wielki5 4 Napisano 11 Kwiecień 2012 to skoro Tata_arek sprzeda to jeszcze przydały by się 2-ie osoby które też mogły by sprzedać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maupauto 0 Napisano 23 Kwiecień 2012 Koledzy powiedzcie mi jak przestawić sterowanie w grze żebym mógł grać na kierownicy? Moja kierownica to Tracker Carbon Racer. Czy kierownice jakoś trzeba skonfigurować w ustawieniach/systemie konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick187pl 0 Napisano 25 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam. Co do kolegi wyżej to przykro mi ja gram narazie tylko na padzie więc Ci nie pomogę :/. Jako, że oczekuję najnowszego DLC, może nie z niecierpliwością, ale z dużym zaciekawieniem jak rozwiążą sprawę motorów, chciałbym założyć klub. Wszystko dlatego, że te forumowe są przepełnione :/ Preferuję jazdę przepisową, spokojną, lub nawet zawrotne pedkości . Czyli w sumie każdą jazdę. Ulubiony samochód? Ferrari 430, Dodge Charger (chyba tak się nazywa :P) , Chevrolet C1, McLaren mp4-12c i Corvetta z następnego DLC (była w misji więc wiem jak się nią jeździ chyba jak tu każdy ). Nazwa klubu jeszcze nie ustalona, może jakieś propozycje nazwy? Moja propozycja to "Straight road" czyli prosta droga o ile się nie myle :P. Chce ktoś dołączyć do przyszłego klubu? Mój psnid to nick187_pl. Oczywiście w klubie sami polacy! Jak ktoś chce poprostu cruising bądź zwykłą jazdę to także zapraszam. Jeśli chcecie coś z moich propozycji to zapraszam do znajomych. PS. Pisać do mnie radzę na PSN bo tu rzadko wchodzę i mogę coś przeoczyć. Edytowane 25 Kwiecień 2012 przez nick187pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 26 Kwiecień 2012 Koledzy powiedzcie mi jak przestawić sterowanie w grze żebym mógł grać na kierownicy? Moja kierownica to Tracker Carbon Racer. Czy kierownice jakoś trzeba skonfigurować w ustawieniach/systemie konsoli? ja mam kiere Logitecha i jak ją podłącze to działa i nie muszę niczego w ustawieniach zmieniać bardzo możliwe że twoja kierownica nie jest kompatybilna z tą grą a przy innych grach Ci działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maupauto 0 Napisano 26 Kwiecień 2012 na f1 i wrc działa ale musze ręcznie poustawiać sterowanie głównie gaz i hamulec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Kwiecień 2012 kurde kwiecień się kończy gdzie te obiecane motory co to się miały w marcu pokazać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 29 Kwiecień 2012 w lutym :D poza tym rok czekania ponad na 3 motory, troche zalosne... Ale za to ubranek dodali bardzo duzo i rzeczy do domu, widac atari wywalilo wszystkich od aut i zostawili tych od simsow, bo modele aut byly juz gotowe praktycznie w dniu premiery te co dali teraz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bor3wicz 17 Napisano 24 Maj 2012 Witam, Od razu na wstępie napiszę, że jestem wielkim fanem TDU, w 1 gram do dzisiaj i sprawia mi nadal wielką radochę z tym, że na PC. czy opłaca się kupić 2 na PS3 ? Słyszałem sporo negatywnych opinii, grafika nie jest najważniejsza, najbardziej obawiam się spadków FPS`ów, bo tego nie trawie jak nie ma płynności. Czy gra wraz z łatkami stała się lepsza, czy jest bublem ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 25 Maj 2012 Witam, Od razu na wstępie napiszę, że jestem wielkim fanem TDU, w 1 gram do dzisiaj i sprawia mi nadal wielką radochę z tym, że na PC. czy opłaca się kupić 2 na PS3 ? Słyszałem sporo negatywnych opinii, grafika nie jest najważniejsza, najbardziej obawiam się spadków FPS`ów, bo tego nie trawie jak nie ma płynności. Czy gra wraz z łatkami stała się lepsza, czy jest bublem ? Pozdrawiam. Gra jest niezła. Spadki płynności jeśli nawet są, to do przebolenia (bardzo dużą rolę odgrywa jakie masz łącze internetowe; chyba, że zrezygnujesz ze sporej części