Kufir 22 Napisano 15 Październik 2011 Jeśli chcielibyście poszerzyć skład to jestem chętny do wspólnego grania :) PSN: Kufir_PL Battlelog: Kufir Headset: jest Wiek: 29 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 15 Październik 2011 Poszła dziś fala zaproszeń ode mnie ;). Czekam na headset, więc póki co nie ma co robić ustawek ze mną na BC2, ale jak tylko będzie to dam znać :0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 16 Październik 2011 popieram koncepcje rozszerzenia składu ;-) przy 30 os bedzie możliwość częstego rozgrywania funowskich wewnętrznych meczy ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 16 Październik 2011 A może dzisiaj zbierzemy się jakąś większością i pykniemy w BBC2? :thumbsup: Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 16 Październik 2011 Ja cały czas grałem w CoD albo MoH i przez opinie ze BF jest cienki jakoś nie miałem okazji pograc w ta gierkę. Po zagraniu w bete kupilem BC2 :D wiec pograc chętnie ale z moim wyposażeniem obecnie szału nie ma :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 16 Październik 2011 Jutro wszystkich dopiszę do listy. Lista zamknie się na 30 os. Ultima odwołała mi Limitke...odwołałem wiec preordera i szukam gdzie indziej. Masakra :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hellhound 4 Napisano 16 Październik 2011 Ja zamówilem w Empiku i jak dotąd jeszcze zadnego info nie bylo wiec chyba wszystko gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nathrent 106 Napisano 16 Październik 2011 za dłuo zwlekałeś :(, ja złożyłem w połowie bety i na razie jest ok, po premierze na takim gametrade pewnie będą ekipy na te dlc, a w saturnach, mm etc. sa preordery (chyba) tańsze więc teoretycznie mogłoby wyjść na to samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 16 Październik 2011 (edytowane) No to może i ja się wpiszę na listę tylko nie wiem czy się nadaję bo mam 4 z przodu :laugh: PSN: portek Battlelog: portek Headset: tak Wiek: 44 Jutro wszystkich dopiszę do listy. Lista zamknie się na 30 os. @Palpatine_79 lepiej może nie zamykaj listy,bo przyjdą takie dni że z trzydziestu chłopa będzie ledwo uzbierać na sqad czteroosobowy - stopniowo zaczną się wykruszać. Na bieżąco update pierwszej strony. Edytowane 16 Październik 2011 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 16 Październik 2011 siema panowie jak to bedzie z battlelogiem trzeba bedzie od nowa wszystkich zapraszac i pluton od nowa tworzyc czy zostanie wszystko ,tylko rangi z wyzeruja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 16 Październik 2011 Mówili tylko o wykasowaniu statystyk, więc podejrzewam że konta i lista znajomych, podobnie jak plutony itp pozostaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boneso 61 Napisano 16 Październik 2011 Witam! tez zglaszam sie do grania z rodakami;) PSN ID: bonesO_PL Headset: TAK wiek:22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 16 Październik 2011 Witam! tez zglaszam sie do grania z rodakami;) PSN ID: bonesO_PL Headset: TAK wiek:22 Myślę, że pomyliłeś tematy, albo z lenistwa nawet nie przeczytałeś 1 posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MFMONK 16 Napisano 16 Październik 2011 Ultima odwołała mi Limitke...odwołałem wiec preordera i szukam gdzie indziej. Masakra :verymad: Uuuu.. a kiedy zamawiałeś jeśli można wiedzieć? Też w Ultimie brałem, zawiało grozą teraz troszkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 16 Październik 2011 ja też w ultimie... a macie kody do dlc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba_K_2 108 Napisano 16 Październik 2011 Ja mam kody, są w zakładce Moje Zamówienia. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomalo 2 Napisano 16 Październik 2011 no właśnie ja też mam... więc chyba jest szansa na tą limitkę :) Palpatine, a Ty miałeś kody do dlc nim Ci limitkę odwołali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwit 0 Napisano 16 Październik 2011 Palpatine_79 jeśli lista nie zamknie się na 30 osobach to zgłaszam swoją kandydaturę do squadu :) a jak nie będzie miejsca to i tak dodaje wszystkich z listy jak tylko przyjdzie pre-order chodzi przecież o fun:) psnid: marwit battlelog jest, headset jest, wiek 30... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 17 Październik 2011 (edytowane) Limitke zamawiałem pod koniec bety...widocznie się spóźniłem. Jakby ktoś znalazł jakiś sklep gdzie można jeszcze kupić to proszę o info. Na allegro jest parę sztuk ale tylko wersje ang. edit. zamówione. + dla Kuby za namiar :thumbsup: Edytowane 17 Październik 2011 przez Palpatine_79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 17 Październik 2011 (edytowane) No to luzik. Ciekawe czy wszyscy w plutonie mają pre-ordery na limitki? @ derr, no chyba właśnie jeszcze udało mu sie trafić. poczekamy zobaczymy. Edytowane 17 Październik 2011 przez rembix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deerhunter 45 Napisano 17 Październik 2011 Sądząc po wpisie naszego przywódcy nie wszyscy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuma0033 3 Napisano 17 Październik 2011 (edytowane) Jesli jeszcze bedzie miejsce chetnie sie przylacze PSN: kuma0011 Battlelog: kuma0011 Headset: tak Wiek: 21 Edit: Sory za pozno zobaczylem ze brani pod uwage sa tylko gracze 30+ Pozdrawiam ;) Edytowane 17 Październik 2011 przez kuma0033 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eXiDe 1 Napisano 17 Październik 2011 Ja zakupiłem preordera dawno, dawno temu w sklepie ps3site i cierpliwie czekam :). W euro można jeszcze kupić: http://www.euro.com.pl/gry-playstation-3/electronic-arts-battlefield-3.bhtml Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palpatine_79 220 Napisano 17 Październik 2011 Ja zakupiłem preordera dawno, dawno temu w sklepie ps3site i cierpliwie czekam :). W euro można jeszcze kupić: http://www.euro.com....lefield-3.bhtml Pzdr. To raczej nie jest Limitowana Edycja, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan831 16 Napisano 17 Październik 2011 3kropki.pl maja limitki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach