M Pejn 223 Posted June 4, 2012 Okładka jak okładka, stylem przypomina tą z oryginalnego MW. Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 4, 2012 stylem przypomina tą z oryginalnego MW No nie mów, przecież to dwa różne światy... :) Prędzej przypomina już Burnouta Paradise. Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted June 4, 2012 (edited) http://youtu.be/a6_E0X5Qc9s moze i troche zalatuje burnoutem, ale moim zdaniem kozak ! ciekawi mnie tylko czy bedzie mozna sobie spokojnie pojedzic po miescie czy od razu niebiescy na sygnale... oj bedzie wspaniale rozwalac ich raptorem Edited June 4, 2012 by BrzozaLuk Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 4, 2012 Premiera 30 Października! Share this post Link to post Share on other sites
DarkShadowPL 306 Posted June 5, 2012 Po trailerze stwierdzam jedno 'I Love It' na 100% preorder z mojej strony bedzie, tym bardziej że obecnie ujarzmiam NFS:HP od Criterion Share this post Link to post Share on other sites
InF'ernaL 61 Posted June 5, 2012 Nie tego chciałem i nie tego oczekiwałem od NFS:MW(2). Grafika ładna ale taka... bajkowa? :| System, to spychanie przeciwników... co to jest? Burnout? C'mon EA!!! Wątpie czy po tą grę sięgnę po tym co zobaczyłem. Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted June 5, 2012 Tutaj gameplay...nagrywane podpaską... Moje odczucia bardzo mieszane... Na pewno trzeba będzie poczekać na pierwsze rzetelne recenzje na YT, jak gra już wyjdzie. Po tym filmiku, to gra przypomina jakąś sieczkę na mieście niż cokolwiek ze starego Most Wanted'a. Coś czuję, że zakup dopiero warto rozpatrzeć, jak stanieje tak do 80zł :P No, ale nic. Poczekajmy na coś konkretniejszego... Share this post Link to post Share on other sites
CrimeS 7 Posted June 6, 2012 Po tym gameplayu na pewno tego nie kupię. CO ONI ZROBILI? BURNOUT?! Kamera i rozwalanie samochodów, nazwali NFS MW, aby więcej sprzedać a nie nawiązać albo zafundować dobry tytuł taki jak poprzednik. Share this post Link to post Share on other sites
M Pejn 223 Posted June 6, 2012 No Burnout, Burnout, od początku miałem takie obawy, że jednak Criterion się nie powstrzyma i wsadzi swój "genialny" design. Równie dobrze teraz mogą zrobić kolejne Burnouty i nazwać je Carbon, Pro Street, Undercover... Co by było, jakby dostali w łapy prawa do Dirta, matko boska... 1 Share this post Link to post Share on other sites
PonurakPS3 186 Posted June 7, 2012 (edited) Nowy Gameplay (Speedwall): Screeny: http://gamingeverything.com/22565/need-for-speed-most-wanted-screenshots/ Gra prezentuje się fenomenalnie w obecnym stadium produkcji, co właściwie było wiadome od samego początku. Martwi mnie natomiast zbyt duży nacisk na funkcje sieciowo-społecznościowe, gdyż na czas obecny praktycznie tylko o tym się mówi. Jako iż preferuję zabawę dla jednego gracza, to mam nadzieję że ta, będzie równie porywająca jak w Hot Pursuit. Dodatkowo potwierdzono modyfikację mechaniczną samochodów, oraz powrót czarnej listy. Od strony technicznej, tytuł prezentuje się niesamowicie, co nie powinno być zaskoczeniem skoro gra działa na silniku znanym z Hot Pursuit. Ultima przyjmuje już zamówienia przedpremierowe, gdzie w oświadczeniu prasowym znów wyodrębniono praktycznie tylko tryb sieciowy. Sam zamówiłem już edycję limitowaną, jednak wciąż czekam na głębszą prezentację trybu jednoosobowego. Edited June 7, 2012 by PonurakPS3 Share this post Link to post Share on other sites
MasterHamster 29 Posted June 8, 2012 A mi się bardzo podoba nowy Most Wanted... z tym, że nie traktuje go jako NFS tylko jako nowego Burnout'a, stąd może moje zadowolenie ;) Już Hot Pursuit był niezły ale wtedy problemem była monotonia spowodowana samą konstrukcją tras która pozwalała na przejechanie od startu do mety nie zwalniając gazu, na trasach które były właściwie prostymi odcinkami. Share this post Link to post Share on other sites
ulik10 40 Posted June 30, 2012 (edited) 16 minut z nowego MW! ;) Edited June 30, 2012 by ulik10 Share this post Link to post Share on other sites