gry). Druga część jest trochę inna niż jedynka. Również grałem w 1 na pc i po zakupie 2 na konsolę musiałem trochę się przyzwyczaić szczególnie do fizyki jazdy. Jednak jeśli już to się opanuje to zapewnia masę godzin świetnej zabawy. Przy zgranej drużynie, jaka utworzyła się z naszego forum można było ją nawet splatynować (dzięki chłopaki!) - współpraca przy zdobywaniu trofików to był kawał ciężkiej roboty i wiele zarwanych nocy. Przy aktualnych cenach nawet nowych egzemplarzy i ogłoszonym dopiero co długo oczekiwanym dodatku http://g4mers.pl/content.php?1899 myślę, że warto zapoznać się z tym tytułem. Podejrzewam, że sam wrócę na Hawaje niedługo :happy: W razie jakiś pytań to strzelaj. Myślę, że jakbyś potrzebował pomocy w grze, to znajdą się jeszcze jacyś chętni, np ja :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 25 Maj 2012 To będzie to DLC w końcu? Bo już zaczęło mi się wydawać, że odwołali. :P Jak wydadzą, to na pewno nie omieszkam powrócić do TDU2, a na jak długo - to zależeć będzie od jakości owego DLC i od liczebności starej ekipy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 26 Maj 2012 Również myślałem, że tego dlc w końcu nie będzie, ale jednak nie - http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=65498 :D Z tego co się orientuję, to ze starej ekipy paru sprzedało swoje kopie gry, ale może jednak jeszcze ktoś się ostał? :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Maj 2012 Tak, ja sprzedałem swoją kopię już dawno. To jak ta gra działała, jak serwery funkcjonowały + zero jakiegokolwiek wsparcia ze strony twórców po prostu przelało szalę. Ile razy już mówili, że rzucą jakieś DLC? Że będzie, że nie będzie, itd. Nie było czasem info, że studio już im się posypało na dobre? Ja bym tam nie liczył na cokolwiek już do tej gry. Chyba tylko czekać, aż będzie info, że serwery zostaną wyłączone. PS. Gdyby nie świetna ekipa, z którą miałem przyjemność grać, to nie wiem czy bym ukończył ten tytuł w ogóle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 4 Czerwiec 2012 (edytowane) ja mam i nie zamierzam sprzedawać wow że niby DLC z motorami i nowymi samochodami za dwa dni?? 6 czerwca 2012? to ma być płatne czy darmowe?? Edytowane 4 Czerwiec 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 4 Czerwiec 2012 Ja słyszałem, że ma być darmowe, ale już tyle czasu minęło, że wszystko mogło się zmienić. :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 5 Czerwiec 2012 Nie chcialbym Was martwic, ale na us storze wszystkie te niby darmowe pojazdy z tdu2 sa po 99 centow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 6 Czerwiec 2012 To ja im gratuluje poczucia humoru. :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 6 Czerwiec 2012 mowa oczywiscie o tych z dlc2, zapomnialem dodac hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pizipizi1 17 Napisano 6 Czerwiec 2012 Także jak ktoś chce sobie pojeździć za darmo motorami, F-40 czy SL65 to ma do dyspozycji 2min podczas jazdy testowej. No chyba że komuś chce się wydawać 4zł za jeden pojazd, ale ja tym frajerom z Atari nie dałbym zarobić złamanego grosza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 7 Czerwiec 2012 (edytowane) kupa totalna!! tyle sraczki, zapowiedzi, jarania się tymi motorami a tu 3 gówna po 4zł sztuka jeszcze tego brakowało żebyśmy musieli płacić za te kostiumy do motorów Edytowane 7 Czerwiec 2012 przez erwines Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osobowosc 1 Napisano 28 Czerwiec 2012 (edytowane) Witam all bardzo serdecznie Piszę ponieważ mam niecodzienny problem i szukam jakiegoś rozwiązania., Sprawa ma się następująco: Dwa dni temu zainstalowałem najnowszy update na moim PS3 v. 4.20 no i super. Włączam TDU2 i co ja widzę!!! Wyświetla mi się info że jest jakieś problem z save'em i że nie są dostępne wszystkie auta w garażu + info żeby pobrać jakiegoś Thema z PSN. Myślę sobie ok. Zobaczę co się dzieje. Wchodzę do garażu no i niby są te auta które sobie kupiłem, ALE nie ma np. Lanic Stratos , którą się dostaje za kolejne misję. Co gorasz nie ma możliwość jej sobie kupić jak i ponownie odszukać na mapie.No ogólnie lipa No i teraz prośba o waszą opinię. Czy to moja wina że nie zrobiłem sobie back-up'a przed aktuallizacją (mądry polak po szkodzie) i generalnie mogę zaczynać grać od nowa bo na trofeum co by to posiadać wszystkie możliwe auta nie mam już szans? Czy może jest jakaś szansan na to że proces jest odwracalny. Dodam tylko jeszcze że zamiast Lanic Stratos mam dodatkowego Mustanga tego co się wygrywa w Duel'u. Sorry że sie tak rozpisałem ale może ktoś ma lub miał podobny problem i już sobie jakoś z tym poroadził. Jeżeli temat jest w niewłaściwym miejscu również przepraszam ale skoro mowa tu o TDU2 to chyba dobrze trafiłem. Z góry dzięki za jakieś info. Edytowane 28 Czerwiec 2012 przez osobowosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 29 Czerwiec 2012 Witam all bardzo serdecznie Piszę ponieważ mam niecodzienny problem i szukam jakiegoś rozwiązania., Sprawa ma się następująco: Dwa dni temu zainstalowałem najnowszy update na moim PS3 v. 4.20 no i super. Włączam TDU2 i co ja widzę!!! Wyświetla mi się info że jest jakieś problem z save'em i że nie są dostępne wszystkie auta w garażu + info żeby pobrać jakiegoś Thema z PSN. Myślę sobie ok. Zobaczę co się dzieje. Wchodzę do garażu no i niby są te auta które sobie kupiłem, ALE nie ma np. Lanic Stratos , którą się dostaje za kolejne misję. Co gorasz nie ma możliwość jej sobie kupić jak i ponownie odszukać na mapie.No ogólnie lipa No i teraz prośba o waszą opinię. Czy to moja wina że nie zrobiłem sobie back-up'a przed aktuallizacją (mądry polak po szkodzie) i generalnie mogę zaczynać grać od nowa bo na trofeum co by to posiadać wszystkie możliwe auta nie mam już szans? Czy może jest jakaś szansan na to że proces jest odwracalny. Dodam tylko jeszcze że zamiast Lanic Stratos mam dodatkowego Mustanga tego co się wygrywa w Duel'u. Sorry że sie tak rozpisałem ale może ktoś ma lub miał podobny problem i już sobie jakoś z tym poroadził. Jeżeli temat jest w niewłaściwym miejscu również przepraszam ale skoro mowa tu o TDU2 to chyba dobrze trafiłem. Z góry dzięki za jakieś info. mam podobny problem tylko mi zniknął mój ulubiony Dodge charger r/t !!!!!!!!!!!!! nie wiem czy da się z tym cokolwiek zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osobowosc 1 Napisano 29 Czerwiec 2012 mam podobny problem tylko mi zniknął mój ulubiony Dodge charger r/t !!!!!!!!!!!!! nie wiem czy da się z tym cokolwiek zrobić A że się dopytam. Też po aktualizacji czy jakaś inna anomalia? No w sumie to tak jak mówisz chyba nic się z tym nie da zrobić. Najgorsze że będę musiał zaczynać od nowa :((( Muszę jeszcze tylko sprawdzić czy sprawa dotyczy tylko TDU2 czy w innych też mi save'y zjadło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 30 Czerwiec 2012 A że się dopytam. Też po aktualizacji czy jakaś inna anomalia? No w sumie to tak jak mówisz chyba nic się z tym nie da zrobić. Najgorsze że będę musiał zaczynać od nowa :((( Muszę jeszcze tylko sprawdzić czy sprawa dotyczy tylko TDU2 czy w innych też mi save'y zjadło tak też po aktualizacji ps. już gram od nowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osobowosc 1 Napisano 30 Czerwiec 2012 tak też po aktualizacji ps. już gram od nowa Dzięki za info Też już zacząłem ale do czasu ukończenia, updata chyba nie zrobie pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pizipizi1 17 Napisano 2 Lipiec 2012 Jak ktoś jest chętny to sprzedam swoje TDU2 w idealnym stanie. Wersja z polską instrukcją ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach