Jump to content
Sign in to follow this  
Mateuka

[Online] Need For Speed: Hot Pursuit

Recommended Posts

Grywam non stop ze znajomymi od premiery gry.

Jeśli jest jakiś zapalony gracz (lecz nie niedzielny) to zapraszam :

Kufir_PL

Tak, wszyscy gracze z którymi grywam regularnie posiadają ten gadżet. Jednak Voice chat w NFS HP czasami nie działa tak jak powinien ...

Tak, wszyscy gracze z którymi grywam regularnie posiadają ten gadżet. Jednak Voice chat w NFS HP czasami nie działa tak jak powinien ...

Edit:

Bobic, pisałem że nie szukamy niedzielnych graczy, a Ty raptem masz kilka wygranych wyścigów na krzyż. Sorry nie ta liga ;)

A ja szukam kogos kto pomogl by mi z pucharkiem za wyeliminowanie kierowcy w wyścigu zbrojeń, oraz z pucharkami za przechwycenie i najbardziej poszukiwanego.... ;)

A ja szukam kogos kto pomogl by mi z pucharkiem za wyeliminowanie kierowcy w wyścigu zbrojeń, oraz z pucharkami za przechwycenie i najbardziej poszukiwanego.... ;)

Jak nikt się zgłosi do jutra do godziny 14:30 (jakoś tak wracam z roboty) to możesz mnie dodać do znajomych i pykniesz te trofki chwila moment :)

W razie co to GG 6008510 (i nie zwracaj uwagi na to, że jestem niedostępny, bo ja tak zawsze mam :P )

Ja się ścigam

wysyłać zapro na psn i w grze

i do zobaczenia na wirtualnym asfalcie ;P

ID : Eddii89

Edited by Eddy89

Guest gsq

Witam,

ma ktoś z Was (a moze wszyscy :P) dodatki do NFS HP a w tym dwa dodatkowe tryby MP tj. Wyścig zbrojeń i.. nie pamietam ? :P W każdym bądz razie, szukam chetnej osoby do pogrania wlasnie w te dwa tryby, nie ukrywam ze glownie zalezy mi na zdobycie dodatkowych trofiktów - trzech, zwiazanych z tymi trybami ;)

jesli ktos chetny to zapraszam psnid: XgsqX :)

Edited by gsq

szuldi82 mozemy sie ugadac co do zdobycia trofkow bo tez bym chcial zrobic to na tych 2 dodatkowych trybach w razie czego dodaj do znajomych na PSN odezwe sie po poludniu moj ID: TooT-86

szuldi nie odpowiada wiec jezeli ktos by mogl dzisiaj mi pomoc 2 trofki zdobyc z przechwyceniem w sieci czyli 10 x przechwycenie jako glina i jako kierowca lacznie 20 wyscigow potrzebuje zrobic i bedzie platynka. Dodajcie do znajomych moj ID: TooT-86 z dopiskiem w wiadomosciach o moja prosbe w pomocy z trofkami z gory dziekuje :)

Edited by TooT

Jest jeszcze sens rejestrowania online passa? Są ludzie do pogrania przez multi? Autolog wyszukuje ludzi?

Jest jeszcze sens rejestrowania online passa? Są ludzie do pogrania przez multi? Autolog wyszukuje ludzi?

dużo ludzi gra, szczególnie na hot pursuit :P