roogii 0 Posted February 28, 2012 Jakby ktoś chciał jakies trofea online zdobyć to zapraszam do współpracy. Niestety mało osób gra i np. zdobycie pasa strikeforce w wadze welterweight jest niemożliwe. Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted March 19, 2012 13 kwietnia odcinają online. Sku...wo Share this post Link to post Share on other sites
Krzepki 0 Posted May 25, 2012 (edited) Panowie, jedno pytanie do tej gry. Podczas podróży do innych klubów gdzie specjalizują się w np Judo czy boxie, można nauczyć się technik specjalnych. To co fajne, to filmiki obrazujące jak te techniki wyglądają zanim się je wybierze. Ale po nauczeniu się techniki tych filmików nie ma... a w każdym razie nie potrafię ich odnaleźć i odtworzyć... Może mi ktoś pomóc je odnaleźć , bardzo proszę? Potrzebuję ich, żeby popatrzeć kiedy jaka technika kończąca może byc założona. Oczywiście wiem, że teoretycznie można wciskć "na pałę" :square: , ale za dużo czasu i staminy na to idzie. Edited May 25, 2012 by Krzepki Share this post Link to post Share on other sites
Wojtas96 1 Posted January 28, 2013 jak wygląda sprawa z online ? są gracze ? nie zawiesza się ani nic ? Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 28, 2013 Jakbyś był łaskaw rzucić okiem kilka postów wyżej, to masz napisane że online już odcięte Share this post Link to post Share on other sites
Rabbit313 2 Posted March 2, 2013 (edited) Zakupiłem tą grę dobrze wiedząć ,że online zostało odcięte,jednak wciąż nie mogę pojąć polityki EA. O ile można to jakoś wytłumaczyć w serii FIFA itd (zmuszanie ludzi ,którzy grają online do kupienia nowszej odsłony gry) ,to w grze EA MMA tego zupełnie nie rozumiem ,gdyż jest to jedyna gra od elektroników traktująca o MMA i póki co nie doczekaliśmy sie kontynuacji,a online nie ma już chyba dobry rok. Edited March 2, 2013 by Rabbit313 Share this post Link to post Share on other sites
Eskimos47 0 Posted July 6, 2013 Dostałem dzisiaj tą grę w prezencie i powiem szczerze że niezła :) Zastanawiałem się nad kupnem UFC Undisputed 3 ale narazie sobie odpuszczę i będę grał w to ;) Może macie jakieś rady dla mnie ?? Jak atakować z wyskoku ?? albo jak leżę na plecach a przeciwnik stoi to jak zaatakować go nogami aby upadł ? Share this post Link to post Share on other sites
Kryształ 7 Posted January 4, 2014 Jak to dalej wygląda w tym MMA ? multi nie działa czyli grać nie da sie a czy mozna nadal sciagać zawodników zrobionych przez graczy ? Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 4, 2014 Multi wyłączono po 14 miesiącach od premiery Chyba rekord świata i to jeszcze mimo online pass Nic nie można ściągnąć bo nie da się połączyć z serwerem Share this post Link to post Share on other sites
DiamondStussy 0 Posted January 6, 2014 Pytanie: Gram na Total Strike Control i gdy przeciwnik zaczyna mnie dusić i pokazuje się ten okrąg , to nie wiem co mam zrobić. Share this post Link to post Share on other sites
SokolKce 0 Posted January 18, 2014 (edited) @up Na tym okregu pojawia sie taki niebieski pasek za ktorym musisz podazac lewym analogiem aby wybronic duszenie. Ja mam z kolei inne pytanie, wiadomo ze serwery ea juz dawno zamkniete ale czy istnieje jakas mozliwosc sciagniecia zawodnikow stworzonych przez graczy i "dogrania" ich np. z pendrive'a? Edited January 18, 2014 by SokolKce Share this post Link to post Share on other sites