanie z innej beczki - mógłby mi ktoś napisać ile kosztuje w PSS Starhawk razem z multi? Wiem, że w Plusie singiel był za free. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 11 Maj 2013 Łap: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/search/q=starhawk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 16 Maj 2013 U mnie po ostatniej aktualizacji pss nie działa. Kilka postów wyżej widziałem żeby usunąć pss ale jak dokładnie zrobić. Po prostu nacisnąć "trójkąt" na pss i tam będzie usuń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Maj 2013 Witam Castiel - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/starhawk/cid=EP9000-NPEA00411_00-STARHAWKPKG00001 A swoją drogą 79 zł (single i multi) dobra cena, zaczynam mieć chrapkę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wichni 0 Napisano 18 Maj 2013 Witam :) Mam problem, a mianowicie po ściągnięciu najnowszej aktualizacji nie mam dostepu do sklepu PS3. Wyskakuje mi informacja " Obecnie trwa konserwacja usługi ". Czy borykał sie juz ktoś z podobnym problemem ?? Czy da sie to w jakiś szybki sposób rozwiazać ?? :) Prosze o pomoc :) :psbutton: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 20 Maj 2013 A ja mam taki problem, że nic nie mogę na tym nowym PS Store znaleźć. Ktoś mi może powiedzieć jak wyszukać płatne awatary? Wpisuję w pole wyszukiwarki "avatar" ale znajduje mi tylko grę Avatar z 2009 roku :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawellol 48 Napisano 24 Maj 2013 czy ktoś może wie czy sony szykuje jakieś rabaty na gry z okazji dnia dziecka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
True67 4 Napisano 25 Maj 2013 Mam do was pewne pytanie... Czy na innych krajach można wyrwać jakieś darmowe DLC do różnych gierek? Bo od kogoś kiedyś słyszałem, że na Japońskim podobno było trochę darmowych DLC ale wole się upewnić ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 8 Czerwiec 2013 Nie wiem czy to dobry temat ale napiszę tutaj. Czy można dokonywać zakupów za pomocą karty debetowej, czy tylko kredytowej i jak to zmienić? Bo do tej pory, dokonywałem płatności kartą kredytową a teraz chciałbym się przerzucić właśnie na debetową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 8 Czerwiec 2013 W dniu 8.06.2013 o 15:30, TJHicks napisał: Nie wiem czy to dobry temat ale napiszę tutaj. Czy można dokonywać zakupów za pomocą karty debetowej, czy tylko kredytowej i jak to zmienić? Bo do tej pory, dokonywałem płatności kartą kredytową a teraz chciałbym się przerzucić właśnie na debetową. Niektóre debetówki działaja, a inne nie. Nie ma żadnej reguły. Jeśli masz na odwrocie karty ten kod ccv to jest nadzieja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 8 Czerwiec 2013 W dniu 8.06.2013 o 15:30, TJHicks napisał: Nie wiem czy to dobry temat ale napiszę tutaj. Czy można dokonywać zakupów za pomocą karty debetowej, czy tylko kredytowej i jak to zmienić? Bo do tej pory, dokonywałem płatności kartą kredytową a teraz chciałbym się przerzucić właśnie na debetową. Mam debetówke z Inteligo. Działa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 8 Czerwiec 2013 Visa chyba electro debetowa zwykła nie wypukła działa.Karty kredytowej nie mam bo to też dług i kredyt.Ani złotówki dla złodziei. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 9 Czerwiec 2013 W dniu 8.06.2013 o 15:30, TJHicks napisał: Nie wiem czy to dobry temat ale napiszę tutaj. Czy można dokonywać zakupów za pomocą karty debetowej, czy tylko kredytowej i jak to zmienić? Bo do tej pory, dokonywałem płatności kartą kredytową a teraz chciałbym się przerzucić właśnie na debetową. acoount management- billing info - change/zmień wprowadzasz dane nowej karty, kod cvv i tyle. a karty działają niestety nie wszystkie, niektóre choć powinny nie działają bo banki sobie wprowadzają podwójne zabezpieczenia transakcji (za każdym razem kod cvv potrzebny) a system Sony dla bezpieczeństwa kod cvv pobiera tylko przy pierwszej transakcji kartą a potem go już nie ma w zapisanego. Działają karty visa elektron z kodem CVV nadrukowanym z tyłu. na tyle oraz pre paid bzwbk. Ja korzystam z karty deutsche Banku visa i jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2013 Witam Panowie potrzebuje pomocy :) Nie mogę wpisać się do usługi PSN, a tym samym odwiedzić sklepu PS Store. W teście połączenia internetowego IP zostaje pobrane a połączenie internetowe widnieje jako powodzenie, sam Internet mam bo przeglądarka śmiga w konsoli a jak się chcę zalogować to dupa błąd 80710092 :( Co jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) http://community.eu.playstation.com/t5/Techniczna-Pomoc/Błąd-80710092-Pomocy/td-p/12744833 Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez Singularity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 9 Czerwiec 2013 W dniu 9.06.2013 o 15:06, Lambert PL napisał: Witam Panowie potrzebuje pomocy :) Nie mogę wpisać się do usługi PSN, a tym samym odwiedzić sklepu PS Store. W teście połączenia internetowego IP zostaje pobrane a połączenie internetowe widnieje jako powodzenie, sam Internet mam bo przeglądarka śmiga w konsoli a jak się chcę zalogować to dupa błąd 80710092 Co jest?? Masz neostradę? Ostatnio co jakiś czas wszyscy mający net z Tepsy/Orange mają problemy z PSN. Też to miewałem i okazało się, że to jakieś problemy po stronie dostawcy. Dziś jeszcze nie włączałem konsoli i nie wiem czy mnie też nie połączy, ale wcześniej wyskakiwał mi dokładnie ten sam błąd, a objawy były identyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 9 Czerwiec 2013 Dostawca Internetu: VECTRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
claudio 51 Napisano 9 Czerwiec 2013 (edytowane) tez mam Vectre i gralem sobie w sieci w Fife. Wylaczylem konsole by po obiedzie znowu pograc i niestety tez nie chce sie polaczyc. Pierwszy raz mam takie cos.. identyczny blad mi wyskakuje 80710092 Edytowane 9 Czerwiec 2013 przez claudio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach