Jump to content
Sign in to follow this  
Slizer

Bioshock 2

Recommended Posts

Mogę pomóc mam 40 lvl i muszę jeszcze do 50 dobić (DLC) więc pisać jak coś. 

Dzięki.O levele niema się co martwić, bo prędzej czy puźniej wpadną.Też jestem blisko 50 levela.

Lista

1. Kamilos105

2. FancyMichael

Ja też chętny jak coś, ale teraz na święta to kiepski termin na ustawki. Dopisuję się, ale wszystko zależy od terminu. Zresztą i tak musimy znaleźć najpierw min. 6 osób z DLC. Mam 22lvl (bo więcej mi się nie chciało grać samemu). Od biedy jakby jednej osoby brakowało, to poproszę kolegę, który to już ma, aby nam pomógł.

Lista

1. Kamilos105

2. FancyMichael

3. Vulcan_Genom

Ja też chętny jak coś, ale teraz na święta to kiepski termin na ustawki. Dopisuję się, ale wszystko zależy od terminu. Zresztą i tak musimy znaleźć najpierw min. 6 osób z DLC. Mam 22lvl (bo więcej mi się nie chciało grać samemu). Od biedy jakby jednej osoby brakowało, to poproszę kolegę, który to już ma, aby nam pomógł.

Lista

1. Kamilos105

2. FancyMichael

3. Vulcan_Genom

Zgadzam się z tobą, ten miesiąc odpada.Pozatym ustalanie terminu bez pełnej ekipy, to dość dziwny pomysł.Trzeba zwerbować jeszcze 3 osoby, i wtedy ustalimy kiedy i o której.Pozdrawiam.

No to czekamy na chętnych. Koledze już powiedziałem i powiedział, że w razie czego OK i nam pomoże. Ciebie Kamilos105 dodam, bo zapro doszło, ale grałem, a potem zapomniałem.

A co chcesz wbić konkretnie? Chętnie pomogę, też celuję w platynę tylko z czasem coś kiepsko.

Edited by malpka

Głównie chodzi mi o trofea z dlc

Jeśli chodzi o podstawę,to moi znajomi planują zrobić jakiś boost,tylko jeszcze nie wiedzą kiedy.Powiadomię ich,że też chcesz dołączyć.