Patricko 8082 Posted June 1, 2012 Nowy Most Wanted robiony przez Criterion. Co z tego będzie? Kolejna jazda po jednej szerokiej drodze? Czy może tym razem dostaniemy całe miasto do dyspozycji? Czekamy na więcej informacji. Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 1, 2012 (edited) To będzie zajeboza, także w moim przypadku preorder, zaraz gdy takowy się pojawi... :) Prezentacja, zapewne w wykonaniu Sullivana i Webstera, już (dopiero) w poniedziałek na konferencji EA. Edited June 1, 2012 by PonurakPS3 Share this post Link to post Share on other sites
Oranje 65 Posted June 2, 2012 Liczę na powrót starego, dobrego NFS'a. Hot Pursuit był dobry, ale reszta wydana na PS3 conajmniiej średnia. Ahh ten MW z PS2. Ile godzin spędziło się przy tej grze w towarzystwie innych :ermm: Share this post Link to post Share on other sites
Kufir 22 Posted June 2, 2012 NFS Hot Pursuit robiony przez Criterion to obok Blura dwie najlepsze arcadowe sciganki na ps3. NFS HP dla mnie był po prostu genialny (oczywiście mowa tutaj o trybie multi), brakowało jedynie Marki Ferrari. Most Wanted tez robi Criterion więc nie może być źle :) Mieszanka Bournouta z NFS to jest to ! :) Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 2, 2012 (edited) Owszem Hot Pursuit było świetne, zaraz po premierze zamknąłem się w pokoju i wyszedłem chyba po tygodniu. Sentyment do pierwszych NFS z serii Hot Pursuit z PS1 i PS2, oraz renoma Criterion sprawiły, iż wogóle nie zastanawiałem się wtedy nad preorderem... Teraz podobnie, wystarczy tytuł części + Criterion i już mnie mają :) EDIT: Czy mi się wydaje, czy kierowca na screenie jest w kasku?... Edited June 2, 2012 by PonurakPS3 Share this post Link to post Share on other sites
pack 698 Posted June 2, 2012 Żałuję, że nie grałem NFS: Hot Pursuit. Czekam niecierpliwie na gameplay. Share this post Link to post Share on other sites
Oranje 65 Posted June 2, 2012 To zagraj, bo na prawdę warto. Gra kosztuje nie wiele, a jest na prawdę świetna. Ponurak: Też mi się wydaje, że kierowca na głowie ma kask. A raczej na pewno. Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted June 2, 2012 Ja hp mialem brac na premiere, demo mnie zniechecilo i siegnalem po tytul ponad pol roku po premierze, a byl totalna miazga. Mega fun z gry i taranowania innych, dlatego ufam ze most wanted tez bedzie taki, anawet lepszy jesli bedzie otwarty swiat tak jak w protoplascie, gdzie spedzilem mega czasu na swobodnej, w poniedzialek mam nadzieje na trailer a moze i gameplay Share this post Link to post Share on other sites
Asull 155 Posted June 2, 2012 Również czekam na ten tytuł mam nadzieję że będzie podobny do HP bo multi i singiel wciągnęły mnie na wiele niezapomnianych godzin. Share this post Link to post Share on other sites
tata_arek 79 Posted June 2, 2012 Jeśli z moim wzrokiem jest wszystko w porządku, to miasto w nowym MW nazywa się Fairheaven City. Share this post Link to post Share on other sites
M Pejn 223 Posted June 2, 2012 A ja mam nadzieję, że to będzie stare, dobre Most Wanted, które pokochałem, a nie kolejny Burnout... Share this post Link to post Share on other sites
CrimeS 7 Posted June 2, 2012 Jeśli z moim wzrokiem jest wszystko w porządku, to miasto w nowym MW nazywa się Fairheaven City. Potwierdzam. Mam nadzieję że zrobią coś w deseń pierwszego MW niż czegoś typu HP aby nie zepsuli tej świetnej serii. Share this post Link to post Share on other sites
M Pejn 223 Posted June 2, 2012 No właśnie... Trzeba zobaczyć pierwszy gameplay, bo nie wiadomo w jakim kierunku ten tytuł pójdzie. Nic nie mam do HP, to bardzo dobra gra, ale tymi Burnoutami to ja już rzygam... Chcę w końcu pograć w dobrego, normalnego NFS'a. A takim ostatnim, normalnym i dobrym NFS'em był właśnie Most Wanted. Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted June 2, 2012 (edited) Hp zrobili w starym arcadowym stylu, mam nadzieje i mysle ze jedt to rozsadne studio, ktOre tego nie spieprzy, moze doda cos od siebie co z poczatku nie kazdemu przypasuje, ale i tak koniec koncow bedzie hit. Na paradise tez ludzie narzekali ze otwarty swiat etc, a dla mnie cudna gra i bardziej mi sie podobal niz poprzednie na zamknietych trasach @Homer no jakby to byl paradise w przebraniu realistycznych aut, to by byla padaka ale jednak mysle ze tego nie zrobia.. Oby poszli w kierunku starej czesci Edited June 2, 2012 by BrzozaLuk Share this post Link to post Share on other sites
amigo 158 Posted June 2, 2012 (edited) ja oczywiście oczekuję większej ilości bryk, lepszych opcji tuningu, jazdy w nocy no i fajnie by było jakby powrócił drift znany ze starszych NFS'ów :whistling: btw. można by też popracować nad SI, bo jednak zdobycie pierwszego miejsca na black liście nie stanowiło większego wyzwania ;) Edited June 2, 2012 by amigo Share this post Link to post Share on other sites
wwseba97 50 Posted June 2, 2012 ja oczywiście oczekuję większej ilości bryk, lepszych opcji tuningu, jazdy w nocy no i fajnie by było jakby powrócił drift :whistling: Bez driftu ale mogli by dać cykl dnia i nocy :). Share this post Link to post Share on other sites
M Pejn 223 Posted June 2, 2012 Ciekawe czy wróci NFS'owy Bullet time... Fajnie się nim manewrowało, pamiętam robienie drifta pod lawetą. :D @seba Pewnie będzie tak jak w oryginale czyli tylko dzień. Ciekawe jak z fabułą, jak narazie gra wygląda mi na remake, czyżby znowu Black List? Share this post Link to post Share on other sites
dejvid1234 124 Posted June 2, 2012 E tam Black List było świetne, mi nie potrzeba zmian :P 1 Share this post Link to post Share on other sites
M Pejn 223 Posted June 2, 2012 No właśnie to był fajny patent i pewnie znowu go zobaczymy skoro ta gra ani nie wygląda na prequela czy sequela (w końcu nie ma dwójki przy tytule, to musi być remake). Share this post Link to post Share on other sites
Kaisus 208 Posted June 2, 2012 Hot Pursuit był fajny, a nawet bardzo ! Jednakże od MW oczekuję czegoś zupełnie innego, kariera ma być wciągająca i nie nużąca i oczywiście obowiązkowy tuning... Czekam z niecierpliwością na jakieś informacje. Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted June 2, 2012 wlasnie, wszyscy narzekaja na wtornosc w grach, ale tu taki remake bylby swietny, a czy bedzie wiejski tuning to juz mnie to wali, moze byc by ludzie byli zadowoleni i tak bede jezdzil spokojnie zrobionymi ze smakiem autami, a nie impreza z neonami i zderzakiem jak plug.. Boze juz chce ta gre :P Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 2, 2012 Okładka świetna i przejrzysta... :) Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted June 2, 2012 E tam jakies połsze i aston, sa lepsze auta :P ale kazdy ma swoj gust :P Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 2, 2012 (edited) Chodzi mi o styl okładki, mogli by nawet na taczkach popierdzielać... :) Tak przy okazji, strasznie ten czas zapierdziela. Pierwsze Most Wanted było tytułem startowym na X360, uwaga: 7(!) lat temu. Edited June 3, 2012 by PonurakPS3 Share this post Link to post Share on other sites
Mation 38 Posted June 3, 2012 Jak sobie przypomnę te godziny spędzone przy NFS:MW na PC to aż się łezka w oku kręci :) Mam nadzieje, że 2 będzie równie dobra i spędzę przy niej wiele godzin. Share this post Link to post Share on other sites