Jump to content
Sign in to follow this  
lennox

25.07.2013 - Depeche Mode - Warszawa, Stadion Narodowy

Recommended Posts

:) no nie mam wyjścia jadę

Ja jutro punkt 10 robię zakup biletu :) Sektor wybrany :P

Jako że pod koniec lat 80tych,czy początek 90tych z chłopakami tępiło sie depeszy a na całym bloku był długi napis "Witajcie w krainie gdzie depesz ginie" choćby mnie tam w lektyce za darmo nieśli nie chciałbym tego widzieć.

Wszyscy słuchali metalu.

Edited by kyron

A coś sensownego oprócz złośliwości i zawężonego horyzontu na jeden określony gatunek muzyczny masz do powiedzenia ?

Sądząc po retoryce i poziomie twojego wywodu raczej nie.

Skoro pamiętasz lata 80 tz. że "w miarę" leciwy jesteś, a wypisujesz głupoty jak obsypany trądzikiem młodzieńczym nastolatek, no chyba że zatrzymałeś się w tamtej epoce.

Ja się na Jarocinie wychowałem i co ? tz. że mam tylko Siekiery, Dezertera i Moskwy słuchać ?

Daj spokój z takimi żenującymi wywodami rodem nie wiadomo skąd.

Edited by lennox
  • Like 4

generalnie muzyki rockowej słucham od dawna... edukował nas brat mojego kumpla który był starszy od nas o 6 lat...

metalu słucham świadomie od 6-tej może 7 mej klasy teraz mam 37 lat... a więc trochę już lat jest stażu

było tak gdy miałem 16-17 lat, że ciary przechodziły na sam dźwięk nazwy zespołu DEPECHE MODE...

ciągle słucham metalowej muzyki... Dream Theater, Opeth, i wielu innych ale Depeszy UWIELBIAM, po prostu trzeba było czasu żeby zrozumieć wartość tej gigantycznej kapeli

na koncercie jestem obowiązkowo!

• Like 1

Jako że pod koniec lat 80tych,czy początek 90tych z chłopakami tępiło sie depeszy a na całym bloku był długi napis "Witajcie w krainie gdzie depesz ginie" choćby mnie tam w lektyce za darmo nieśli nie chciałbym tego widzieć.

Wszyscy słuchali metalu.

To jedna z najsmieszniejszych rzeczy ktore przeczytalem w tym roku. Ale wiem ze tak to wygladalo. Tylko od tego czasu wypadaloby dorosnac xd

• Like 1

Wyrosłem dawno i nie smuć się tak bo aż mi przykro :-) ale nie oglądałbym koncertu Depeche Mode nawet za darmo tak jak np. meczów naszej reprezentacji. Mam prawie 40che i obie konsole i myślę o kupnie Guitar Hero Metallica.

(P.S. Hejtuje tylko na kacu więc nieczęsto)

• Like 1

Kyron zatwardzialy metal:) nie zmienia się jak IRON MAIDEN:) szanuje takich ludzi i ich poglądy, jednakowoż, otwórz się na świat Kyron, jest tyle świetnych dźwięków, wyłączam oczywiście patologiczne nurty jak choćby, nasze swojskie polskie disco polo, densy i inne hiphopolo :)

bilety jeszcze nie kupione, z początkiem kwietnia... może się stykniemy przed imprezą ? Lennox

Wyrosłem dawno i nie smuć się tak bo aż mi przykro :-) ale nie oglądałbym koncertu Depeche Mode nawet za darmo tak jak np. meczów naszej reprezentacji. Mam prawie 40che i obie konsole i myślę o kupnie Guitar Hero Metallica.

(P.S. Hejtuje tylko na kacu więc nieczęsto)

Nie lubisz DM -> mnie nic do tego.

Ale co wnosi do tematu pozostała część Twojej wypowiedzi to nie ogarniam.

Poza tym jak 40 letni facet pisze o hejtowaniu na kacu po forach to trochę pozostawia wiele do życzenia.

Z mojej strony to wszystko.

............bilety jeszcze nie kupione, z początkiem kwietnia... może się stykniemy przed imprezą ? Lennox

My bilety już mamy :)

Jadę z Żoną i Córką.

Bardzo chętnie się z Tobą spotkam przed koncertem :)

Będzie mi miło ;)

W Wa-wie pewnie będziemy od rana :)

Edited by lennox

Panowie, prośba :)

Czy Ktoś z Warszawy może mi doradzić, gdzie najlepiej zostawić samochód w okolicy Stadionu Narodowego ?

Najlepiej jakiś parking strzeżony.