wwseba97 50 Posted June 30, 2012 (edited) Kupie używaną. Ta gra to już nie need for speed. Jeśli kupić to spalić to nagrać i wysłać twórcom, że ta gra to szajs. Brawo Crietrion mam nadzieje, że nikt tego nie kupi a nawet zapiraci. Edited June 30, 2012 by wwseba97 Share this post Link to post Share on other sites
erwines 95 Posted July 4, 2012 nowy Hot Pursuit i The Run są świetne ale co do tego to mam mieszane uczucia Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted July 4, 2012 Erwines blagam Cie, o ile hp jest swietne to the run przy nim jest ostrym sredniakiem.. A most wanted? zapowiada sie na super zabawe Share this post Link to post Share on other sites
DarkShadowPL 306 Posted July 5, 2012 No dokładnie HP był fajny w Runa nie grałem. Ale jest oficjalne info, że Criterion Studio został oficjalnym deweloperem serii NFS (wyczytane w PSX Extreme). Więc kolejne odsłony mogą być również miodne. Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted July 5, 2012 The run bylby swietny, gdyby blackbox go tak nie zwalilo.. Konwencja wyscigu przez stany niczym cannonball? ekstra.. Szkoda ze z tych 3k mil(??) przejezdzamy ze 100 km, trasy mogly byc jakos generowane na dluzsze, online poprawiony a nie zwiechy, mechanika troche lepsza i byloby spoko, a tak sredniak. co do most wanted jeszcze, wszystkie narzekania ze bedzie jak burnout paradise.. Zle? jesli bedzie pomiedzy hp a paradise? nie odwala przeciez takiego arcade jak w burnoucie, a narzekania ze bedzie z tego wielkie arcade to litosci, w koncu nfs zawsze byl symulatorem....... Ja tam wierze ze bedzie dobrze, baa nawet bardzo dobrze.. Nie bedzie to moze forza horizon pod wzgledem wykonania ale wierze ze zaoferuje mnostwo dobrej zabawy Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted July 27, 2012 ale to ciagle i to samo jest pokazywane, nic nowego Share this post Link to post Share on other sites
Patricko 8082 Posted July 27, 2012 Gra pewnie też będzie cała tak wyglądać XD Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted July 27, 2012 No ale pokazali by jakis tryb, jakies opcje ciekawe.. zadania, a nie ta sama sciezka, przejazd ciemna uliczka i ciagle zolta carrera.. Share this post Link to post Share on other sites
Smaczne jablko 13 Posted July 28, 2012 Ehh, szkoda że to Criterion teraz będzie wytwarzać kolejne odsłony tego tasiemca o tak zacnych korzeniach. Niestety teraz głównie można się spodziewać gier podobnych do Burnouta lub dobrego NFS:HP. Nie ma co liczyć na powrót prawdziwego MW lub Underground z tym jakże przesadzonym tuningiem. Miało to swój urok ale teraz to już tuning będzie się ograniczał do wyboru koloru :/ Szkoda, bo chętnie zagrałbym w prawdziwego spadkobierce starszych NFS' ów :) Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted July 28, 2012 spadkobierca prawdziwego nfsa i underground? litosci.. od pierwswzej czesci zawsze byly to super samochody, a nie golf z szafka jako spojler.. Gdzie jest poruszony temat nfsa to od razu wszyscy psiocza o prawdziwym nfsie, a ja nadale nie wiem co sie stalo z takim hp ze nim nie jest? Share this post Link to post Share on other sites
Snafu 280 Posted July 28, 2012 spadkobierca prawdziwego nfsa i underground? litosci.. od pierwswzej czesci zawsze byly to super samochody, a nie golf z szafka jako spojler.. Gdzie jest poruszony temat nfsa to od razu wszyscy psiocza o prawdziwym nfsie, a ja nadale nie wiem co sie stalo z takim hp ze nim nie jest? No bo teraz trzeba narzekać i węszyć wszędzie jakieś spiski, oszustwa itp. Połowa ludzi opiera się tylko na opinii innych lub pseudo recenzji takich portalów jak chociażby ps3site.pl. Share this post Link to post Share on other sites
BrzozaLuk 876 Posted August 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1d0NC0dJfoY&feature=plcp Dla mnie to wyglada jak NFS, tylko ten hummer :D choc moze byc zabawnie jak jakas policyjna pierdola zatrzyma sie na jego zderzaku :D Share this post Link to post Share on other sites