Emir 2 Napisano 5 Marzec 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inkv 0 Napisano 5 Marzec 2008 czekam na ta gre, kiedy jest dokładna premiera w europie na ps3 ? 8-go marca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robtrop 0 Napisano 7 Marzec 2008 czekam na ta gre, kiedy jest dokładna premiera w europie na ps3 ? 8-go marca ? Rowniez czekam z niecierliwoscia...1 na X'a byla swietna O ile sie nie myle to premiera jest na 13-14 marca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 7 Marzec 2008 Premiera "jak na razie" została przewidziana na 28 marca Z ostatnich informacji można sie dowiedzieć że wersja na czarnulę dostanie wszystkie Achievementy z X360 Może w końcu coś się ruszy z tym na PS3 Dodatkowo trochę nowszych fotek z Gamersyde FOTO EDIT: Nowy materiał WIDEO z Gametrailers i całkiem nieźle zrobiony "Real Life Trailer" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 7 Marzec 2008 w TEMACIE JEST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 7 Marzec 2008 w temacie tej gr jest błąd zamiast bood shot powinno być BLOOD SHOT moze to i szczegół ale jak wszyscy wszystkich poprawiają to czemu mam byc gorszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amer 0 Napisano 7 Marzec 2008 Bloodshot to podtytuł jedynie dla US. Wersja EU to po prostu Condemned 2. ja mam już grę za sobą - detale niebawem (wiadomo gdzie) ufff, stresu było co soro, ale udało się, i na 100 procent pewnie prędzej czy później do niej wróce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 8 Marzec 2008 Ta gra jest chora!!!! Mysle ze sie sfajdole ze strachu jak zaczne w nia grac. Mam tylko jeden problem. Bede zmuszony ukrywac to ze ja mam przed moja zona, bo jak sie dowie ze gram w cos takiego to ode mnie ucieknie. Gra zapowiada sie naprawde ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 16 Marzec 2008 Jak już ktoś zagra w nią to niech napisze jakąś recke , bo pierwsza część była wspaniała, klimat w tej grze jest niesamowity!, naprawdę można było się posrać ze strachu hehe, ja to sie cały pociłem miejscami jak grałem w 1 część hehe. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Marzec 2008 Ja już czekam na swój preorder. A jeśli chodzi o reckę to polecam video recenzję na gametrailers.. Mimo, że to stricte fanboyowski site dla x360 to akurat recenzja powinna być w miarę adekwatna do oczekiwań. Mimo błędów polecają gierkę wszystkim tym, którzy kochają chore i zryte klimaty (ja się do takich zaliczam!) i już mi ślinka cieknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 16 Marzec 2008 jak już ktoś zagra to piszcie pierwsze wrażenia bo właśnie mam zamiar też kupić lubie takie klimaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek1001 0 Napisano 16 Marzec 2008 pozycja obowiazkowa. aczkolwiek pierwsza czesc rowniez byla zapowiadana na mega hit a wyszla..........spoko giera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamillo 46 Napisano 16 Marzec 2008 Właśnie obejrzałem filmik z gametrailers, w Criminal Origins grałem na PC, to już sobie wyobrażam co będzie jak odpale to w PS3 na TV brrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 21 Marzec 2008 Właśnie przeszedłem demko i muszę powiedzieć, że gra bardzo mi sie spodobała Co prawda na demku nie dają nam możliwości postrzelania, ale pranie po pyskach też daje dużo radości Już od samego początku gra nakręciła mnie bardzo, miłośnicy pierwszej części poczują sie jak w domu. Klimat bardzo mi sie udzielił, jak dla mnie must have Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 21 Marzec 2008 Pamiętam tą gierkę grałem na PieCu , znaczy pierwszą część, całkiem przyjemny dreszczowiec, Kupię, ale dopiero jak stanieje, ponieważ jakoś to nie jest moim priorytetem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 21 Marzec 2008 Pojawienie sie tej gry na PS Store to cos wielkiego mimo to iz gra (oceniajac po demie) jest dobra sa rzeczy ktore sa nie wybaczalne: - Cienie (boze jedyne co mi przyszlo do glowy to Neverwinter Nights i Silent Hill 2 tyle ze ile lat temu to bylo i tam swietnie to wygladalo) - Kwadratowosc obiektow -Dziwny zasieg rak (wlasnych i przeciwnikow czasami mi sie wydaje ze cios nie powinien dojsc a jednak. Albo stojac da sie uderzyc piescia lezace cialo, co on k...a jest ten murzyn z street fightera?) Ale gra i tak na plus, bardzo mily ciezki klimat, nie jest strasznie ale daje troszke po bani. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 21 Marzec 2008 Ja w takich grach nie zwracam za bardzo uwagi na grafikę (taki poziom w zupełności wystarczy ), ważniejszy jest Klimat, dodam ze gra chodzi bardzo płynnie (przynajmniej na demku). To fakt cienie mogłyby być lepsze, ale nie jest źle, są na poziomie F.E.A.R'a! Tryb walki jest troszkę niedopracowany, ale gorsza jest odrobinę przesadzona perspektywa, taka na wzór szerokokątnej kamery. Jednak fani jedynki nie powinni być zawiedzeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 22 Marzec 2008 Wczoraj przeszedłem demko. Gra jest świetna, bardzo podobają mi się walki wręcz, ten klimat wciąga Wszystko w jak największym porządku. Zastanawiam się nad kupnem pełnej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 22 Marzec 2008 Taa. Szkoda, że przed zagraniem w demo nie przeczytałem nic o tej grze. Odpalam sobie demo o 1 w nocy, w dodatku na projektorze (około 50-60", jakość bardzo dobra), audio wprawdzie 2.1, ale naprawdę daje czadu (Philips ze wszystkimi dostępnymi bajerami). No więc włączam grę, rozwalam dwóch gości, dochodzę do drewnianego płotu, a tam od tych dźwięków i nagłego zlotu truposzy prawie zawału dostałem... Ostrzegajcie następnym razem, ja myślałem, że to jest gra w stylu RE4 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem_2010 1 Napisano 22 Marzec 2008 HeHe o to właśnie chodzi w takich grach Najlepiej w to się gra w nocy i do tego na dobrych słuchawach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 22 Marzec 2008 Taa. Szkoda, że przed zagraniem w demo nie przeczytałem nic o tej grze. Odpalam sobie demo o 1 w nocy, w dodatku na projektorze (około 50-60", jakość bardzo dobra), audio wprawdzie 2.1, ale naprawdę daje czadu (Philips ze wszystkimi dostępnymi bajerami). No więc włączam grę, rozwalam dwóch gości, dochodzę do drewnianego płotu, a tam od tych dźwięków i nagłego zlotu truposzy prawie zawału dostałem... Ostrzegajcie następnym razem, ja myślałem, że to jest gra w stylu RE4 xD Tez zagralem po raz pierwszy w demo o 1 bo wlasnie o tej mi sie skonczylo sciagac, ale strachu nie bylo, moze uczucie niepewnosc i osaczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 22 Marzec 2008 świetna gra ! demo trzyma w napięciu, grafika niczego sobie. fajne bronie, kula do nogi moja ulubiona fajny model walki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 22 Marzec 2008 Denerwuje mnie troche , że całe otoczenie świeci się jak psu jajca ;PP Taki efekt był fajny kilka lat temu... Gameplay całkiem całkiem , ale jakoś się nie bałem ani troche ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dobik 3 Napisano 22 Marzec 2008 pozyczyłem gre od kumpla i po 2-3 godzinach oddałem ją jak dla mnie nic szczególnego gra wogóle nie wyróznia się od innych gier tego typu a multi to tylko gadżet wepchany na siłe - bardziej czekam na Death Space Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marzec 2008 Gierka świetna, klimat zajeb..y! Ale czemu do cholery są tak kolosalne spadki fps??? Wy macie to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach