Andreios 10 Posted December 30, 2012 (edited) Szukam chętnych do zrobienia grupowych zadań w online. Chętni Proszę mnie dodać do znajomych z dopiskiem że NFS. Będę chętny, bo dopiero co zacznę grać w tą grę, ale tak dopiero za 3-4 dni. p.s. Grasz na kierownicy czy na padzie? Edited December 30, 2012 by Andreios Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted December 31, 2012 Będę chętny, bo dopiero co zacznę grać w tą grę, ale tak dopiero za 3-4 dni. p.s. Grasz na kierownicy czy na padzie? Już wszystko zrobiłem z randomami i gra sprzedała się w ciągu paru godzin, nawet pomimo braku Online Passa. W ogóle na PSS nie ma Online Passa do tej gry do kupienia, więc jak kupujesz uzywkę to jesteś w dupie, bo platyny nie zrobisz na bank. Ja grałem na padzie, ta gra nie jest warta podpinania kiery wg mnie :P Share this post Link to post Share on other sites
Andreios 10 Posted December 31, 2012 Mam wersję cyfrową :P Jeśli ktoś byłby chętny na ustawkę to zapraszać:) Share this post Link to post Share on other sites
Redweiler 0 Posted July 18, 2013 Ma ktoś ochotę pograć w zespole? posiadam headset /dobrze byłoby gdybyś również posiadał/ pisac i dodawac do znajomych w PSN moj nick: Redweiler Share this post Link to post Share on other sites
DarkShadowPL 306 Posted August 24, 2013 Szukam chętnych do pogrania i zdobycia celów zespołowych pisać na DarkShadowPL z dopiskiem Run. Gram przeważnie wieczorami. Share this post Link to post Share on other sites
DobraMorda 0 Posted February 26, 2016 Gra w to ktoś jeszcze? :D psn DEGUSTATOR- (z myslnikiem) szukam kogoś do pomocy przy trofeach online :) Share this post Link to post Share on other sites