pawciu199722 16 Napisano 5 Sierpień 2012 próbuje tak jak mi mówiłeś i nie mogę. A kaka potrafi ATW zrobić bo nim na arenie próbowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Realinho 1 Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) Nie, Kaką nie da się zrobić ATW, zmień na zawodnika 5gwiazdkowego. Zapomniałem dodać, że tylko zawodnikami z 5 gwiazdkami zrobisz ATW, TATW i inne triki tego kalibru. Edytowane 23 Wrzesień 2015 przez Realinho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 18 Sierpień 2012 Już online jest zamknięty do '11? Wymaga online pass? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 18 Sierpień 2012 serwery otwarte i tak wymaga op a która fifa tego teraz nie wymaga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 18 Sierpień 2012 Lepiej nie kupować OP w sklepie PSN bo nie wiadomo jak długo się przyda, serwery do Fify 10 wyłączono 2 miesiące po premierze 12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 26 Sierpień 2012 Mam problem z ustawieniem bramkarza-wirtualnej gwiazdy w trybie Areny w ten sposób, aby bronił karne w stałych fragmentach gry. Próbowałem różnych ustawień i albo gram jako bramkarz sparing-partnera i nie mogę wtedy odblokować wyzwań, albo gram jak bramkarz-wirtualna gwiazda po stronie atakujących i mogę wtedy tylko strzelać karne. Może ktos pomoże, jak mam to ustawić, żeby móc bronić karne ??? Odpowiedział Ci ktoś na to pytanie? też nie wiem jak to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 26 Sierpień 2012 Odpowiedział Ci ktoś na to pytanie? też nie wiem jak to zrobić Select --> zmiana stron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 27 Sierpień 2012 (edytowane) Select --> zmiana stron nie o to chodzi - gram barceloną - moja wirtualna gwiazda ustawiona jako bramkarz, zmieniam tak jak mówisz stronę i bronię Muckarellim a nie moją gwiazą i nie zalicza mi wtedy wyzwania - wie ktoś jak to ustawić? co dziwnego normalnie 1 na 1 jest gwiazda - tylko na karnych jest muckarelli Edytowane 27 Sierpień 2012 przez tutitt73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 27 Sierpień 2012 Powinieneś grać jako atakujący, i tam jeszcze gdzieś jest w menu ustawienia meczu na arenie taka funkcja "graj jako bramkarz", nie pamiętam dosłownie bo dawno tego nie używałem, ale jest na bank. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 27 Sierpień 2012 Powinieneś grać jako atakujący, i tam jeszcze gdzieś jest w menu ustawienia meczu na arenie taka funkcja "graj jako bramkarz", nie pamiętam dosłownie bo dawno tego nie używałem, ale jest na bank. Tak robię - najpierw ustawiam wirtualną gwiazdę jako bramkarza, potem wchodzę na arenę, ustawiam wykonywanie karnych, lub wolny ustawiam w jedenastce. Ustawiam (gram jako obrona) "graj jako bramkarz". i wtedy kicha - zamiast mojej gwiazdy w bramce steruję Muckarellim. Mogę nim próbować - ale mi nie zalicza wyzwań - bo nie steruję swoją wirtualną gwiazdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 27 Sierpień 2012 Tak nie da rady, możesz tak zrobić tylko podczas meczu treningowego. A do wyzwań i tak karne trzeba obronić w trakcie meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 27 Sierpień 2012 Tak nie da rady, możesz tak zrobić tylko podczas meczu treningowego. A do wyzwań i tak karne trzeba obronić w trakcie meczu Jakov- dzięki za cierpliwość, ale mógłbyś sprawdzić jak zrobiłeś to wyzwanie? Stoi jak byk, że mam to zrobić na arenie. Brakuje mi już pomysłów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 27 Sierpień 2012 Jakov- dzięki za cierpliwość, ale mógłbyś sprawdzić jak zrobiłeś to wyzwanie? Stoi jak byk, że mam to zrobić na arenie. Brakuje mi już pomysłów już wiem jak masz arene nie ustawiaj stałych fragmentów gry tylko ustaw 1 vs 1, i graj jako bramkarz. Niewiem kto tam będzie grał jako atakujący, ale jak będzie będzie strzelał i piłka będzie w polu karnym zawsze wciskam na padzie strzałke w lewo czy tam w prawo. Każda strzałka działa w ten sam sposób. Poruszam sie lewym analogiem. Poprostu z 1 na 1 gdy wcisniesz strzalke bedzie staly fragment gry z tego miejsca. Strzelac bedzie napastnik, ty bedziesz bronic jako bramkarz. W ten sam sposob zrobisz rzut karny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakov. 5 Napisano 27 Sierpień 2012 Oj kurcze nie wpadłem na to - masz rację. Cieszę się że chociaż w jakimś stopniu mogłem pomóc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tutitt73 5 Napisano 1 Wrzesień 2012 Oj kurcze nie wpadłem na to - masz rację. Cieszę się że chociaż w jakimś stopniu mogłem pomóc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suviaro 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 1.Czy mozna biec z pilka i wlaczyc gre cialem tak aby bronic tej pilki 2.Jakie sa najbardziej przydatne tricki. 3.Czy gdy podaje do kogos moge zrobic zeby on biegl do tej pilki bo gdy zawsze podaje to on czeka na ta pilke i ktos ja czesto zabiera 4.Czy mozna zautomatowac gry tzn zeby niektore rzeczy robil sam 5.i Czy moge ustawic zeby 2 zawodnik kryl zawodnika ktory ma najwieksze prawdopodobienstwo podania do niego 6.Jak zrobic dokladnie rabone prosze napisac co kliknac najpierw co potem , co nacisnac co puscic w jakim kierunku biegnac. 7.Jak strzelac wolne 8.i Czy cos daje w strzale , dosrodkowaniu , lub wolnym gdzie skieruje drazek w lewym lub prawym analogu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 19 Wrzesień 2012 1. Raczej nie da się. Zasłaniać się możesz tylko stojąc w miejscu z piłką. 2. Tu juz indywidualna sprawa. Zależy od sytuacji w której się znajdujesz. Sam musisz poćwiczyć i wybrać te najbardziej przydatne. 3. L1 wysuwasz zawodnika na pozycje. 4.Nie za bardzo rozumiem o co Ci tutaj chodzi? Jeśli o asysty to mozesz sobie ustawić wszystko na full i Twoj udzial zostanie zmniejszony do minimum. 5. Raczej się nie da. 6. Nie wiem 7. Normalnie. Przyciskiem strzału. 8. Tak, prawy drązek odpowiada za podkręcenie piłki, co to daje to chyba nie musze pisać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suviaro 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 dzieki ale jeszcze chcialbym jeszcze sie dowiedziec czy mozna 1 ,4 i 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suviaro 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 odp ktos? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suviaro 0 Napisano 19 Wrzesień 2012 mam jeszcze problem skonczylem sezon na 2 miejscu lechem poznan i nie trafilem ani do eleminacji ligi mistrzow ani do ligi europy(czy jakos tak) i jeszcze nie mam zadnych meczy europejskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jeffix 1 Napisano 24 Listopad 2012 Mam pewien problem. Otóż wczoraj grałem w FIFE po raz ostatni. Wszystko działało było ok. Z kolei dziś po uruchomieniu gry nie ma w ogóle głosów komentatorów ani słynnego "EA Sports, It in the game". Wie ktoś co mogło się stać i jak temu zapobiec? Szukałem w internecie jednak odpowiedzi nie mogłem znaleźć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sseba 0 Napisano 7 Grudzień 2012 Cześć, Czy wiecie może czy po zamknięciu serwerów do Fifa 11 będzie można grać z kolegą przez internet? Bo ja mam Fifę 11 a kolega się zastanawia nad zakupem ale nie wie czy warto. Chcielibyśmy mieć możliwość pogrania przeciw sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 12 Grudzień 2012 (edytowane) Chyba nie można. A co do serwerów to 11 stycznia zostaną wyłączone do Fify 11 i Ultimate Team 11. Edytowane 12 Grudzień 2012 przez Dobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 12 Grudzień 2012 jest to oficjalna wiadomość? możesz podać źródło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 12 Grudzień 2012 Oficjalna: http://www.ea.com/1/service-updates Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach