Biz 0 Posted October 17, 2010 Jak w temacie, wiele osób jak wiadomo ma problemy z tymi dwoma pucharkami (resztę można bezproblemowo zrobić samemu). Wpisujcie się jeśli chcecie zrobić ustawkę, uzbiera się grupkę osób i będziemy się w jakiś sposób organizować by każdy bez problemu (mam nadzieję) mógł zrobić sobie oba pucharki. Share this post Link to post Share on other sites
thegrim 3 Posted October 17, 2010 kwatermistrza wbilem w dwie godzinki grania, ale drugiego trofka za cholere nie moge zdobyc :) tak wiec jestem jak najbardziej chetny :) Share this post Link to post Share on other sites
HarDy 1684 Posted October 17, 2010 Ten pucharek - kwatermistrz - to za co to? Mogę pomóc w zdobyciu dowódca ogniowy. Share this post Link to post Share on other sites
RufusPL 18 Posted October 17, 2010 (edited) Mi Kwatermistrz wpadł w pierwszym meczyku ale dowódca ogniowy to patologia na kółkach;) Jak coś to się pisze na ustawkę. Edit. Kwatermistrz jest za zdobycie 1000 ptk wsparcia Edited October 17, 2010 by RufusPL Share this post Link to post Share on other sites
Scorcho 0 Posted October 17, 2010 Piszę się na ustawkę obiema rękoma , najlepiej na weekend Share this post Link to post Share on other sites
szymuR93 55 Posted October 17, 2010 By zdobyć kwatermistrza należy zdobyć ŁĄCZNIE 1000 punktów wsparcia tj. musisz użyć minimum 34 razy UAV w ilu meczach chcesz i pucharek wpadnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Grzech131 1 Posted October 17, 2010 ja także pisze się na tom ustawke Share this post Link to post Share on other sites
snosch 446 Posted October 18, 2010 i niby jak chcecie to zrobic? przeciez nie da sie prywatnych meczy robic. Pozatym oba trofea sa proste. Do dowodcy ogniowego wysrtarczy wziac tryb misji, wziac sniperke, najlepiej ta mapa w dolinie. Walimy sniperka kilku wrogow z jak najdalszej odleglosci, zeby ciezko bylo nas znalezc, odpalamy pierwsze naloty, potem jeszcze kilku, znowu nalot, w pewnym momencie, dobrze wykonane naloty same z siebie beda generowaly ilosc punktow potrzebna do nastepnego nalotu. Caly czas trzeba sie tylko trzymac maksywalnie daleko od akcji i nie wychylac zbytnio. Zrobilem to juz kilkukrotnie bez wiekszego problemu. Najlepiej sprzyja temu jak mowilem mapa w Dolinie, najlepiej atak i najlepiej druga baza. Wszystko ladnie widac z dystansu i mozna sie fajnie ukryc. 2 Share this post Link to post Share on other sites
gatoja 1 Posted October 18, 2010 ja też się piszę na ustawkę Share this post Link to post Share on other sites
bujemuje 0 Posted October 19, 2010 I ja! Najlepiej weekend ? Ps ktoś się zapisał do oficjalnej ligi ? Share this post Link to post Share on other sites
HokTauRi 3 Posted October 19, 2010 ja tez dajcie jakos znac pozdro Share this post Link to post Share on other sites
mbroberto 0 Posted October 19, 2010 Ja tez sie pisze,jest jeszcze 2 kumpli wiec nas 3 na dowodce ogniowego :) dostepni od rana do wieczora :) Share this post Link to post Share on other sites
Radothan 1 Posted October 20, 2010 Ja również piszę się na ten pucharek :) Dajcie znać na pm lub na psn. BTW. Szukam również ekipy do grania online, a może i do pogrania w turnieju esl - piszcie na psn. Dodam, że grę całkiem ogarniam, a doświadczenie z fpsami mam bardzo duże(od pc, przez x360 do ps3). Share this post Link to post Share on other sites
glief 28 Posted October 20, 2010 Myślę, że mógłbym załatwić jeszcze z 3 osoby, także zbierze się ekipa ;) Share this post Link to post Share on other sites
ONE 698 Posted October 20, 2010 Nie dość, że w tym dziale są tylko 4 tematy, to jeszcze znajdzie się ktoś, kto posiada umiejętność zdublowania tematu, a reszta ochoczo odpowie mu na pytanie, nie wskazują istniejącego już tematu. http://www.ps3site.pl/forum/topic/44996-medal-of-honor-trofea/ Share this post Link to post Share on other sites