wonx 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 co do Condemned 2... Gierka cudo! Nie jest moim zdaniem az tak straszna (demo)... ciekawi mnie jak wyglada multi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Kwiecień 2008 Pełna wersja wymiata! Klimat horroru boski. Przez całą kampanię gra trzyma wysoki poziom zarówno pod względem fabularnym jak i grywalnym. Zagadki pomyślane świetnie! Z tego co pamiętam, tylko jedna z nich była nielogiczna i bez żadnych wskazówek jak ją rozwiązać. System dzwięków wypass, niejednokrotnie odgłosy z obrazem na ekranie wywaliły mnie z fotela, a mnie raczej ciężko wystraszyć! Klimat ciężki i siedzi na klacie przez cały czas. Jeśli chodzi o grafę to jest ok.. engine feara wiadomo ma swoje lata, ale jest nieźle. Denerwują tylko spadki animacji tu i ówdzie. Czas najwyższy by developerzy zaczeli przykładać się do programowania na ps3, bo w każdym kolejnym FPS'ie to mamy spadki animacji.. gdzie te czasy, że konsolka kojarzyła się z płynnym gameplayem.. Wracając do samej gry, całość świetnie zrobiona i na pewno lepsza jak część pierwsza (która też była niczego sobie). Aha.. multi nie testowałem z braku czasu.. ale oprócz niego mamy accomplishements do odblokowywania, poziom trudności hard na kolejne przejście, tryb fps i arenę walk. POLECAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 8 Kwiecień 2008 Moja paczka jutro będzie Weekendowe nocki - zaplanowane ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 17 Kwiecień 2008 Sorki,że 1 pod 2, ale minęło kilka dni ;p Doszła moja obluźniona kopia gry! Historia wciąga, klimat niczego sobie, walka nie jest zła. Jak na razie najbardziej podobał mi się motyw z manekinem! Był boski! Ci co grali wiedzą o co chodzi Oby więcej takich gier. Jutro zaczyna się weekend to mam nocki pozarywane. PS. Grafika nie powala, ale w tej grze nie o nią chodzi. Jeżeli grafika jest główną wytyczną do wyboru gry - zastanów się 2 razy. Jeżeli lubisz niebanalną historię, ciekawego bohatera i umiesz kojarzyć fakty - łap póki gorące! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroolikos 0 Napisano 19 Kwiecień 2008 właśnie ją przeszedłem, i nie powiem, gra trzyma poziom strachu i grywalności wg. mnie bardz dobrze było to, żeby uczyć się combo itd. niż tylko nawalać się z broni, taka nowość jak by nie powiedzieć , multi całkiem fajny. Ogólnie gra na 8/10 ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LosGutos 0 Napisano 20 Kwiecień 2008 Gra potrafi przestraszyc, ze dwa razy zdarzylo mi sie nawet krzyknac , bardzo ciekawy, stricte "psychiczy" tytul dla ludzi o mocnych nerwach, chyba ja kupie , calkiem ciekawy tryb multi, polecam grac na sluchawkach jesli ktos ma taka mozliwosc, dodatkowa zylka emocji, budzi to niemaly niepokoj, mysli sie nie tylko o grze ale o otoczeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dunker 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 witam -mam problem w windzie nie wiem jak ulozyc te kabelki w jakiej kolejnosci kojarzy ktoś ? gdzies wyczytalem : od góry licząc ma byc tak. "1 kabel: stripped 2 kabel thick 3 kabel bared.Czy jakoś tak.Jesli dobrze pamiętam. Ewentualnie 1 z 3 mogą być zamienione.Pozdro" zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 22 Kwiecień 2008 Oj, już nie pamiętam jak to dokładnie szło... 1)Bared (na 99%) 2)Thick 3)Stripped Jak nie zadziała to weź zamień 2 z 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dunker 0 Napisano 1 Maj 2008 Gra jak dla mnie ma klimt niepowtarzalny klimat ! gralem we wszystkie czesci Silent Hill i myslalem ze zadna gra po za serja SH mnie nie wystraszy i musze powiedziec ze podczas grania w Condemned 2: Boodshot miałem nie raz "stan przedzawalowy". Wspaniała fabuła,lokacje ,skłoty- opuszczone blokowiska ,dziwne postacie piwnice ,kanały ,stare fabryki wiele wiele innych starsznych miejsc.Grafika moze nie oszałamiająca ale mnie zadowala . Polecam granie TYLKO NA SŁUCHAWKACH W NOCY tego sie nie da opisac kazdy krok każdy oddech przeciwnika jest wyłapywany w zaleznosci w jakim miejscu stoi ,dzwieki gry poprostu urywaja głowe np w szpitalu w pewnym momencie juz mialem takie napiecie ze szedlem calkowicie sam i przypadkowo nacisnolem cios R1 myslalem ze zawalu dostane a to byla tylko moja reka,kolega jak zaczol grac to odpuscil mowi ze ni bedzie gral w nich i gra bez dobre co ,sluchawki naprawde przeszly moje najsmielsze oczekiwania .Ogolnie zalecam granie w sluchawkach nie tylko w ta gre we wszystkie zaden zestaw kina domowego nie porowna sie do dobrych sluchawek -moja opinia. Moj zestaw to sluchawki AKG-240Studio+wzamcniacz Holdegron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oracz 0 Napisano 20 Listopad 2008 Witam! Mam problem z przejsciem jednego etapu. Otóż biegam w masce po starej fabryce i walcze z dosc dziwna kobieta ( podobna do kobiety clowna ) po chwili Ona ucieka do góry i zaczyna rtzucac we mnie tymi wybuchajacymi lalkiami jak mam wyjsc calo z tej opresji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 20 Listopad 2008 Po pierwsze... takie rzeczy kieruj do działu "Pomoc". Po drugie ... używaj spoilerów. O ile dobrze pamiętam (grę przeszedłem w kwietniu) to... [span style=color:#000000;background:#000000] Musisz odrzucać jej lalki. Lalki, albo piły tarczowe. Nie pamiętam dokładnie. Z tymi piłami to mogło mi się pomylić z HL2. Ogólnie to popróbuj w nią rzucać lalkami ^^.[/span] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oracz 0 Napisano 20 Listopad 2008 Podpowiem CI, że trzeba znaleźć wyjscie, ale nie mam zielonego pojecia, gdzie to jest!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 20 Listopad 2008 Pamiętam, że [span style=color:#000000;background:#000000] po lewej stronie jest dźwignia. OOO! Już pamiętam! Przypomniało mi się przez tą dźwignię ;D Słuchaj, jak będziesz miał po lewej dźwignię, to obok niej będzie kuweta z lalkami. Rzucaj lalkami w "niewiastę", a objedzie się bez krzyku.[/span] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oracz 0 Napisano 20 Listopad 2008 Ok. podziękował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4365172 0 Napisano 6 Luty 2009 Przeszedłem sobie gierke na spokojnie w trzy nocki i musze przyznać że jest całkiem niezła.Mistrzowski klimacik trzymający przez wikszą część gry w napięciu.Co do grafiki to szału niema,ale według mnie nie o nią chodzi w tej grze.Musze przyznać ze pare razy to sie naprawde przestraszyłem jak mi ten ludzik ze smoły z nienacka wyskoczyl. W grze przeważa raczej uczucie osaczenia niż strachu,ale w nie których momentach mozna sie postrachać ,żałuje że nie grałem na słuchawach ,ale i tak było git bo grałem w nocy.W grze dobre były niektóre zagadki które nie raz wbiły mi klina:)Gierkę polecam wszystkim lubiacym ten gatunek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OddThomasPL 61 Napisano 9 Kwiecień 2012 (edytowane) Wątek stary jak świat ale lepiej zapytać tu niż tworzyć nowy. Właśnie zabrałem się za tą grę\C2:B\ i wszystko fajnie z tym,że doszedłem do misji w fabryce lalek i tam zaraz na starcie jest śledztwo do rozwiązania tzn. trzeba odkryć nazwę tej fabryki. Oczywiście wiem jak to rozwiązać trzeba najechać na plakat nacisnąć :x: potem :l1: i za pomocą :dpad: wybrać prawidłową odpowiedz i potwierdzić :x:. Problem jest taki,że w tym akurat momencie :l1: nie działa i nie da się rozwiązywać śledztw.Myślę,że to jakiś glitch bo w poprzednich misjach to działa bez zarzutu. Próbowałem restartować misję,grać z patchem i bez niego ale nadal jest to samo.Google nie pomogło więc pytam Was, może ktoś się z tym spotkał i rozwiązał ten problem? Edytowane 9 Kwiecień 2012 przez OddThomasPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach