Jump to content
Sign in to follow this  
Tomo

[Photo Mode] - Need For Speed: Hot Pursuit

Recommended Posts

Jedna z pierwszych moich fotek. Kolejne niebawem, chętnie zerknę na Wasze.

Zdjęcia zrobione w grze możecie pobrać po zalogowaniu się na polskiej stornie Need For Speed: Hot Pursuit

Jeśli temat nie znajdzie uznania to wywalimy go do śmieci, uważam jednak że warto aby się rozkręcił :thumbsup:

pic.jpg

• Like 3

Ładnie ujęty drift :)

Widzę, że temat ciekawy, acz jeszcze nierozwinięty, więc dorzucę fotki z wycieczki "swoim ":P czerwonym cabrio po Fox Lair Pass :)

pic.jpg

pic.jpg

Let`s ride ! B)

Czerwień króluje ;) Ale nie od dziś wiadomo że czerwone samochody są szybsze :rofl: Czekamy na następnych odważnych :) Ja dzisiaj o ile znajdę czas na granie to zapewne też dorzucę jakieś zdjęcia ... :whistling:

Nie zmieściło się w pierwszym poście. biggrin.gif

pic.jpg

pic.jpg

pic.jpg

To tyle. Jak się podobają dajcie plusa. Czekam na zdjęcia innych. woot.gif

Edited by Grandy111
  • Like 3

Grandy111 tak lubisz Bentleya? Ten samochód dla mnie to jakiś czołg na kółkach, w eventcie gdzie mamy tylko jego dostępnego nie wiem jakim cudem wbiłem złoto pierwszym przejazdem bo cały czas zaliczałem obcierki o bandy na zakrętach ... ciężko sterowalny pojazd :confused:

Grandy111 tak lubisz Bentleya? Ten samochód dla mnie to jakiś czołg na kółkach, w eventcie gdzie mamy tylko jego dostępnego nie wiem jakim cudem wbiłem złoto pierwszym przejazdem bo cały czas zaliczałem obcierki o bandy na zakrętach ... ciężko sterowalny pojazd :confused:

Masz rację, że to czołg na kołach, po prostu wybrałem go do zdjęć w wolnej jeździe. Szybki nie jest ale zdjęcia wyszły spoko, tak myślę przynajmniej. biggrin.gif Mój ulubiony samochód to Lambo, większość zdjęć jest właśnie z nim. thumbsup.gif

Edited by Grandy111

Z wielką przyjemnością prezentuje poniżej dreamshot Forda GT w kolorze Midnight Blue Metallic w nocy na pustyni . Tym zdjęciem zdobyłem ostatnie z brakujących trophy w grze jednocześnie po równo 35h spędzonych w autologu wbijając platynę :biggrin: Mission accomplished :thumbsup:

pic.jpg

• Like 2

Jak dodać więcej niż jedno zdjęcie? I czy można większe niż 100kb bo dużo mam takich? Aha i jeszcze, jak dodać zdjęcie nie w załączniku ?

EDIT:

Poniżej masz przykład, edytuj swój post i sobie sprawdź, potem wklej w nawiasy link do zdjęcia z zakończeniem .jpg .png lub innym oznaczającym obrazek.

pytajnik.jpg

Edited by Tomo
Instrukcja

Ktoś sie jeszcze bawi photo mode? :P

picpjo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by M4NG4N

Witam!

Swego czasu "strzelałem" fotki niemalże przez cały wolny czas w takiej manii, że z czasem uzbierało się ich kilka tysięcy. Powaga.

Poniżej prezentuję kilka wczorajszych, zrobione po długiej przerwie nieogrywania się w Hot Pursuit - są to głównie foty z dostępnych DLC.

20574378.jpg

Diablo SV powraca - chwała ludziom za DLC, bowiem to kolejna okazja by dobre wspomnienia powróciły. Tym razem nie w lakierze Giallo.

21986355.jpg

Kolejny mały powrót, choć samochód w innej wersji - klasyk, nad klasykami!

58989235.jpg

Corvette Z06 w wiejskiej scenerii.

21119656.jpg

Dla mnie sylwetka serii 911 to najseksowniejsza sylwetka samochodu sportowego!

59437968.jpg

Powyżej takie małe nawiązanie do czwartej odsłony serii - Ci którzy grali, pamiętają intro...

od niedawna gram w ten tytuł i od niedawna mam Ps3 ale fotke wrzucam :)

picdn.jpg

Edited by ps3seth