ONE 698 Napisano 8 Wrzesień 2011 http://www.allps3trophies.com/retail-games/ico-shadow-of-the-colossus-collection-trophies.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 8 Wrzesień 2011 Zapowiadają się trudne i czasochłonne platynki. Kupuję ten zestawik w dniu premiery, ale trofeami nie będę się przejmował (w każdym razie przy pierwszym przejściu gry), że nie psuć sobie przyjemności z gry "duperelami". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps321 2 Napisano 24 Luty 2012 Ma ktoś może save (jakoś przy końcu) na trofeum Castle Guide? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac88 19 Napisano 12 Kwiecień 2012 Ma ktoś może save (jakoś przy końcu) na trofeum Castle Guide? Trofea naprawdę źle na niektórych wpływają ..... Po cholerę Ci save - napisz do Sony żeby Ci 50 lvl dali ... - żal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytanowy88 0 Napisano 24 Kwiecień 2012 Witam jeżeli ma ktoś save z gry shadow of the colossus z wszystkimi bossami (time trial) zwłaszcza 3 boss ukończony to chętnie albo wymienimy się jakoś albo kupię. Mam tą grę ale przeszło 3 miesiące leży chcę ją po prostu sprzedać a chce mieć 100%. Darować sobie komentarze w stylu żal mi ciebie itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Levy_ 5 Napisano 25 Kwiecień 2012 Jak się nie myle to nawet jak będziesz miał sejvy innego użytkownika to i tak ci trofea nie wpadna, są jakies zabezpieczenia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 25 Kwiecień 2012 Dokładnie też tak mi się wydaje. I nawet chyba tak jest:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytanowy88 0 Napisano 30 Kwiecień 2012 Kiedyś już miałem save z gry od kumpla i normalnie wpadały w razie co nie zaszkodzi spróbować, jak by ktoś miał i chciał pomóc niech pisze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TyQ 0 Napisano 2 Czerwiec 2013 Ja mam problem z trofeum dotyczącym staminy czyli łapania jaszczurek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 2 Czerwiec 2013 Poradnik - http://www.ps3site.pl/forum/topic/69642-shadow-of-the-colossus-hd/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TyQ 0 Napisano 5 Czerwiec 2013 Dziękuje bardzo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach