Skocz do zawartości
ONE

Dishonored

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos zdobyl trofke...by my hands alone??dali za nia braz a jest tak trudna ze mw2 na veteranie zdaje sie byc przy tym easy:)w ogole powinny byc srebrne trofki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam jest jakaś możliwość zmiany języka niewiem dlaczego ale mam ją po francusku odinstalowywałem i zmieniałęm język konsoli na angielski ale nic nie dało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

a w grze zmieniałeś język?

Ja ustawienie języka miałem zawsze przy włączeniu gry

:x: Polski

:triangle: Ruski

:cicle: Bułgarski

:square: Fajny

Oczywiście to przykłady :biggrin:

Za każdym razem przy włączeniu mnie o to pytało

Edytowane przez ExVitallin_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

a w grze zmieniałeś język?

Ja ustawienie języka miałem zawsze przy włączeniu gry

:x: Polski

:triangle: Ruski

:cicle: Bułgarski

:square: Fajny

Oczywiście to przykłady :biggrin:

Za każdym razem przy włączeniu mnie o to pytało

Jak włanczałeś gre to cie pytało mnie nie pytało jeszczeraz włoncze i zobacze.

nie mnie nie pyta o język normalnie sie gra włancza.

A da sie w grze zmienić. ???

Edytowane przez piotrek1231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra z rodzimej dystrybucji, ma tylko trzy języki do wyboru: polski, czeski i węgierski...

Innej opcji nie ma - a skoro masz grę po Francusku, to pewnie jest od innego zagranicznego dystrybutora...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

poczytałem na necie.Da się zmienić język,ale będziesz musiał się sporo pobawić

http://www.ps3crunch...-rogero-4-21CFW

Wow i ja to mam zrobić ??? Damy rade. :banana:

Zeby dać język angielski trzeba mieć piracką wersje a ja takiej nie mam chociaż tak wyczytałem w tym linku.

Edytowane przez piotrek1231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A DLC jak nie ma tak nie ma pieperzona Cenega znowu zawaliła sprawę. Czy to jest normalne żeby 3 miesiące od premiery DLC nie bylo go w polskiej wersji (właściwie to tylko z powodu polskiej wersji). Co najlepsze nic nawet nie słychać o przyblizonej dacie. Nie mam co prawda ciśnienia dużego na te wyzwania, teraz przchodzę grę trzeci raz i nadal nie odkryłem wiekszości rzeczy (np. jak wejść do sekretnego pokoju Nadrewidenta), ale takie rzeczy jakie robi Cenega (jakich nie robi właściwie) to kompletny brak profesjonalizmu. O ile polska wersja była ok tak reszta jest do kitu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj dotarła do mnie moja kopia gry, ale zagram dopiero w weekend :( Nie jestem mocno napalony na ten tytuł, więc mogę być pozytywnie zaskoczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A DLC jak nie ma tak nie ma pieperzona Cenega znowu zawaliła sprawę. Czy to jest normalne żeby 3 miesiące od premiery DLC nie bylo go w polskiej wersji (właściwie to tylko z powodu polskiej wersji). Co najlepsze nic nawet nie słychać o przyblizonej dacie. Nie mam co prawda ciśnienia dużego na te wyzwania, teraz przchodzę grę trzeci raz i nadal nie odkryłem wiekszości rzeczy (np. jak wejść do sekretnego pokoju Nadrewidenta), ale takie rzeczy jakie robi Cenega (jakich nie robi właściwie) to kompletny brak profesjonalizmu. O ile polska wersja była ok tak reszta jest do kitu.

radziłbym spróbować triku z wykorzystaniem konta uk o ktorym pisałem kilka postów wcześniej .nie wiem czy się uda,ale spróbować można .nikt mi jeszcze nie odpisal czy to działa.a ja swoj dodatek znalazłem głęboko zakopany w pełnej wersji gry w tym nowym psn które jest do zada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tyle : wolę nie ryzykować. Wiem że ten dodatek kosztuje ze 20 zł ale wątpie zeby wersja z UK działała. Dawno by już ja wydali, jedyny problem jaki widze to po prostu polskie napisy (ewentualnie inne jeszcze bo Cenega dystrybuuje jeszcze na Rosje Czechy i Węgry). Mam polska wersje z numerem BLES 01714. Jak się sciaga DLC to powinno byc napisane cos w rodzaju "ten dodatek jest kompatybilny z wersja BLES XXX". Kazda wersja ma jak mi sie wydaje inny kod.

