Skocz do zawartości
zdun

Kolekcje Hd - Wyzysk Sentymentalny Czy Pozytywne Wspomnienia?

Rekomendowane odpowiedzi

+ dla GTA HD i jeszcze wstawiennictwo dla Fatal Frame'a ;) i The Thing...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak już składamy zamówienia, to ja bym poprosił Legacy of Kain i MediEvil :biggrin:

Edytowane przez Hadzio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to, że będzie Doom zremasterowany, to pewnie każdy wie. Ciekawi mnie, czy podobny zabieg doczeka kiedyś Quake (II - wspomnienia, III - super zabawa w sieci, a IV to miodny singiel)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym chetnie zobaczył unreal w wersji remake :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to, że będzie Doom zremasterowany, to pewnie każdy wie. Ciekawi mnie, czy podobny zabieg doczeka kiedyś Quake (II - wspomnienia, III - super zabawa w sieci, a IV to miodny singiel)

Kurde ja nie wiem :D A marze o tym od poprzedniej generacji...Coś wiadomo dokładniej na czym będzie polegał ten remaster? Ja chciałbym tylko grafe current-gen. całą mechanike i wszystko inne mogliby zachować. To będzie Ultimate Doom i Doom II?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze Soldier of Fortune, to byl kozak FPS. :D Na tamte lata gra byla strasznie brutalna...

@up

Ponoc to maja byc zwykle Doomy (jedynka i dwojka) a trojka doczeka sie dodatkowyc misji, ciut lepszej grafiki (takiej jakosci jak na niektoryc modac raczej nie uswiadczymy) trofea plus jeszcze dodatek (pewnie tez ze zmieniona grafika).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czytałem tematu , odpowiadam na postawione pytanie : dla mnie możliwość zagrania w gry , w które nie mogłem zagrać , bo nigdy nie miałem ps2 , dziękuję za god of war'y , czekam na gran turismo . Wszystko w temacie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto jednak poczytać gdyż można się dowiedzieć właśnie jakie perełki cie w tym momencie omijają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na szczęści we wszystkie gry wychodzące w kolekcjach HD grałem na PS2.

Jednak jeśli wyszłoby jakieś dobre oldschoolowe jRPG (w kolekcji) to na pewno bym się skusił.

Garstka tych gier jest na PS3, a kiedyś godzinami się w nie zagrywałem.

Ogólnie kolekcje HD na duży plus, nikt nie zmusza do zakupu więc dobrze że są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie właśnie omija mnie Akademia Gran Turismo , bo moje Ps3 znów postanowiło poświecić żółtą diodą , od początku roku wymieniałem pastę z 7 razy , najpierw co miesiąc-półtora , a ostatnio pada mi co parę dni , więc częściej naprawiam niż gram niestety , ale chcę kupić samochód z monitorami w zagłówkach i Ps2 do niego i wtedy sobie nadrobię .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem za kolekcjami HD świetna sprawa jak mogłem w pierwsze częśći God of War zagrać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

devil may cry hd za 80 zł. Czy warto?? 1 i 2 ukończyłem na ps2 (po słabej 2ce podarowałem sobie 3kę i słyszałem że spory błąd zrobiłem) warto dla 3ki?? Pytam tych co mieli dmc hd i widzą co i jak poprawiono...

1kę mam raczej ostro ograną, 2ki jak mocno nie poprawili to raczej nie ruszę a 3kę: cóż ciekawy jestem...

Edytowane przez zdun1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto - to chyba najlepsza edycja HD jaką ostatnio wypuścili...

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że ominęła mnie poprzednia generacja za reedycjami jestem za.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie myślę albo ona albo jak and daxter (grałem na ps2 tylko w jedynkę i podobała mi się).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wolałbym DMC'a niż Jak'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie grałeś w 3 to bierz bo 3 jest zajebista.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę w Jak 1 i mam mieszane uczucia. Niby jest ok ale kamera wszystko psuje. To jakiś koszmar. W 2 i 3 będzie lepiej?

A DMC HD trzeba będzie kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam trzy kolekcje HD tj. Sly Cooper , Jak & Daxter i Ratchet & Clank i powiem że jestem bardzo zadowolony z tego , że mogłem pograć w te gry na PS3 w HD , warto polecić takie kolekcje tym co nie grali w nie na PS2 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio przeszedłem ICO HD. Genialna gra, po prostu genialna. Dla mnie 9,5/10.

Wyzysk? Ta gra jest warta każdych pieniędzy.

Wspomnienie? Nie grałem w tą grę na PS2, gdyby nie kolekcja HD umarłbym w nieświadomości.

Warto dodać że HD jest prawdziwe a nie dla picu, aż trudno uwierzyć ze ta gra ma ponad 10 lat i tylko ją podkręcono.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzysk ? jaki wyzysk kto chce to kupuje , nikt nikogo do niczego nie zmusza . Dla mnie pomysł z kolekcjami HD to bardzo dobre rozwiązanie zwłaszcza dla młodszych graczy którzy nie grali na PS2 tylko odarazu na PS3 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W samej nazwie tematu odniosłem się do starych wyg... Znaczy do fanów poszczególnych serii (np. mgs), czy dla nas jest to wyzysk czy dobre wspomnienia (dla mnie to 2gie a w kolekcji mam: nie dość że oryginały z ps2 to jeszcze hd coll choćby mgsa, ico, pop czy silent hilli i na ps3 dalej zagrywam się w te tytuły).

Dla nowych (młodych stażem jeżeli chodzi o gameing) sprawa jest prostrza... Kupować!! Zobaczycie jak dobre są mgsy, ico coll czy inne prince of persie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam cichą nadzieję na kolekcję hd Resident Evil 1 i 0 z Gamecube'a. Niedawno została wydana kolekcja hd 'celowniczków' z serii Resident Evil, które chyba pochodzą z Wii. :)

Edytowane przez KoRnick90

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nintendo jest bardzo restrykcyjne i bez walki praw nie odda (vide mgs twin snakes...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi