bartek-brt 17 Posted July 23, 2011 (edited) Od siebie dodam filmik który nie powinien ujrzeć światła dziennego. Panowie z THQ zapowiadali wielkie zmiany w gameplayu a wygląda to jak lekko dopracowana wersja UFC 2010. Co prawda do wydania gry jeszcze sporo czasu bo planowana jest na styczeń 2012, ale podsumowując efekt tak długich szlifów to nie wygląda to optymistycznie. Do tego na 29-30 lipca zapowiedziany jest oficjalny pokaz gameplayu z UFC 3. Może to będzie ten który dałem, może jakiś nowszy. Pożyjemy. Zobaczymy. Edited July 23, 2011 by bartek-brt Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted November 28, 2011 Oficjalny roster. Niektórych zawodników można kliknąć i zobaczyć jak się prezentują. http://www.ufcundisputed.com/roster Share this post Link to post Share on other sites
timoN_hardkoR ♥ 7 Posted November 28, 2011 (edited) Słabo słabo sie to zapowiada. Ledwo zauwazalny progres. Ja osobiscie rzygam już tą czerstwą stójką i czerstwymi przejsciami w parterze z ufc 2010, mam nadzieje ze osattecznie bedzie sie to wszystko lepiej prezentowalo. Chlopaki mieli tyle czasu na ufc3 :| . Tą grę napewno poratuje PRiDE. Edited November 28, 2011 by timoN_hardkoR ♥ Share this post Link to post Share on other sites
MichuV12 10001 Posted December 3, 2011 @Pablos - to na pewno nie jest pelny roster. @Timon - no niestety musze sie z Toba zgodzic - progres malutki wzgledem UFC 2010, ale pewnie skupili sie tu najbardziej na opcji Pride, co cieszy mnie niezmiernie. Soccerkicki to jest to:) Mam nadzieje ze Crocop, Wanderlei czy Quinton, w opcji Pride beda mieli najlepesze staty, bo byli przeciez najlepsi tamtymi czasy. Szkoda ze nie ma Fedora - i nie wiem dlaczego, skoro wlaczyl w Pridzie - moze bedzie DLC? Bo Fedor przebakuje, ze chcialby walczyc w UFC, ale jego menadzer to jakis pajac i zupelnie zle kieruje jego kariera. Ale tak czy siak - mimo, ze stojka i parter sa dosc meczace w tej grze, to na pewno ja kupie (pewmiera w lutym, nie w styczniu) ale UFC 2010 sobie zatrzymam - dla samego Kimbo:))) Share this post Link to post Share on other sites
MichalEEEk 471 Posted December 3, 2011 Rewolucji względem UFC 2010 na pewno nie będzie, jednak Pride może nadrobić. Szkoda trochę, że brak Fedor'a.Ostatnio bardzo często oglądam MMA,a właśnie szczególnie UFC. Anderson Silva miażdży system :D Ogólnie czekam z niecierpliwością. Najbardziej boli w serii UFC właśnie ta sztywność w stójce, jak i w parterze. Myślę, że dla ludzi interesujący się tym sportem, a szczególnie UFC (tak jak ja) myślę, że będzie to bardzo dobry tytuł :) Share this post Link to post Share on other sites
timoN_hardkoR ♥ 7 Posted December 4, 2011 Sądze ze brak fedora w ufc3(pride) jest spowodowany konfliktem feedora z ufc ^^ . Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted December 15, 2011 Mam nadzieję że uda się jeszcze uwzględnić ostatnie głośne transfery Przede wszystkim Hendo ( jest tylko w Pride) , Overeem i Werdum Na Fedor-a bym nie liczył w Pride, ale cuda się zdarzają. Share this post Link to post Share on other sites
timoN_hardkoR ♥ 7 Posted December 15, 2011 W poniedziałek demo. Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted December 15, 2011 To nie demo tylko Alpha Server Test i to na XboX360 W drugiej fazie maja być na Ps3 ale tylko dla graczy z USA Demo ma się pojawić nie wcześniej niż na miesiąc przed premierą Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted December 23, 2011 Darmowe DLC Alistair Overeem do UFC 3 !!!! http://www.facebook.com/UFCUndisputed?sk=app_161379357295384& Share this post Link to post Share on other sites
MichalEEEk 471 Posted December 31, 2011 No, gorąco się robi... Lesnar odszedł z UFC... Ciekawe czy będzie w UFC Undistuped 3. :) Share this post Link to post Share on other sites
Bamek 10 Posted December 31, 2011 Jeśli nie poprawią tego drewniactwa w nowym UFC to stracą wielu klientów, dlaczego nie zrobią czegoś podobnego jak jest w FN Champion... Brakuje mi Thompsona, bo bodajże on też był w Pride, no i nie wspomnę o Fedoru ;) Share this post Link to post Share on other sites
keil 11 Posted December 31, 2011 (edited) brock raczej będzie Edited December 31, 2011 by keil Share this post Link to post Share on other sites
MichuV12 10001 Posted January 1, 2012 Jeśli nie poprawią tego drewniactwa w nowym UFC to stracą wielu klientów, dlaczego nie zrobią czegoś podobnego jak jest w FN Champion... Brakuje mi Thompsona, bo bodajże on też był w Pride, no i nie wspomnę o Fedoru ;) Thompsona? Stary, zlituj sie, Thompson to nawet nie pionek w swiecie MMA, wiec nie ma go w grze. I nie "o Fedoru" tylko "o Fedorze";) Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 2, 2012 Rozumiem, że z tym Thompsonem to żart. Co do Fedora wszystko zależy od praw marketingowych. Jak dogada się z Zuffa może będzie jako DLC. Lesnara raczej zobaczymy w UFC3, zakończenie kariery jest bez znaczenia. Liddell przecież też będzie. Share this post Link to post Share on other sites
MichalEEEk 471 Posted January 2, 2012 Jeśli nie poprawią tego drewniactwa w nowym UFC to stracą wielu klientów, dlaczego nie zrobią czegoś podobnego jak jest w FN Champion... Brakuje mi Thompsona, bo bodajże on też był w Pride, no i nie wspomnę o Fedoru ;) Nom, szkoda. Ale wydaję mi się, że Fedor miał problem z kontraktem jeśli chodzi o UFC, więc to jest chyba spowodowane brakiem Fedora... Ale nie wiem jak to szczerze było :D Share this post Link to post Share on other sites
Bamek 10 Posted January 3, 2012 Żaden żart z Thompsonem, miał ciekawe walki, a przecież w grze nie muszą być sami najlepsi zawodnicy, tymi słabszymi, mniej znanymi tez by się chętnie pograło :) Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 7, 2012 Oficjalna informacja w sprawie dema, niestety niezbyt precyzyjna. LIKE this if you are excited to find out right now....there will be a kick-ass playable DEMO for UFC Undisputed 3 for XBOX 360 and PS3 later this month. Exact details will be forthcoming around the demo launch. Share this post Link to post Share on other sites
Veezo 24 Posted January 8, 2012 Premiera 17 lutego Ciekawie to wyglada. Share this post Link to post Share on other sites
Bamek 10 Posted January 9, 2012 Ja chyba jednak zakupię, po trailerach wygląda na to, że poprawili stójkę, chodzi o więcej ciosów, low kicki wreszcie mogą dać wygraną walkę i te poddania też się świetnie zapowiadają. Gdzieś mi się o uszy obiło, że może być polska wersja, byłoby super :D Share this post Link to post Share on other sites
paxx 0 Posted January 10, 2012 na muve.pl jest pre-order i pisze że pełna lokalizacja PL ci ciekawe demo ma wyjść za 2 tygodnie ! Share this post Link to post Share on other sites
Bamek 10 Posted January 10, 2012 Komentarz też polski hehe ?:D Jurkowski i Janisz, to by było coś... Ale raczej tylko marzenia :P Share this post Link to post Share on other sites
pescar 98 Posted January 10, 2012 Bez kończącego powiedzenia "Its over" to ufc nie byłoby takie same. Share this post Link to post Share on other sites
pablos_83 4001 Posted January 10, 2012 (edited) ...i Kasta zamiast Bruce-a Buffera. Informację o pełnej polskiej wersji podaje CD Projekt, który jest wydawcą na Polskę. Ale nie zdziwię się jak skończy się na okładce i jedno-kartkowej instrukcji. Oprócz MUVE niestety żaden inny sklep nie ma gry w ofercie. O darmowym dlc do preordera (Contenders DLC Fighter Pack), który jest w każdym cywilizowanym kraju, też cicho. Słabo na razie to wygląda jeżeli chodzi o nasze sklepy a w końcu do premiery tylko miesiąc z hakiem. Edited January 10, 2012 by pablos_83 Share this post Link to post Share on other sites