Fayabusa 7 Napisano 30 Grudzień 2008 Czytam, czytam i nie mam jasnosci... Jak wyglada sprawa SPLIT-SCREENA w tej grze? Co mozna robic we dwoje przy jednej konsoli, offline? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 30 Grudzień 2008 Masz misje. Polegają one głównie na bieganiu z miejsca na miejsce i zabijaniu brzydali (praktycznie brak fabuły). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fayabusa 7 Napisano 30 Grudzień 2008 Reven napisał: Masz misje. Polegają one głównie na bieganiu z miejsca na miejsce i zabijaniu brzydali (praktycznie brak fabuły). I tylko tyle?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAGpl 1 Napisano 30 Grudzień 2008 Reven napisał: Masz misje. Polegają one głównie na bieganiu z miejsca na miejsce i zabijaniu brzydali (praktycznie brak fabuły). Nie zgodzę się z tym,bo fabuła jest,tyle że trzeba się w nią zagłębiąc po każdej zaliczonej misji.Przy każdej misji w Co-opie są widzoczne zebrane raporty np: 'Raport Altained 0/10' to jest właśnie fabuła;] Wystarczy później w menu Rewards,bądź Stats:P przeczytać każdy z tych raportów i się zna całą fabułę,tak? :whistling: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roki 0 Napisano 30 Grudzień 2008 W jedynce to cała kampanie się przechodziło na split screenie ;) lipa troszkę że coraz częściej w grach się zapomina o koledze, który siedzi obok kosztem tego z sieci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 30 Grudzień 2008 Właśnie splita w kampani brakuje mi najbardziej, ale mamy za to co-opa i competetive na splicie :D . Gra się świetnie, zwłaszcza w co-opa, jeśli grasz z kimś niedoświadczonym (np. z kolegom PCtowcem ;) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 30 Grudzień 2008 MAGpl napisał: Nie zgodzę się z tym,bo fabuła jest,tyle że trzeba się w nią zagłębiąc po każdej zaliczonej misji.Przy każdej misji w Co-opie są widzoczne zebrane raporty np: 'Raport Altained 0/10' to jest właśnie fabuła;] Wystarczy później w menu Rewards,bądź Stats:P przeczytać każdy z tych raportów i się zna całą fabułę,tak? :whistling: Pozdrawiam Dlatego napisałem PRAKTYCZNY brak fabuły. Znasz tylko zarys, ale naprzykład jakiś rozterek głównego bohatera nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vald3k 0 Napisano 30 Grudzień 2008 (edytowane) Witam , mam problem z przejściem części nazwanej "Locate Dr Malikov" ...chodzi mi konkretnie o tą chmarę ( rój )czegośtam zabijającą wszystko !!!.....próbowałem , strzelać , rzucać granatami , uciekać i zawsze mnie dopadają .....jak to g..... przejśc ??? Strasznie mnie to irytuje ! Proszę o podpowiedź. valdek ps. Juz dzięki .....przewinąłem kilkanascie stron i dowiedzialem się ...udało się :-) Edytowane 30 Grudzień 2008 przez vald3k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreyfus 0 Napisano 2 Styczeń 2009 vald3k napisał: Witam , mam problem z przejściem części nazwanej "Locate Dr Malikov" ...chodzi mi konkretnie o tą chmarę ( rój )czegośtam zabijającą wszystko !!!.....próbowałem , strzelać , rzucać granatami ps. Juz dzięki .....przewinąłem kilkanascie stron i dowiedzialem się ...udało się :-) Swoją drogą rój fajnie unika strzałów, albo raczej strzał zostawia otwór w roju który się zasklepia. Fajnie pomyślane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gargalin 0 Napisano 2 Styczeń 2009 Tak, faktycznie fajnie to zrobili, tylko ciekawi mnie jak ten rój uniknął by tego podpalającego, gazowego granatu?? xD [evil] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 2 Styczeń 2009 (edytowane) A mi w resistance 2 nie zalicza trofeów. Miał już ktoś taki problem? Jak go rozwiązać? EDIT: OK, musiałem wszystko to czego mi nie zaliczyło przejść drugi raz Edytowane 2 Styczeń 2009 przez Reven Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreyfus 0 Napisano 4 Styczeń 2009 gargalin napisał: Tak, faktycznie fajnie to zrobili, tylko ciekawi mnie jak ten rój uniknął by tego podpalającego, gazowego granatu?? xD [evil] A jak się namęczyłem w walce z rojem..... przy pierwszej platformie wystarczyło sprowokować go strzałem z Pulse Cannon. Sam wleciał w obręb pola siłowego. Przy kolejnych dwóch platformach musiałem się z nim ganiać. :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emper 0 Napisano 9 Styczeń 2009 (edytowane) Mam pewien problem. Gdy włączę grę to wyskakuje mi błąd - coś w stylu "Save Data Corrupt" i muszę zaczynać od nowa. Można coś z tym zrobić? Za każdym razem tak mam. Edytowane 10 Styczeń 2009 przez emper Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 10 Styczeń 2009 emper napisał: Mam pewien problem. Gdy włączę grę to wyskakuje mi błąd - coś w stylu "Save Data Corrupt" i muszę zaczynać od nowa. Można coś z tym zrobić? Za każdym razem tak mam. Skasuj seve`a i zacznij od początku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 10 Styczeń 2009 A byłem dziś w MM i zakupiłem Resistance 2. Wahałem się między tą grą, a Far Cry 2. Padło na tą pierwszą głównie dlatego, że właśnie ukończyłem Res1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 10 Styczeń 2009 Sądzę iż nie pożałujesz swojego wyboru.Gra jest na prawdę bardzo dobra. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emper 0 Napisano 10 Styczeń 2009 Reven napisał: Skasuj seve`a i zacznij od początku Usunąłem i ciągle to samo. Muszę zaczynać od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 10 Styczeń 2009 (edytowane) Robin96 napisał: Sądzę iż nie pożałujesz swojego wyboru.Gra jest na prawdę bardzo dobra. :D To raczej kwestia kolejności, bo i tak tę drugą zdobędę ;) Co do Res2, to muszę przyznać, iż to zupełnie co innego niż Res1. Po prostu genialne, Insomniac tak szybko zrobiło postępy. Oświetlenie, woda to główne smaczki graficzne. Co-op bardziej przypomina co-op. Można powiedzieć, że wszystko, co nie było do końca dopracowane, i wszystko, czemu daleko było do ideału w Res1, w Res 2 jest perfekcyjne. Dobrze, że kupiłem niedawno Res1, bo dobrze czasem zobaczyć postępy w grach na konsole, a ta seria to najlepszy przykład, że jak się chce, to można zdziałać cudy. EDIT: Heh, niecałe pół dnia i ostatnia level lokacja. Trochę krótko. Rozumiem, jakbym grał non-stop, ale tak nie jest i jedynie 12 H, z których ok. 8H spędziłem przy konsoli, starczyło na ukończenie gry w 85-90%. Nie ukończyłem, gdyż jestem śpiący po tylu godzinach. Ale i tak wszystkim niezdecydowanym bardzo polecam! Fenomenalna gra! Bye Halo! Edytowane 11 Styczeń 2009 przez SDRaid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robin96 0 Napisano 11 Styczeń 2009 SDraid nie bój się, został ci jeszcze wielki(przy najmniej jak dla mnie) smaczek w postaci multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 11 Styczeń 2009 Robin96 napisał: SDraid nie bój się, został ci jeszcze wielki(przy najmniej jak dla mnie) smaczek w postaci multi. Owszem, ale nie wiem, czy będę miał czas, bo inne gry czekają :D Jak na razie kończę grę drugi raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 12 Styczeń 2009 Jak nie masz dużo czasu na masterowanie gry, to polecam Ci co-opa - bardzo przyjemna sieczka. Można się odstresować :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicrama4 0 Napisano 19 Styczeń 2009 mam pytanko w jaki sposób zdobywać medale w tej grze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 19 Styczeń 2009 nicrama4 napisał: mam pytanko w jaki sposób zdobywać medale w tej grze ? Jak się spodobasz obcemu to ci da. Tylko musisz być uprzejmy, bez tej nonszalanckiej arogancji. A tak na poważnie to wejdź w XMB, Games, Trophies, Resistance 2 i masz :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 19 Styczeń 2009 Grając on-line zdobywasz medale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nicrama4 0 Napisano 20 Styczeń 2009 Reven napisał: Grając on-line zdobywasz medale dzieki za podpowiedz właśnie zaczołem troszke biegać on-line ale medalu nie zdobyłem zobaczymy co bedzie dalej pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach