Lojkoo 38 Posted September 13, 2012 jak zdobyć sponsora w TS4?w karierze Sponsora? sprecyzuj swoje pytanie bo 1 slysze o czyms takim :D Share this post Link to post Share on other sites
michaliskox 21 Posted September 16, 2012 Sponsora? sprecyzuj swoje pytanie bo 1 slysze o czyms takim Tez nie slyszalem o czyms takim :) wiem ze w Top Spin 2 bylo cos takiego :) , ale w Top Spin 4 niema :) sa tylko turnieje sponsorowane , jesli dobrze rozegramy dany turniej to dostajemy paczke ciuchow od sponsora tytularnego turnieju :) Share this post Link to post Share on other sites
human 3 Posted September 18, 2012 Chetnie pogram, moj P Snid Pawel89PL Share this post Link to post Share on other sites
michaliskox 21 Posted September 18, 2012 human napisz jeszcze raz ten PSNid bo nie moze mi znalesc takiego nicku :) Share this post Link to post Share on other sites
human 3 Posted September 18, 2012 (edited) PawelM89PL - tak powinno byc :) Edited September 18, 2012 by human Share this post Link to post Share on other sites
michaliskox 21 Posted September 18, 2012 no teraz sie zgadza , wyslalem zaproszenie do znajomych jak cos :) Share this post Link to post Share on other sites
SOYD 0 Posted December 31, 2012 Witajcie, mam do Was pytanie, czy wraz z rozwojem kariery rozwija się także możliwość kontroli nad piłką z użyciem kontrolera move? czy kierunek piłki itd zależy czały czas od tego jak lewym drążkiem będziemy sterować ? Share this post Link to post Share on other sites
peter33 2 Posted January 24, 2013 Witam.Czy gra ktos jeszcze w top spin4 ?.Jak cos to gram wieczorkami ok 22. Pozdrawiam krzys_iek35 Share this post Link to post Share on other sites
michaliskox 21 Posted January 26, 2013 ja czasami moge pyknac jakis meczyk wiec jak cos zapraszam moj PSNid taki sam jak nick czyli michaliskox Share this post Link to post Share on other sites
DamianDyż 0 Posted January 27, 2013 Siemanko. Mam takie małe pytanie. Mianowicie: Czy jest możliwość grania na jednej konsoli w 2 osoby? Nie mam na myśli grania na sieci tylko zwykły mecz we 2 ze znajomym. Dzięki za pomoc Damian_B-wo Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 27, 2013 pewnie że jest. Ale i tak najlepiej gra się debla na 4 pady :) 1 Share this post Link to post Share on other sites
fanurix 0 Posted February 8, 2013 Nie ma ktoś do sprzedania Top Spina 4? Share this post Link to post Share on other sites
hjupek 0 Posted February 22, 2013 Panowie ktos chetny pograc w Top Spina 4 wieczorkiem? Bo jak gram online w 2k open to wszystko 0-3,0-3 nie idzie grac z tymi wymiataczami. PSN : hjupek GG : 9242765 Share this post Link to post Share on other sites
tresor 4 Posted May 7, 2013 Panowie czy w TP 4 sa jakcyś ukryci zawodnicy czy tylko ci co sa od razu dostepni ? Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted May 7, 2013 niestety nie ma, jescze chyba tylko był młody Agassi jako dodatek do niektórych preorderów Share this post Link to post Share on other sites
Adameq2000 8 Posted May 11, 2013 (edited) Na muve.pl TS4 (w ofercie z koszykiem [te grupy a i b])za 41.99 :) Edited May 11, 2013 by Adameq2000 Share this post Link to post Share on other sites
Barney 2 Posted May 26, 2013 (edited) Witam chcialbym zakupic jakiegos tenisa, ktora gra lepsza Top Spin czy Virtua Tennis. Grafika jest lepsza w, której części. Najnowsze to Top Spin 4 i Virutal Tennis 4? Z gory dzieki za pomoc grałem w demko Virtua i przyjemnie sie grało tryb kariery chyba rozbudowany, musze pobrac jeszcze Top Spin. Aha i czy da się grać na Move edit: Właśnie wyczytałem, ze jest jeszcze Grand Slam Tennis 2. Ważne jest dla mnie też , żeby gra nie była trudna jak pykałem w demko Virtua Tennis to grało się przyjemnie i wydaje sie łatwa. Edited May 26, 2013 by Barney Share this post Link to post Share on other sites
jedraz 11 Posted August 22, 2013 ktos chetny do gierki? Share this post Link to post Share on other sites
bajb 0 Posted November 9, 2013 Witam. Mam takie pytanie czy jak chcę grać w TS4 w formie Move to oprócz kontrolera Move muszę mieć ten drugi Navigation Stick ?? Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted November 9, 2013 no wypada mieć bo granie jedną ręką na DS3 jest skrajnie niewygodne Share this post Link to post Share on other sites
bajb 0 Posted November 9, 2013 Ok. Dzięki zostane chyba przy padzie, bo z tego co ludzie piszą to więcej można zdziałać padem. Share this post Link to post Share on other sites
Lukaslwo1916 1 Posted December 24, 2013 Widzę że zostały skasowane moje wiadomości i otrzymałem ostrzeżenie za wstawianie linków.Sorry,nie czytałem regulaminu.Jeśli ktoś gra w top spina 4 na ps3 i chce zagrać w lidze zapraszam na pw. Share this post Link to post Share on other sites
michaliskox 21 Posted February 3, 2014 Witam wlasnie ruszyly zapisy do 3 sezonu ligi top spin4 . Bardzo fajna sprawa do ktorej serdecznie zachecam :) Zapraszam wszystkich chetnych , doswiadczonych i niedoswiadczonych zawodnikow wirtualnego tenisa :) Zapraszam do odwiedzenia forum http://ligatopspin4ps3.iq24.pl/default.asp jak i rowniez Fan Page'a na Facebooku https://www.facebook.com/Polskaligatopspin4. Gwarantujemy swietna zabawe w milej atmosferze :) Pozdrawiam i Do zobaczenia na korcie ;) Share this post Link to post Share on other sites