Jump to content
Sign in to follow this  
pablos_83

Killzone Shadow Fall

Recommended Posts

Design nietypowy dla Killzone- taki mix Haloo z Crysis. Ale reszta powala! W koncu render z 2005 zostal osiagniety. Miasto w tle nie jest tekstura w niskiej rozdzielczosci, nie dorysowuje sie, i nie odbiega jakoscia od tego co widzimy kolo siebie. Swietnie, tego oczekuje od nex-genow. Narazie jest grubo! :) Szkoda, ze nie podali premiery. Chcialbym, aby to byl tytul startowy na Ps4. :)

• Like 1

Zwróciłem uwagę na genialny efekt dymu po wybuchu granatu :) Świetny klimat rodem z konfliktu Korea pdn. - Korea płn :D To musi się udać.

• Like 1

bardzo bardzo słabo. Rok temu na E3 pokazano BF3 na PC, który wygląda nie gorzej niz KZ na PS4. To ma być next gen? Oj Sony, to może być wasza ostatnia konsola....

Edited by Celt

Dem graphics dafaq?!? Czekam na jakiekolwiek info o multi, GG potwierdzilo swego czasu na Twitterze ze MP designerem jest ten sam typ ktory byl przy KZ2, takze nadzieja jest.

grafika dała czadu, jak zrobią dobry gameplay i multi, to jak nic będzie jeden z najlepszych must have'ów na PS4 ;)

grafika dała czadu...jezu wpisz sobie w yt BF3 Pc High Detail , wybierz HD i zobaczysz, ze już tam na pc grają w cos a la killzone rok niemal. I to ma starczyć na 7 lat? Ja pierdzielę, toż to żenada.

grafika dała czadu...jezu wpisz sobie w yt BF3 Pc High Detail , wybierz HD i zobaczysz, ze już tam na pc grają w cos a la killzone rok niemal. I to ma starczyć na 7 lat? Ja pierdzielę, toż to żenada.

Piszesz takie głupoty że szkoda słów żeby to komentować. Idź graj w tego BF3 na PC to wyjdzie to na dobre i tobie i nam. Porównaj sobie premierowe tytuły z PS3 z Uncharted3, FarCry3, Killzone3 czy inFAMOUS2. Opierasz swoje opinie na krótkim pokazie na watpliwej jakości streamie. Na rok przed premierą gry ty już wiesz że będzie brzydsza od Battlefielda. Kto Ci powiedział że to ma starczyć na 7 lat ? Może starczyć równie dobrze na 5 jak i na 10 lat. Ludzie chyba oczekiwali od PS4 rewolucji na miarę przeskoku z PSX na PS3.

• Like 6

Jest już pierwszy gameplay -->

Albo jesteś ślepy albo zrobili coś w stylu spowolnienia czasu.

Edited by Castiel

Człowieku BF3 na ultra nie ma nawet w połowie takiego draw distance. Ale pewnie nawet nie wiesz co to jest.

Edited by amsterdream
  • Like 2

oglądałem na żywo- zapowiada się mega gra. Mam tylko nadzieję, że będzie wspierać move jak K3 (move będzie bo mediamolecule szykują grę na ps4 z move)

Najlepsze ze to co widzielismy bylo robione pod stary dev-kit z 4GB pamieci, w dodatku to tylko alpha build xD oby nie skopali gameplay'u i multi a bedzie dobrze.

Jedyny faktyczny gameplay, pokazany na PS4, robiący niesamowite wrażenie. Mi na myśl od razu przyszła Cytadela z Mass Effecta. Efekty mistrzowskie. Oglądaliśmy ten gameplay na swoich komputerach, jak to musi wyglądać na dużym tv w Full HD, to nie chcę nawet myśleć. Oczekiwania podsycone do maksimum!

Celt - a myślałem, ze gatunek taki z jakiego się wywodzisz, już dawni wyginął.

Wow, najgorsze to, ze nie chciałem kupować ps4 zaraz po premierze, ze wzgledu na inne wydatki i całą masę gier na ps3... Ale jak to widzę to nie wiem czy sie powstrzymam :D

Wow, najgorsze to, ze nie chciałem kupować ps4 zaraz po premierze, ze wzgledu na inne wydatki i całą masę gier na ps3... Ale jak to widzę to nie wiem czy sie powstrzymam :biggrin:

Spoko, nie jesteś sam miałem sobie odpuścić na kilka miesięcy, ale chyba skończy to się kupnem w dniu premiery.

Jak dadzą więcej gier w takiej jakości to biorę na 100%.

No nic, zamiast chlać na mieście trzeba trochę zacząć odkładać i mieć pieniądze już gotowe na konsole i gre startera. W sumie jeśli KZ:SF będzie na premierę konsoli to dobrze by było, gdyby wydali bundle.

Piszesz takie głupoty że szkoda słów żeby to komentować. Idź graj w tego BF3 na PC to wyjdzie to na dobre i tobie i nam. Porównaj sobie premierowe tytuły z PS3 z Uncharted3, FarCry3, Killzone3 czy inFAMOUS2. Opierasz swoje opinie na krótkim pokazie na watpliwej jakości streamie. Na rok przed premierą gry ty już wiesz że będzie brzydsza od Battlefielda. Kto Ci powiedział że to ma starczyć na 7 lat ? Może starczyć równie dobrze na 5 jak i na 10 lat. Ludzie chyba oczekiwali od PS4 rewolucji na miarę przeskoku z PSX na PS3.

a jednak skomentowałeś :)

oceniam co mi pokazali. Stream miałem w 1080, był bardzo dobrej jakości. Na samym końcu konfy była pewna kompresja ale to sama końcówka. I tak- wyglada jak BF3 na PC, nie wiem czy żyjesz pod kamieniem, że nie widziałeś jak to wygląda. Oceniamy to co pokazali, tu i teraz. Bo ta konferencja była, sami ja zwołali w konkretnym celu: by coś pokazać. My mammy prawo ocenić.

Jestem graczem od dawnaaa ale cholera- ta społeczność jest naprawdę nieciekawa, patrząc z boku. Nie dziwię się nieprzychylnym opiniom środowiska bo tu naprawdę pełno jest nadpobudliwych nerdów- skrytykuj PRZEDMIOT a gościowi się ciśnienie podnosi. Przedmiot kurde, przecież to patologia.

Na szczęście jest opcja ignoruj, dwa kliki i koleś po drugiej stronie kabla przestaje istnieć :)

Edited by Celt