Może by tak napisac do Cenegi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie w kulki leca z tymi dodatkami.zbyt duza rozbieznosc w datach.sprobuj napisac post(duzo ich tam nie ma)na oficjalnej stronie dishonored.moze admin cos odpisze???ja juz gram od dawna i powiem ze sa poprostu mega trudne jezeli chcesz 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem po około 2-3 godzinach gry i muszę przyznać, że jest nieźle. Jedyny minus to nawet nie związany z grą tylko to, że ostatnio grałem w Hitmana, więc skradania się mam póki co lekki przesyt :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dlaczego przeszedłem grę i w każdej statystyce misji mam "nikt nie został zabity" oraz "nikt nie został zaalarmowany", a mimo tego nie wpadły mi trofki "Czyste ręce" i "Duch", a "Cień" już tak? Może to być dlatego, że w 7 misji zabiłem dwa psy? :/

Edytowane przez Ayakashi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłuszoną i "odłożoną" przez Ciebie postać, mogły skonsumować szczury - to też jest liczone jako zabójstwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ugh... Nie mam pewności, że tak nie było. No cóż, drugie podejście spróbuję na wysokim poziomie chaosu, a potem jeszcze raz, by zaliczyć "czyste ręce". Warto - gra jest świetna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto tym bardziej, że ostatnia misja znacząco różni się w wersji low i high chaos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem w misji 2 Spoiler jestem w momencie gdy 2 kolesi idzie na wino rozwalam jedną szklankę i gdy oni to zobaczą idą na dół i tam jeden koleś chce zabić drugiego jak mam ukończyć tą misje tak by żaden koleś nie zginą ????? Koniec Spoilera.

Drugie pytanie przeczytałem że są jakieś questy które są potrzebne do platyny u babci i slackjacka gdzie one są gdy ukończyłem gre spotkałem babcie jakąś ale nie obchodziła mnie ona. ?

Trzecie pytanie w misji pierwszej zaliczyło mi 1 zabójstwo chyba moją uśpioną ofiare wszamały szczurki czy jeśli powtórzę misje gra zaliczy trofeum czyste ręce. ?

Czwarte pytanie jeśli przeciwnik ma nad sobą trzy pioruny ale nie są one czerwone to znaczy że mnie wykrył.?

Piąte pytanie chce wbić tofeum duch, i zaliczy mi je jeśli przeciwnik bd miał 1 piorun nad sobą czy musze ukończyć gre tak żeby nigdy żaden przeciwnik ich nie miał. ?

Soryy za tyle pytań ale kusi mnie platyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super spoiler xD

1.Gdy zobaczysz,że typek robi zamach na tego drugiego,użyj kuszy z nabojem usypiającym

2.Jeśli użyjesz serca w 1 misji znajdziesz relikt w domu, w tym właśnie domu znajdziesz babcie.Da Ci misję,żebyś coś dla niej zrobił,po zrobieniu tego dostaniesz relikt

3.jeśli w podsumowaniu zobaczysz,że kogoś zabiłeś,to powtórz etap i tyle.Ważne żeby w końcowych podsumowaniach było,że nikogo nie zabiłeś i nie zaalarmowałeś

4.Wykrycie jest wtedy,gdy usłyszysz dźwięk.Zrób test,po którym poziomie słyszysz dźwięk

5.Spokojnie,wystarczy że nie będziesz słyszał dźwięku po zauważeniu xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super spoiler xD

1.Gdy zobaczysz,że typek robi zamach na tego drugiego,użyj kuszy z nabojem usypiającym

2.Jeśli użyjesz serca w 1 misji znajdziesz relikt w domu, w tym właśnie domu znajdziesz babcie.Da Ci misję,żebyś coś dla niej zrobił,po zrobieniu tego dostaniesz relikt

3.jeśli w podsumowaniu zobaczysz,że kogoś zabiłeś,to powtórz etap i tyle.Ważne żeby w końcowych podsumowaniach było,że nikogo nie zabiłeś i nie zaalarmowałeś

4.Wykrycie jest wtedy,gdy usłyszysz dźwięk.Zrób test,po którym poziomie słyszysz dźwięk

5.Spokojnie,wystarczy że nie będziesz słyszał dźwięku po zauważeniu xD

W pierwszej misji pierwsza misja to ucieczka z więzienia /????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma ktoś jakieś wieści na temat nowego dlc?jest już kolekcja trofeów,ale nigdzie ani slychu co się będzie działo...cholera,jeszcze nie udało mi się pobić dunwall city trials,są nie do przejścia na ps3.2 misje sobie darowalem dopóki nie zrobią patcha bo wprowadzaja mnie w szał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli wczytam grę od 7 misji w zapisach (nie z statystyk, tylko z menu "wczytaj", każda misja jest na początku zapisywana) i przejdę do końca, to czy zdobędę trofea "Czyste ręce", a także "Duch"? Wydaje mi się, że to tam popełniłem błąd...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi