Kufir 22 Posted July 31, 2011 Grywam non stop ze znajomymi od premiery gry. Jeśli jest jakiś zapalony gracz (lecz nie niedzielny) to zapraszam : Kufir_PL Share this post Link to post Share on other sites
bobic999 11 Posted August 2, 2011 (edited) Kufir a macie headset? Edited August 2, 2011 by bobic999 Share this post Link to post Share on other sites
Kufir 22 Posted August 3, 2011 Tak, wszyscy gracze z którymi grywam regularnie posiadają ten gadżet. Jednak Voice chat w NFS HP czasami nie działa tak jak powinien ... Share this post Link to post Share on other sites
Kufir 22 Posted August 3, 2011 Tak, wszyscy gracze z którymi grywam regularnie posiadają ten gadżet. Jednak Voice chat w NFS HP czasami nie działa tak jak powinien ... Edit: Bobic, pisałem że nie szukamy niedzielnych graczy, a Ty raptem masz kilka wygranych wyścigów na krzyż. Sorry nie ta liga ;) Share this post Link to post Share on other sites
bobic999 11 Posted August 3, 2011 To ze przez neta nie gram nie znaczy ze slabo gram. Pozatym nie mam z kim grac. Share this post Link to post Share on other sites
M4NG4N 4 Posted August 24, 2011 A ja szukam kogos kto pomogl by mi z pucharkiem za wyeliminowanie kierowcy w wyścigu zbrojeń, oraz z pucharkami za przechwycenie i najbardziej poszukiwanego.... ;) Share this post Link to post Share on other sites
janki41 31 Posted August 24, 2011 A ja szukam kogos kto pomogl by mi z pucharkiem za wyeliminowanie kierowcy w wyścigu zbrojeń, oraz z pucharkami za przechwycenie i najbardziej poszukiwanego.... ;) Jak nikt się zgłosi do jutra do godziny 14:30 (jakoś tak wracam z roboty) to możesz mnie dodać do znajomych i pykniesz te trofki chwila moment :) W razie co to GG 6008510 (i nie zwracaj uwagi na to, że jestem niedostępny, bo ja tak zawsze mam :P ) Share this post Link to post Share on other sites
sltcz 1 Posted September 15, 2011 ... chętny ktoś na wspólne granie? jakby co mój id sltcz Share this post Link to post Share on other sites
Eddy89 0 Posted September 18, 2011 (edited) Ja się ścigam wysyłać zapro na psn i w grze i do zobaczenia na wirtualnym asfalcie ;P ID : Eddii89 Edited September 18, 2011 by Eddy89 Share this post Link to post Share on other sites
Mateuka 1 Posted October 26, 2011 jeśli ktoś ma ochote sie poscigac ze mną to zapraszam ;) PSN id: Mateuka. HS: jest ;) Share this post Link to post Share on other sites
PiXeR 0 Posted October 30, 2011 tez chetnie sie poscigam ;p PSNid- pixerek ;pp Share this post Link to post Share on other sites
ziutol 3 Posted November 7, 2011 Z polakami na ps3 zawsze pogram, PSNid w_dawid Share this post Link to post Share on other sites
pg5frankie 13 Posted November 12, 2011 PSNid: pg5frankie chętnie pogram z polakami Share this post Link to post Share on other sites
lpikula 0 Posted November 16, 2011 Witam. Jestem chętny do gry moje id: lpikula1 Witam. Jestem chętny do gry moje id: lpikula1 Share this post Link to post Share on other sites
Mateuka 1 Posted November 16, 2011 dodawać ;) PSN id: Mateuka Share this post Link to post Share on other sites
Tanatos 1 Posted December 1, 2011 (edited) //nieaktualne Edited January 3, 2012 by Tanatos Share this post Link to post Share on other sites
Guest gsq Posted December 2, 2011 (edited) Witam, ma ktoś z Was (a moze wszyscy :P) dodatki do NFS HP a w tym dwa dodatkowe tryby MP tj. Wyścig zbrojeń i.. nie pamietam ? :P W każdym bądz razie, szukam chetnej osoby do pogrania wlasnie w te dwa tryby, nie ukrywam ze glownie zalezy mi na zdobycie dodatkowych trofiktów - trzech, zwiazanych z tymi trybami ;) jesli ktos chetny to zapraszam psnid: XgsqX :) Edited December 2, 2011 by gsq Share this post Link to post Share on other sites
xdeks 1 Posted December 23, 2011 Gra ktoś jeszcze w HP? Z checią pogram online, psnid xdeks Share this post Link to post Share on other sites
Toorex 25 Posted January 11, 2012 Ja z chęcią pogram, prosze mnie dodawać nick Torex0_o Share this post Link to post Share on other sites
k_nemo 0 Posted January 16, 2012 Rowniez pogram on-line. K_nemo Share this post Link to post Share on other sites
szuldi82 384 Posted February 5, 2012 pomoze ktos w zdobyciu trofikow online? psn id - szuldi, dodawac do znajomych i pisac Share this post Link to post Share on other sites
TooT 0 Posted February 6, 2012 (edited) szuldi82 mozemy sie ugadac co do zdobycia trofkow bo tez bym chcial zrobic to na tych 2 dodatkowych trybach w razie czego dodaj do znajomych na PSN odezwe sie po poludniu moj ID: TooT-86 szuldi nie odpowiada wiec jezeli ktos by mogl dzisiaj mi pomoc 2 trofki zdobyc z przechwyceniem w sieci czyli 10 x przechwycenie jako glina i jako kierowca lacznie 20 wyscigow potrzebuje zrobic i bedzie platynka. Dodajcie do znajomych moj ID: TooT-86 z dopiskiem w wiadomosciach o moja prosbe w pomocy z trofkami z gory dziekuje :) Edited February 8, 2012 by TooT Share this post Link to post Share on other sites
ArkediuS 0 Posted February 10, 2012 Chętnie zagram lub pobije czyjeś rekordy ;) Moje PSNid: ArkediuS90 Share this post Link to post Share on other sites
jets 17 Posted February 25, 2012 Jest jeszcze sens rejestrowania online passa? Są ludzie do pogrania przez multi? Autolog wyszukuje ludzi? Share this post Link to post Share on other sites
amigo 158 Posted February 25, 2012 Jest jeszcze sens rejestrowania online passa? Są ludzie do pogrania przez multi? Autolog wyszukuje ludzi? dużo ludzi gra, szczególnie na hot pursuit :P Share this post Link to post Share on other sites