Jump to content
Sign in to follow this  
kill

Battlefield: Bad Company 2

Recommended Posts

Witam.

Czy ktoś z grających tutaj graczy, może powiedzieć dlaczego nie ma połowy map przy wyborze ??? Od ok. 2 tygodni taki problem istnieje, chyba, że to tylko u mnie ;/

Edited by Splash

Czy możecie mi napisać ile osób gra w multi jeszcze i czy szybko dobija do serwerów pełnych?

Będę szczery, próbowałem znaleźć w necie ciekawostki odnośnie statystyk online i nigdzie nic nie mogę znaleźć. Ta gra mimo że świetna, jest już tak stara że dziwilbym się iż serwery jeszcze działają. 

@up

No to będziesz zdziwiony bo działają. (serwery pierwszego Bad Company również, co jest swoistym ewenementem w dzisiejszych czasach)

• Like 1

Dlaczego nie moge zagrać CQ na Arica Harbor ?? Od miesiąca mam ten problem i nie wiem co z nim zrobić, dodam, że np DM na Arica można rozegrać, ale CQ już nie...

O 16.06.2017 o 01:35, Splash napisał:

Dlaczego nie moge zagrać CQ na Arica Harbor ?? Od miesiąca mam ten problem i nie wiem co z nim zrobić, dodam, że np DM na Arica można rozegrać, ale CQ już nie...

Nareszcie wróciła reszta map i można grać w najlepszą cześć BF normalnie : )

Znajomy ma ciekawy błąd. Dwie PS3, na każdej obojętnie na jakim koncie gra, obojętnie na której gra konsoli czy to podpiętej do routera kablem lub WiFi a nawet do telefonu komórkowego jako hot spota a i tak wywali go z gry po jakichś 2-3 minutach. Czytaliśmy internet w poszukiwaniu podobnego problemu i nic nie znaleźliśmy.