Skocz do zawartości
Użytkownik

Cech-2504B Cb Na Cech-3004B Cb - Czy Jest Sens Wymieniać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam model CECH-2504B kupiony 17 września ubiegłego roku razem w zestawie z PS Move i grą Sports Champions. Czy jest sens wydawać pieniądze i wymienić ten model na nowszy CECH-3004B jak się pojawi w sprzedaży ? Nowszy model, to zawsze nowszy model, a ponadto interesuję się nowinkami technologicznymi i mam przez to dylemat. Mam jeszcze model FAT 80GB CECHL04, który będę sprzedawał. Doradzicie coś ? W zakłopotanie wprawia też plotka na temat PSThree, bo nie wiadomo czy czekać, czy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam model CECH-2504B kupiony 17 września ubiegłego roku razem w zestawie z PS Move i grą Sports Champions. Czy jest sens wydawać pieniądze i wymienić ten model na nowszy CECH-3004B jak się pojawi w sprzedaży ? Nowszy model, to zawsze nowszy model, a ponadto interesuję się nowinkami technologicznymi i mam przez to dylemat. Mam jeszcze model FAT 80GB CECHL04, który będę sprzedawał. Doradzicie coś ? W zakłopotanie wprawia też plotka na temat PSThree, bo nie wiadomo czy czekać, czy nie.

Na razie to plotki, na pewno wyjdzie jeszcze nie jedna wersja Ps3 -tak jak to było z Ps2 ,ale według mnie nie ma sesnu zamieniać CECH-2504B - no chyba że sypiasz na forsie :D.... Po co zamieniać Ps3 na Ps3 skoro za rogiem czai się Ps4 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL konsola to nie samochód żeby zmieniać na nowszy model jak się tylko pojawi. Z reguły poza numerkiem i drobnymi zmianami w elektronice niczym się nie różnią.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL konsola to nie samochód żeby zmieniać na nowszy model jak się tylko pojawi. Z reguły poza numerkiem i drobnymi zmianami w elektronice niczym się nie różnią.

Ale przykład podałeś - hahahahhaha - no jak Cię stać na zmianę samochodu po pojawieniu się nowszego modelu to na konsole skąpisz??:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh no...zmienić samochód na nowszy model tej samej marki jest sens, ps3 CECH-2504B na CECH-3004B już troche mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie obie opcje sa bez sensu. Po co zmieniac cos co dobrze dziala i spelnia swoja funkcje? Bo jest nowe, bardziej dopasione czy ma inny znaczek i kolor? Konsola dziala to nie ma sensu jej zmieniac imo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli nowsza wersja jest usprawniona technicznie od poprzedniej ?

Edytowane przez Użytkownik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeśli nowsza wersja jest usprawniona technicznie od poprzedniej ?

Na 99,9 % nie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale samochód to nie konsola <_<

Temat do zamknięcia bo się tu syf robi :down:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.