Jump to content
Sign in to follow this  
maciek34

Dodatek "polowanie" Do Moh: Warfighter

Recommended Posts

Witam,wie ktoś może jak uszyskać ten dodatek do Moh'a,gdyż po wpisaniu kodu nic mi się nieściągło a kolega kupił na xboxa wpisał kod i sciągnoł.Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

dodatek wyjdzie dopiero w grudniu. Albo kolega cię w konia robi albo ściągał coś innego

Edited by pchylin

To cie w uja zrobił bo dodatek w grudniu wychodzi. Chodź jak ma Limitke, to niektóre sklepy dodawały 2 kody na żołnierzy, może o to mu chodziło. Tak czy siak możesz teraz iść do niego i mu nakopać :)

Helo

Warto kupić to nowe DLC czy puchy na serwerach....

A jak nowe mapki, grał ktoś? Są OK?

Coś wnoszą do podstawki?

Dzięki za odpowiedź!

Dziwna sprawa mam limitke z przepustką sieciową na moim koncie , teoretycznie mam dostep do bety bf4 i dlc polowanie za free , jak chce je ściągnąć pokazuje że muszę zapłacić wtf?

Tak też zrobiłem a,e pisało , że już jest aktywowana , teraz jak chcę pograć to co jakiś czas mnie wywala bo nie mam nowej zawartości hehe szlag mnie trafia . teraz to chyba tylko pisac do ea jaja sobie robią chyba.

A jak pobierzesz z listy jeszcze raz ten plik który jest od online passa? Może to coś pomoże, chyba że już próbowałeś.

Heh juz działa wszystko poprostu próbowałem ściągnąć dlc z ps store przez wyszukiwanie manualne i wybrałem tylko jedna opcję , a że nowy wystrój ps store do mnie nie przemawia to się pogubiłem trochę .Teraz kursorem przejechałem na koniec i wybrałem opcję dodatków po czym wybrałem moh-a i jest do pobrania za free :).