jodzio 197 Napisano 2 Październik 2012 mam nadzieje ze pojawi sie gra na store do kupienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Październik 2012 @up w usa jest. Czy będzie w UE przekonamy się jutro. Dostałem odpowiedź od muve co do terminu dostawy preorderów Na pewno dotrą najpóźniej w dniu premiery do Klientów. :) Czyli żadnej niespodzianki typu 2 dni wcześniej nie będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 2 Październik 2012 Dotrą NAJPÓŹNIEJ w piątek, więc szansa jednak jest. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Październik 2012 Muve: Update - NBA 2k13 wysyłamy już jutro! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 2 Październik 2012 Było takie zainteresowanie najwidoczniej, że nie ma już możliwości zakupienia gry na Muve w tej chwili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojna 0 Napisano 2 Październik 2012 Chcialbym wszystkich wielbicieki koszykowki zaprosic serdecznie do wirtualnej ligi NBA na 2k13: http://www.probasket...3-liga,152.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koziou89 8 Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) Muve: Cytat Update - NBA 2k13 wysyłamy już jutro! Ooooooooo taaaakkkk, mam wielką nadzieję, że jak będę wracać ok. 19 z pracy będę mieć do odbioru swoją 2K13 w paczkomacie :) Edytowane 2 Październik 2012 przez Koziou89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmuraIV 1 Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) czy coś wiadomo czy edycję kolekcjonerską również jutro wyślą ? dziwne bo teraz na stronie muve już jest niedostępna zwykła wersja gry na ps3 .... Edytowane 2 Październik 2012 przez chmuraIV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolala 6 Napisano 2 Październik 2012 Pewnie podobnie jak już kolega wspominał wcześniej odnośnie kolekcjonerek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) Z tą różnicą, że zwykłe wersje na 100% jeszcze będą. Tylko nowa dostawa może być za 2-3 tygodnie Kolejne boosty do kupienia: Blue Diamond Jewelry Collection ($24.99) – Unlocks a diamond jewelry set for your MyPLAYER that provides a +10 boost to all attributes. Collection includes diamond watch, bracelet, earrings and rings. Attribute boosts are applied upon ownership, and jewelry items need not be worn to receive boosts. Collections do not stack, and if multiple collections are owned, only the highest boost will be applied to your MyPLAYER. Gold Jewelry Collection ($4.99) – Unlocks a gold jewelry set for your MyPLAYER that provides a +3 boost to all attributes. Collection includes gold watch, bracelet, earrings and rings. Attribute boosts are applied upon ownership, and jewelry items need not be worn to receive boosts. Collections do not stack, and if multiple collections are owned, only the highest boost will be applied to your MyPLAYER. Jewelry Collection ($9.99) – Unlocks a platinum jewelry set for your MyPLAYER that provides a +6 boost to all attributes. Collection includes platinum watch, bracelet, earrings and rings. Attribute boosts are applied upon ownership, and jewelry items need not be worn to receive boosts. Collections do not stack, and if multiple collections are owned, only the highest boost will be applied to your MyPLAYER. Edytowane 2 Październik 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Październik 2012 Było takie zainteresowanie najwidoczniej, że nie ma już możliwości zakupienia gry na Muve w tej chwili. znowu dostepny "zwykle w 24 h" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Październik 2012 Skoro już 24h to już nie preorder a więc bez bonusa. Nie ukrywam, że intryguje mnie możliwość pogrania Justinem Bieberem :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Październik 2012 tak do 10 byl preorder, poniej status zmienili. a ze znizka za 115 zl to pewnie duzo osob sie skusi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolala 6 Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) Oj tak, brzmi zacnie :P - oczywiście możliwość gry Bieberem ;) Swoją drogą ktoś wie czy kody na dodatek ASW będą w pudełku czy będą wysyłane mailem? Gdzieś na forum 2Ksports widziałem, że sporo ludzi pisało, że nie mieli w pudełku kodów. Edytowane 3 Październik 2012 przez kolala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gierap 15 Napisano 3 Październik 2012 Jak.komuś wpadnie w łapki 2k13 wcześniej niż w dniu premiery to liczę na szybkie sprawozdanie z gameplayu:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolala 6 Napisano 3 Październik 2012 Właśnie sprawdziłem info ma muve.pl i już moja kopia jest w drodze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IMPERATORE_PL 133 Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) Również potwierdzam. Jutro wieczorem, będzie naparzanko. ;) Ciekawe jak rozwiążą sprawę DLC. Dadzą jakiś kod do gry, czy coś osobno, czy jak. Czytałem, że Amerykanie mają problem z użyciem kodu na niego, oby u nas tego problemu nie było. Edytowane 3 Październik 2012 przez IMPERATORE_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzu 0 Napisano 3 Październik 2012 Ja już mam swoją wersję na x360, zakupiłem w sklepie w Warszawie dla zainteresowanych na priv podam gdzie by nie robić reklamy. Co do DLC to mam go w środku przy książeczce. Zwróćcie uwagę czy będziecie mieli taką najlejkę na opakowaniu. http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/552467_530954410264445_518230219_n.jpg O grze można już poczytać od jakiegoś czasu pod tym linkiem. http://slamdunk.com.pl/nba-2k/2k13/pierwsze-wrazenia-z-nba-2k13-asso-online-by-adi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Październik 2012 Dla zainteresowanych gra będzie w PS Store także w Europie NBA 2K13 (Releases 5th October) Price: £49.99/€59.99 PEGI: 3 Availability: All size 9,1 GB (dane z US Store) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) Dla zainteresowanych gra będzie w PS Store także w Europie NBA 2K13 (Releases 5th October) Price: £49.99/€59.99 PEGI: 3 Availability: All size 9,1 GB (dane z US Store) dobra wiadomość ;) Edytowane 3 Październik 2012 przez jodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 3 Październik 2012 w jakiej cenie będzie po przeliczeniu na złotówki? 249zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 3 Październik 2012 (edytowane) w jakiej cenie będzie po przeliczeniu na złotówki? 249zł? niby wychodzi po przeliczeniu 239zł ale to dziwne jest. Inna gra tydzień temu niby też €59.99 a u nas 209zł. Z kolei fifa €69.99 a u nas 249zł EDIT. na portalu ps3site podali info 209zł! Edytowane 3 Październik 2012 przez jodzio 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Październik 2012 Akurat portal ps3site to nie zawsze wiarygodne źródło w kwestii przeliczania cen z euro Obstawiam ze będzie 219 60x3,6= 216 Jak już będzie na storze niech ktoś potwierdzi. Najlepiej przy użyciu opcji szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 3 Październik 2012 Akurat portal ps3site to nie zawsze wiarygodne źródło w kwestii przeliczania cen z euro Obstawiam ze będzie 219 60x3,6= 216 mam 36zł na koncie. złożę się z kumplem po 100 i bedzie nba. jak wyladuje za 239 to porażka :( wtedy bedzie trzeba aż za 300 doladowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 3 Październik 2012 albo jestem ślepy albo brak NBA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach