Tomo 11882 Posted January 19, 2011 Jedna z pierwszych moich fotek. Kolejne niebawem, chętnie zerknę na Wasze. Zdjęcia zrobione w grze możecie pobrać po zalogowaniu się na polskiej stornie Need For Speed: Hot Pursuit Jeśli temat nie znajdzie uznania to wywalimy go do śmieci, uważam jednak że warto aby się rozkręcił :thumbsup: 3 Share this post Link to post Share on other sites
Trepcik 0 Posted January 20, 2011 Ładnie Prawie jak w GT5 ;P hehe Szczególnie asfalt ciekawie wyszedł. Share this post Link to post Share on other sites
kremulek 52 Posted January 20, 2011 Ładnie ujęty drift :) Widzę, że temat ciekawy, acz jeszcze nierozwinięty, więc dorzucę fotki z wycieczki "swoim ":P czerwonym cabrio po Fox Lair Pass :) Let`s ride ! B) Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted January 20, 2011 Czerwień króluje ;) Ale nie od dziś wiadomo że czerwone samochody są szybsze :rofl: Czekamy na następnych odważnych :) Ja dzisiaj o ile znajdę czas na granie to zapewne też dorzucę jakieś zdjęcia ... :whistling: Share this post Link to post Share on other sites
Grandy111 92 Posted January 20, 2011 (edited) To teraz czas na mnie. Edited January 20, 2011 by Grandy111 3 Share this post Link to post Share on other sites
Grandy111 92 Posted January 20, 2011 (edited) Nie zmieściło się w pierwszym poście. To tyle. Jak się podobają dajcie plusa. Czekam na zdjęcia innych. Edited January 20, 2011 by Grandy111 3 Share this post Link to post Share on other sites
sebinHo 2 Posted January 24, 2011 (edited) :( Edited January 24, 2011 by sebinHo Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted January 25, 2011 Grandy111 tak lubisz Bentleya? Ten samochód dla mnie to jakiś czołg na kółkach, w eventcie gdzie mamy tylko jego dostępnego nie wiem jakim cudem wbiłem złoto pierwszym przejazdem bo cały czas zaliczałem obcierki o bandy na zakrętach ... ciężko sterowalny pojazd Share this post Link to post Share on other sites
Grandy111 92 Posted January 25, 2011 (edited) Grandy111 tak lubisz Bentleya? Ten samochód dla mnie to jakiś czołg na kółkach, w eventcie gdzie mamy tylko jego dostępnego nie wiem jakim cudem wbiłem złoto pierwszym przejazdem bo cały czas zaliczałem obcierki o bandy na zakrętach ... ciężko sterowalny pojazd Masz rację, że to czołg na kołach, po prostu wybrałem go do zdjęć w wolnej jeździe. Szybki nie jest ale zdjęcia wyszły spoko, tak myślę przynajmniej. Mój ulubiony samochód to Lambo, większość zdjęć jest właśnie z nim. Edited January 25, 2011 by Grandy111 Share this post Link to post Share on other sites
Tomo 11882 Posted January 25, 2011 Z wielką przyjemnością prezentuje poniżej dreamshot Forda GT w kolorze Midnight Blue Metallic w nocy na pustyni . Tym zdjęciem zdobyłem ostatnie z brakujących trophy w grze jednocześnie po równo 35h spędzonych w autologu wbijając platynę Mission accomplished :thumbsup: 2 Share this post Link to post Share on other sites
macon_ 0 Posted February 10, 2011 (edited) Jak dodać więcej niż jedno zdjęcie? I czy można większe niż 100kb bo dużo mam takich? Aha i jeszcze, jak dodać zdjęcie nie w załączniku ? EDIT: Poniżej masz przykład, edytuj swój post i sobie sprawdź, potem wklej w nawiasy link do zdjęcia z zakończeniem .jpg .png lub innym oznaczającym obrazek. Edited February 17, 2011 by Tomo Instrukcja Share this post Link to post Share on other sites
macon_ 0 Posted February 11, 2011 (edited) Edited February 11, 2011 by macon_ Share this post Link to post Share on other sites
Grandy111 92 Posted February 12, 2011 Użyłem zdjęć z nfsa do zrobienia sygnaturki: Czasem to nawet fajnie wychodzi. Share this post Link to post Share on other sites
M4NG4N 4 Posted July 2, 2011 (edited) Ktoś sie jeszcze bawi photo mode? :P Uploaded with ImageShack.us Edited July 2, 2011 by M4NG4N Share this post Link to post Share on other sites
KoRner87 0 Posted July 9, 2011 Witam! Swego czasu "strzelałem" fotki niemalże przez cały wolny czas w takiej manii, że z czasem uzbierało się ich kilka tysięcy. Powaga. Poniżej prezentuję kilka wczorajszych, zrobione po długiej przerwie nieogrywania się w Hot Pursuit - są to głównie foty z dostępnych DLC. Diablo SV powraca - chwała ludziom za DLC, bowiem to kolejna okazja by dobre wspomnienia powróciły. Tym razem nie w lakierze Giallo. Kolejny mały powrót, choć samochód w innej wersji - klasyk, nad klasykami! Corvette Z06 w wiejskiej scenerii. Dla mnie sylwetka serii 911 to najseksowniejsza sylwetka samochodu sportowego! Powyżej takie małe nawiązanie do czwartej odsłony serii - Ci którzy grali, pamiętają intro... Share this post Link to post Share on other sites
ps3seth 8 Posted August 9, 2011 (edited) od niedawna gram w ten tytuł i od niedawna mam Ps3 ale fotke wrzucam :) Edited August 9, 2011 by ps3seth Share this post Link to post Share on other sites