froniu 0 Napisano 23 Marzec 2008 ja tam spadków nie mam a przeszedłem demko parę razy ! gierka spoko klimat super ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesin 2 Napisano 23 Marzec 2008 framedropów u mnie zero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 23 Marzec 2008 Liquid może Ci się PS3 przegrzała od grania w DMC4 na 100% xD Bo ja tam żadnych spadków nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 23 Marzec 2008 Tez zagralem po raz pierwszy w demo o 1 bo wlasnie o tej mi sie skonczylo sciagac, ale strachu nie bylo, moze uczucie niepewnosc i osaczenia Strachu także nie czułem, właśnie uczucie nie pewności i osaczenia dominowało. Ale gdy szedłem w miejsce, gdzie to "coś" wyglądające jak kupa szlamu wyskoczyło zza beczek to mało zawału nie dostałem faktycznie Więcej takich gier Powiem tyle, że nie gram w horrory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 23 Marzec 2008 A ja nie widze tego dema na PSS. Skad je pobraliscie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 23 Marzec 2008 Amerykańskie PS Store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 23 Marzec 2008 Pozdrowienia dla kozakow ktorzy sie nie boja. Piramidoglowego tez sie nie baliscie? Condemned daje rade, mam nadzieje ze do czasu nadejscia SILENT HILL 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 24 Marzec 2008 Właśnie dobieram się do 1 części na PC... jak ją przejdę gran na ps3 może stanieje i wtedy na nią się pokuszę. Nie mam zamiaru grać w II bez znajomości I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 25 Marzec 2008 Co do I części jedni oceniają ją bardzo dobrze, drudzy znowu źle... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 25 Marzec 2008 Na podstawie dema stwierdzam, ze to dosc psychodeliczna gra , ma swoj klimat i mnie sie on podoba, w kazdym razie podoba mi sie np: wstawanie gdy sie przewrocisz, ale glowny bohater jak wczesniej ktos napisal ma zbyt dlugie rece ale fajna gierka ogolem zobaczymy pelna bodajze 3 kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 25 Marzec 2008 fajny klimacik ale w demo to na razie sama nawalanka. jeśli bedą jakieś zagadki to pewnikiem kupie jak stanieje-przejde-sprzedam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Marzec 2008 Kurde zaniepokoiliście mnie.. Dziwne, że nie macie spadku fps.. U mnie są na każdym kroku Jak chodzę bez latarki to jeszcze daje radę grać, choć miejscami i tak przytnie, ale już z latarką włączoną są wyraźne spowolnienia.. Dziwne bo inne gry chodzą ok :/ Nic to..w tym tygodniu może dstanę fulla i to przetestuję. A pleja nie używałem nigdy więcej jak po 8h na dzień.. Czasem zostawiałem na całą nockę jak się coś ściągało :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kochan4 5 Napisano 27 Marzec 2008 spadków zero, ale klimat boski! grałem w demo dzisiaj za dnia, dałem czadu na wzmacniaczu, ah..... kurde pikawka i tak waliła, ja w takie gry w nocy to nawet nie siadam, bo by mnie nad ranem sąsiedzi znaleźli zimnego z padem w ręku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 28 Marzec 2008 zagrałem w demo - niesamowity wręcz klimat. Masa mocnych momentów - super gra. Ale w horrorach za bardzo nie gustuję (chyba, że byłby jakiś niesamowicie klimatyczny związany z konspiracją i UFO, to wtedy biorę bez wahania) więc na demie poprzestanę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 28 Marzec 2008 Zagrałem w demi i mimo iż ciekawe i całkiem straszne to nie mam ochoty na tą grę. Ostatnio jestem zbyt wykończony psychicznie żeby jeszcze się takimi tytułami dobijać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 31 Marzec 2008 Hmm... tak się zastanawiam. Cholera piątek za 4 dni, a jeszcze nie wiem czy będę stał pod empikiem i ślinił się na widok tej gry czy poczekam na obniżkę. Demo kończy się w fajnym momencie, aż mnie trzęsie żeby przeskoczyć przez tą szybę i biec dalej (przy czym nie widząc napisu "COMING SOON !" Na razie to mam tak około 70% "że gra zjawi się u mnie 4kwietnia" Weekendowe nocki z taką gierą - żyć nie umierać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Kwiecień 2008 Jak tam wrażenia ma już ktoś fulla? ja bym miał dwa dni temu, gdybym zamówił kurierem, ale żal mi było kasy. Gra idzie 3 dzień zwykłą pocztą eh.. Jak chwilkę pogram opiszę wrażenia. Już zacieram rączki i czekam na upojne, zlane krwią wieczory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 3 Kwiecień 2008 Brat powiedział, że mi kupił grę. Bloodshot'a ;p Teraz muszę czekać do maja jak wróci z Assasins Creed i Bloodshot'em. Podzielcie się wrażeniami z wyszczególnieniem fabuły (ale nie zdradzajcie, szybka piłka - "za*****sta" czy "może być"... albo "dno"). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emir 2 Napisano 4 Kwiecień 2008 Jak tam wrażenia ma już ktoś fulla? ja bym miał dwa dni temu, gdybym zamówił kurierem, ale żal mi było kasy. Gra idzie 3 dzień zwykłą pocztą eh.. Jak chwilkę pogram opiszę wrażenia. Już zacieram rączki i czekam na upojne, zlane krwią wieczory Przeszedłem tą grę i muszę przyznać że to prawdziwy majstersztyk. Strach, napięcie, adrenalina... nie było chwili w której by sie tego nie czuło. Polecam grać w nocy i ze słuchawkami na uszach. W żadnej innej grze ani filmie nie czułem takiego dreszczyku emocji. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartoszek1001 0 Napisano 5 Kwiecień 2008 ja przeczytalem recenzje na neostrada.pl i stwierdzam ze gra bardzo srednia. plus jeszcze te screeny jakos mnie nie przekonuja. podobno zwykla rabanka tylko system sledztw jest podobno na wysokim poziomie. aczkolwiek sam na konsoli nie sprawdzalem. pewnie by sie pogralo chociaz z raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 5 Kwiecień 2008 Ściągnij demo z US PSS. Zobaczysz jaki jest system i co najważniejsze... poczujesz klimat którego brak na recenzjach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 6 Kwiecień 2008 Sry, że 1 post pod 2, ale zniknęła opcja "edytuj" ;p Wahałem się czy kupić i w końcu kupiłem Unreala. Zarąbista gierka, ale nie tego szukałem (UT3 gram na sieci). Właśnie zamówiłem Bloodshot'a i... Wam też radze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 Mam konto na brytyjskim ps store. W nim nie ma tego demka :/ Kiedy bedzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
froniu 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 pewnie dopiero jak zaczną aktualizować sklep czyli po tej przebudowie i pojawieniu sie nowego wyglądu 17 kwietnia albo wogule się nie pojawi ale co za problem załóż sobie konto na PSS US to trwa pare minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 7 Kwiecień 2008 Dokładnie. Zakładasz konto na US PSS i ściągasz demo bez najmniejszych problemów ;] Demo kończy się w chamskim momencie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach