75 radolec 88 Posted June 13, 2013 dawno nikt nie pisal w temacie, gra ktos ciagle w online zeby nie bylo problemow z trofikami? Koncze platynowac MW2012 a widze ze HP mozna wyrwac za 40 zl w folii, a brakuje w mw trybu jezdzenia policja. Za 40 powiadasz? to kupię i możemy pośmigać w przyszłym tygodniu? Co Ty na to? Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted June 13, 2013 w przyszlym tygodniu to za szybko, chociaz moze jak mi sie uda szybko sprzedac most wanted to od razu zamowie HP, takze jakby co sie odezwe. Share this post Link to post Share on other sites
75 radolec 88 Posted June 13, 2013 Luz, bo ja zacząłem dusić nowego Grida, a wracając do 40 zł za tego "spida" to na allegro widziałeś? Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted June 13, 2013 tak, ale tak szybko tylko zerknalem, na gametrade tez mozna poszperac, ew. uzywka z OP. Lub slot za 20 zl 1 Share this post Link to post Share on other sites
pawciu199722 16 Posted June 13, 2013 Ale EA zlikwidowało wszystkie swoje online passy także chłopaki możecie brać w ciemno używki :) Share this post Link to post Share on other sites
SkibaPL 1851 Posted June 13, 2013 (edited) to one juz poznikaly z wszystkich gier? sadzilem ze to dopiero wchodzi z nowymi wydawanymi grami przez ea. wzialem slota za 20 zl, imo oplaca sie. Edited June 13, 2013 by Skiba94 Share this post Link to post Share on other sites
qido7 13 Posted December 31, 2013 Mysle nad zakupem, multi jeszcze zyje albo bylby ktos chetny? :) Share this post Link to post Share on other sites
MagEllan 2738 Posted February 7, 2014 (edited) Kupilem w styczniowej promocji. Pogralem troche jakies nascie godzin - musialem troche nauczyc sie opanowywac wozy - aktualnie mam 49/60 wyscigow w karierze kierowcy zaliczonych. Ogolnie powiem ze podoba mi sie bardziej niz Most Wanted 2012. Nie robi szalu jest gra w mojej opini poprawna choc jeszcze nie gralem jako policjant co moze nieco zmienic moja opinie. Jesli jeszcze pojawi sie w promocji za 20pln to fani scigalek spokojnie moga inwestowac. ------ EDIT No to wszystkie wyscigi przejechane... niestety jak sie okazalo wiecej zlotek dostalem w karierze policjanta. Wiec gra poki co zostaje na dysku moze kiedys bedzie mi sie chcialo podobijac do zlotek. Z seria jestem zwiazany od dawien dawna (wiekszosc czasu na PC) - przyznam ze bardzo sie ciesze iz siegnalem po NFS HP - jest on moim zdaniem lepszy i dajacy wiecej frajdy niz NFS MW (2012). Wydaje mi sie ze nawet graficznie sie lepiej prezentuje. Ogolnie mile doswiadczenie choc gra plasuje sie jako ciut wiecej niz moze byc (6+/10) dawala frajde ale czegos zabraklo zeby dac jej ocene dobra gra. To co najbardziej mnie wkurzalo to niektore rodzaje eventow w karierze policjanta gdzie za kaze otarcie mamy naliczane kary... ale fun z jazdy byl czasem wiekszy czasem mniejszy ogolnie podtrzymuje to co powiedzialem wczesniej jesli pojawi sie w promocji warto po nia siegniac. Edited February 16, 2014 by MagEllan Share this post Link to post Share on other sites
radoneon14 54 Posted February 28, 2014 Hej, odpaliłem wczoraj tą gre a leżała u mnie nie ruszana ze dwa lata, byłem ciekaw czy jest ktoś online, bo tylko tak gram we wszystkie gry, i ku mojemu zdziwieniu wieczorami ludzie graja, spokojnie po krótkim czasie jest pełne lobby, kupujcie śmiało i możemy grać. Share this post Link to post Share on other sites
Cuki 53 Posted February 28, 2014 Bo to fajny NFS jest :-D Od czasu do czasu pykam online i zawsze poro ludzi jest. Możesz mnie dodać do znajomych to pocioramy online ;-) PSN ID - Cuki1984 Share this post Link to post Share on other sites