Skocz do zawartości
deadmau49

Battlefield 4 [PS3]

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.12.2013 o 10:35, jodzio napisał:

ooo WKS :P świat mały :P a wgl pobrałeś dodatek :P przecież musisz go pobrać żeby ci działał :P tak mi sie wydaje?

Nie ściągałem osobno dodatku . tylko premium które ważyło 100kb  i wydaje mi się ,że dodatek powinien się automatycznie przez premium pobrac ,tak przynajmniej było w bf3 miałem też premium od znajomego i każdy dodatek się automatycznie ściągał. ewentualnie później sprawdzę przez konto zioma czy można osobno dodatek ściągnąć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.12.2013 o 06:56, s0-Vicky napisał:

Czy po zakupie Premium na PS3 i migracji na PS4 przy pomocy update konto Premium zostanie zachowane? Przypisywane ono jest do konta czy konsoli?

Dzieki, pozdrawiam! ;)

1. Wchodzisz w google

2. wpisujesz battlelog premium BF4

3. wybierasz pierwszy link od góry - przekierowanie na oficjalną stronkę Battleloga

4. po załadowaniu stroni wybierasz opcje - Dowiedz się więcej - tuż nad informacją o cenie premium

5. zjeżdżasz trochę w dół i odnajdujesz info o Membership Transfer, czytasz i wszystko jest jasne.

Całość zajmuje 2-3 minuty.

Edytowane przez Mori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.12.2013 o 10:54, WKS_PL napisał:

Nie ściągałem osobno dodatku . tylko premium które ważyło 100kb  i wydaje mi się ,że dodatek powinien się automatycznie przez premium pobrac ,tak przynajmniej było w bf3 miałem też premium od znajomego i każdy dodatek się automatycznie ściągał. ewentualnie później sprawdzę przez konto zioma czy można osobno dodatek ściągnąć :P

Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.12.2013 o 10:18, Jezyk10 napisał:

WItam!

Wy też macie problem z kasowaniem save'ów po aktualizacji? Na moim profilu skasował mi cały postęp w danej misji i kazał zacząć od nowa misję, zaś na profilu brata wyczyścił cały zapis i kochany Battlefield 4 pozwolił zacząć grę tylko od nowa, a był już przy końcówce... Co to k***** ma być...

U mnie to samo, save wywaliło mi po aktualizacji i próbie gry online. Dodatkowo już drugi raz muszę uruchamiać od nowa 2 misję w kampanii bo gra się zawiesza podczas zabicia VIP-a i czarny ekran chociaż słychać strzelanie itd., nie pomaga ponowne uruchomienie gry. To jest jakaś porażka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie bardzo nietypowa sprawa.Kumpel odkupił ode mnie slota. Wszystko cacy, oboje mamy premke itp. Po pierwszym patchu 1.03 ziomek nie może odpalić gry bo niby jest już na dwóch konsolach. Podstawke ściągnął, kamuflarze i powitanie w premium dostał. A teraz ten cyrk. Nie moge sie dodzwonic ani na infolinie playstation ani dostać na live chata. Ktoś miał podobny problem?

Edytowane przez Zayebistość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem ten Twój prostacki komentarz. Normalna sprawa, że kupuje się gre na dwóch, bo jest taniej. Co to niby za kombinacja? Jak nie potrafisz pomóc a i nie masz nic ciekawego do powiedzenia to siedź cicho :)

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 8.12.2013 o 12:54, cinkibolek napisał:

Jak się kombinuje to teraz masz. Może było trzeba kupić w 50-ciu jeden durny dodatek.

Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywaj.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co na infolinii powiesz? Ze kupiles z kolega gre na dwoch i tylko u ciebie dziala?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może twój kumpel coś zakombinowal i dał innemu kumplowi. Może spróbujcie deaktywowac obie konsole.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.12.2013 o 10:09, WKS_PL napisał:

Witam

Z tego co czytam to piszecie ,że gracze premium mogą już grać w dodatek CN ? jestem posiadaczem premium (wykupiłem slot od znajomego) po ściągnięciu premium i uruchomieniu gry pisało ,że witają mnie w usłudze premium, dostałem niby kilka pakietów bojowych itp. lecz gdy wchodzę w przez serwery w którąś z map chińskiej nawałnicy,to zostaję przekierowany do sklepu psstore... wie ktoś o co kaman?

Ja w BF3 mialem z ziomkiem premium na dwoch i na jego koncie byla kupiona. Jak chcialem pobrac jakies mapy, to musialem sie logowac na jego PSN ID i na nim pobierac. Sprobuj - moze zadziala tez w przypadku BF4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.12.2013 o 15:22, Aerogryf napisał:

Witam. Tydzień podwójnego expa się skończył ale mieli dodawać też dla każdego lunete x3  dla m1911 (specjalny ficzer dostępny tylko dla programistów Dice) i za cholerę jej nie mam a grałem codziennie... Macie ten dodatek do broni?

Niestety ja dodatku nie dostałem. Może dlatego, że nie mam jeszcze odblokowanego M1911...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zebrac wszystkie dogtagi jak ten z drugiej misji sie zbufowal - ktoś zna skuteczne rozwiązanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.12.2013 o 16:20, Nath_147 napisał:

Jak zebrac wszystkie dogtagi jak ten z drugiej misji sie zbufowal - ktoś zna skuteczne rozwiązanie?

Jedynym skutecznym rozwiązaniem jest oczekiwanie łaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo mam zamiar kupić sobie batka, tylko zastanawia mnie jak jest z ilością graczy na ps3, jest z kim pograć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie zagrasz. Tylko jest tendencja taka, ze sporo ludzi robi powoli przesiadke na ps4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 9.12.2013 o 18:36, lukaszek79 napisał:

Niedługo mam zamiar kupić sobie batka, tylko zastanawia mnie jak jest z ilością graczy na ps3, jest z kim pograć ?

O to się nie martw, pełnych serwerów jest do oporu, uważam że przez następny rok spokojnie będziesz miał z kim grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy włączyłem dzisiaj BF 4 i zamiast menu gry mogę podziwiać panoramę miasta i migający w prawym górnym rogu symbol ładowania/autosave gry.  Dodam, że dzisiaj przy pierwszym uruchomieniu rano konsola "zjadła" autosave z singla bf4 oraz save tym razem z kariery w fifie 14. Zrobiłem odbudowywanie plików oraz update oprogramowania do 4.53 i dalej nic. Jak to naprawić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 10.12.2013 o 12:35, Edmunt napisał:

Cierpliwie czekasz na patcha od DICE.. tak jak inni..

A coś już wiadomo w tej sprawie ? Jakaś data ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi