pablos_83 4001 Napisano 11 Wrzesień 2012 http://www.007legends.com/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Wrzesień 2012 Dobre ! :) Trzeba będzie pograć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Wrzesień 2012 Dla fanów Bonda pozycja warta uwagi... Szkoda, że użyty silnik do najnowszych nie należy, więc na jakąś olśniewająca grafikę nie ma co liczyć - ale mam nadzieję, że klimat i gameplay nadrobią niedoskonałości obrazu... Pewnie się skuszę, ale jak cena spadnie do niższego poziomu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 11 Wrzesień 2012 No właśnie :) -. klimat :) na to liczę przede wszystkim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 6 Październik 2012 Nowy trailer 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 15 Październik 2012 (edytowane) Mały przegląd misji ;P - Misja nr 2 - na podstawie jednego z moich ulubionych Bondów ;) momentami fajna rozpierducha ;) Edytowane 15 Październik 2012 przez lennox 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Październik 2012 PlayStation-exclusive content revealed http://blog.eu.plays...ntent-revealed/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 16 Październik 2012 Niestety, IGN dał notę 4,5/10. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Październik 2012 Niestety, IGN dał notę 4,5/10. :( Bo to Ludzie małej wiary :D A tak na serio to też mam wielkie obawy mając w pamięci Quantum Of Solace w które zagrałem jakiś 30 min :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Październik 2012 Oceny w okolicach 4, 4,5 ; no niestety crap Quantum i Goldeneye miały ocenki w okolicach 70% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 16 Październik 2012 :( no nie wygląda to dobrze. W sumie kupię tę grę. Ryzyk - fizyk, jako zadeklarowany fan Bonda nie muszę się przekonać na własnej skórze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 18 Październik 2012 Zamieszczam Gameplay. Myślę, że po jego obejrzeniu wstępnie będzie można sobie wyrobić zdanie o grze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 19 Październik 2012 Mnie do tej gry zniechęca widok z pierwszej osoby, Bloodstone z 3osobowym bardzo mi się podobało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 31 Październik 2012 Recencja. http://www.ps3site.pl/recenzja-007-legends/131856 Ja po obejrzeniu paru trailerów i przeczytaniu recenzji zdecydowanie poczekam aż To stanieje. Nie dam tyle kasy za taki badziew .... a nadzieje miałem na dobrą gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 31 Październik 2012 Myślałem, że będzie lepiej :( Stanieje to się zakupi - szkoda, bardzo lubię 007 ale jedzie od tego crapem... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwaduzepe 124 Napisano 31 Październik 2012 Piszecie ze crap ale ze kupicie jak stanieje. Czy wy kupujecie wszystkie gry ? Pytam z ciekawosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 31 Październik 2012 Nie napisałem że to crap, tylko, że jedzie od tego crapem ;) Wszystkiego może nie - chociaż powoli wpadam w zbieractwo półkowe, ale jak wspominałem wyżej - lubię Bonda, i mimo jakości tej produkcji chciałbym w nią zagrać. Ale może nie za cenę porządnej premierówki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 31 Październik 2012 Piszecie ze crap ale ze kupicie jak stanieje. Czy wy kupujecie wszystkie gry ? Pytam z ciekawosci :) Jak to wszystkie ... pytanie bez sensu. Po prostu gra fajna ale nie warta aktualnej ceny i tyle, za chwilę stanieje i wtedy się ją kupi, co tu było niezrozumiałego to ja nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach